Qui som?

Qui som?

Respon.cat és un organisme que vol implicar les empreses i les organitzacions empresarials més compromeses amb la Responsabilitat Social, amb l’objectiu de promoure un salt qualitatiu i quantitatiu de l’RSE a Catalunya. És un projecte de país vinculat a la competitivitat sostenible de les empreses, que focalitza l’RSE com a factor estratègic i cultural de les empreses. Es pretén oferir l’espai de trobada i col·laboració entre empreses de sectors, territoris i dimensions diverses, per tal de construir una iniciativa que sigui de servei per a una gran diversitat d’empreses sabent captar el sentit diferencial que l’RSE pot tenir en cadascuna.

Missió i Visió

Treballar per l’excel·lència social d’empreses i organitzacions presents a Catalunya que desenvolupen cultures organitzatives i estratègies corporatives orientades a la competitivitat sostenible. Cal repensar com fer empresa al segle XXI millorant la relació amb l’entorn i els grups d’interès. Es pretén esdevenir el centre de referència a Catalunya en gestió empresarial socialment responsable i un actor internacional de prestigi en la matèria.

Codi ètic

L'exercici de redacció del Codi Ètic es fa a partir de 3 valors organitzacionals: la responsabilitat, la coresponsabilitat i la confiança.

Estatuts

Vegeu els estatuts.
Alguns enllaços d’interès:

· Per què considerem que la creació
de Respon.cat és estratègica?

Dades bàsiques


NOM OFICIAL
Associació Respon.cat, iniciativa per al desenvolupament
de la responsabilitat social a Catalunya
NIF G66510306

ADREÇA FÍSICA I FISCAL
C. Mallorca, 1, planta 1 despatx 1D - 08014 BARCELONA

ADREÇA SOCIAL
Av. Diagonal, 452-454 08006 Barcelona

NÚM. REGISTRE D´ASSOCIACIONS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA
56.708

REGISTRE DE GRUPS D´INTERÈS:
Identificador únic: 883 (Categoria III: Organitzacions no
governamentals, subcategoria Fundacions i associacions)

TELÈFON DE CONTACTE
+34 93 677 1000