Com s’escullen

Com s’escullen les empreses candidates

Els Premis Respon.cat no preveuen la presentació oberta de candidatures sinó que són les comissions tècniques, integrades per persones expertes i per les organitzacions membres del Consell Social de Respon.cat, les que proposen empreses candidates a l’obtenció dels Premis Respon.cat.

Tal com es recull en les bases de la convocatòria, per a la selecció de les empreses candidates es crearan comissions tècniques, que es reuniran entre maig i juny i que elevaran les propostes per a la deliberació del Jurat.

Premis a la trajectòria en RSE (per a empreses grans i pime): es crea una comissió integrada pels membres del Consell Social de Respon.cat. A més, també proposaran atorgar un reconeixement especial a la trajectòria destacada d’una persona pel seu compromís amb la responsabilitat social a Catalunya.

Reconeixements en bones pràctiques diverses: les comissions per a decidir els reconeixements per al programa empresarial de voluntariat, programa empresarial ambiental de col·laboració, territoris socialment responsables i bones pràctiques empresarials de reforma horària estan formades per persones expertes en cada matèria.