Reconeixement Respon.cat al programa empresarial de voluntariat

Reconeixement Respon.cat al programa empresarial de voluntariat:

2023 - Kern Pharma

Logo Kern PharmaKern Pharma és un laboratori farmacèutic que forma part del grup familiar empresarial Grupo Indukern. Actualment disposa d’un vademècum de 260 productes en 763 presentacions diferents. L’activitat de Kern Pharma gira entorn a cinc línies de negoci com son els medicaments genèrics i ètics, autocura de la salut, biosimilars, productes per a la salut de la dona sota la marca Gynea® i de nutrició esportiva amb la marca Finisher®.

 

2022 - Damm
DammDamm és una empresa líder en el sector de l'alimentació i begudes, amb presència en els sectors de la logística, la distribució i la restauració. La companyia fou fundada el 1876 pel mestre cerveser alsacià August Kuentzmann Damm, sent avui un exemple d'empresa que aposta per les persones, per la innovació i per la sostenibilitat, tant en els seus productes com en la seva gestió empresarial. Actualment, Damm està present a més de 130 països i disposa de 17 fàbriques repartides per tota la península ibèrica, des d’on produeix i envasa 19,3 milions d’hectolitres de begudes.
 
2021 - Aigües de Barcelona

Aigües de Barcelona, ofereix servei a prop de 3 milions de persones als municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona. Així mateix, la companyia desenvolupa una política de gestió orientada a la proximitat a la clientela, l'excel·lència en la prestació de serveis, l'aposta per la innovació i el talent de l'equip de professionals la col·laboració amb altres empreses, entitats i administracions públiques per generar valor i el desenvolupament d'un model sostenible com a eix estratègic.