Llotges

Ampans: Cistelles i lots de Nadal amb valor social

Ampans: Cistelles i lots de Nadal amb valor social

Us presentem una selecció de cistelles de productes de qualitat i amb valor social elaborats per AMPANS i altres entitats socials i lots tradicionals que generen oportunitats d’ocupació laboral per a personess amb discapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat.

Producte-Ampans-Formatges i Vins

Ampans: formatge Muntanyola i vins Urpina

Urpina és el projecte agrosocial de la fundació AMPANS, fruit d’un llegat donat en vida que dóna oportunitats d’inserció laboral a persones amb disCapacitat intel·lectual a través de vinyes, formatgeria i granja. Amb 4 varietats de llet, elaborem els formatges Muntanyola, premiats al World Cheese Awards, Gourmet Quesos i Lactium. A la mateixa finca hem recuperat una vinya centenària i hem plantat varietats autòctones de la DO Pla de Bages.  Amb processos manuals i respectuosos amb l’entorn, elaborem els vins: 3Nits, U, Cor Valent, Dues Mans i Gebrada. Confeccionem regals d’empresa i lots de nadal amb articles solidaris i de proximitat.

Producte-Ampans-Serveis a la Indústria

Ampans: Serveis a la indústria

La secció de Serveis a la Indústria forma part del Centre Especial de Treball de la Fundació AMPANS. Oferim la realització de qualsevol part del procés productiu que suposi una manipulació de producte, amb certificats de qualitat i excel·lència, i adaptació a les necessitats del client. Manipulat, muntatge i  encapsat de peces, embossat, tancat, pesat i etiquetat, verificacions d’acabat de peces, assemblatge de components, comptatge, encapsat i etiquetat de peces, retractilat amb o sense escalfor, ensobrat i etiquetatge d’articles.

Producte-Cafès Novell-Càpsules Residu Zero

Cafès Novell: Càpsules respectuoses amb el medi ambient

Les gamma Residu 0 de Cafès Novell es presenta com una solució per retre més responsable el plaer de degustar un bon cafè. Es tracta d’una línia de càpsules i cafès en gra o molt elaborats amb cafès orgànics i fabricats amb materials 100% compostables. Les càpsules Residu 0 ofereixen una alternativa de futur a l’impacte mediambiental causat en els darrers anys per les càpsules de cafè d’alumini o plàstic. Compatibles amb les cafeteres Nespresso, les càpsules Residu 0 estan fabricades a base d’un polímer compostable que es desintegra en 12-20 setmanes en llançar-les al contenidor marró. Amb aquest petit gest, aconseguim tancar el cercle de consum d’aquestes càpsules, que en poc temps tornen a la terra en forma d’adob.  Seguint la mateixa línia, els paquets de cafè en gra i molt Residu 0 són els primers del mercat en estar envasats amb un film 100% compostable, que també es degrada en 12- 20 setmanes en condicions de compostatge industrial. Alhora, els paquets contenen una vàlvula unidireccional que permet preservar el cafè en les millors condicions, i que, seguint la filosofia Residu 0, també està elaborada amb materials compostables. Tots els cafès Residu 0 compten amb una certificació de cultiu orgànic. Aquesta certificació implica que han estat cultivats sota sistemes d’agricultura ecològica que no utilitzen herbicides ni pesticides químics, permetent-nos així garantir la conservació dels recursos naturals i cuidar millor del nostre organisme. Tant les càpsules com els cafès en gra i molt estan disponibles en 5 varietats diferents (Intenso, Ristretto, Cremoso, Più Aroma i Deccaffeinato), oferint així la possibilitat de degustar la tassa de cafè perfecta per a cada moment del dia.

Producto-CEGE-Impresiones sostenibles

CeGe: Impresiones sostenibles

Se puede imprimir un proyecto gráfico y ayudar al medio ambiente
Una de las formas más fáciles y efectivas de demostrar el compromiso con el desarrollo sostenible es a la hora de hacer la elección de materiales, sistemas y equipos de impresión de los materiales de comunicación. Desde CeGe te proponemos las siguientes opciones:

Producte-CeGe-Impressions sostenibles

CeGe: Impressions sostenibles

Es pot imprimir un projecte gràfic i ajudar al medi ambient
Una de les formes més fàcils i efectives de demostrar el compromís amb el desenvolupament sostenible és a l’hora de fer l’elecció de materials, sistemes i equips d’impressió dels materials de comunicació. Des de CeGe et proposem les següents opcions:

Celler Credo: Vins biodiversitat

Compres social i ambientalment responsables – Vins biodiversitat del Celler Credo

 

Producte-CET Apunts-Creativitat i Disseny

CET Apunts: Creativitat i disseny

Al centre especial de treball Apunts comptem amb un departament de Creativitat i Disseny on desenvolupem diverses campanyes que oferim a empreses, com ara el Dia de la Dona o Sant Jordi, amb línies de productes sostenibles i amb valor social, que també venem a través de la nostra botiga online. També materialitzem encàrrecs d’empreses, com l’adaptació de la campanya del Dia de la Dona a un portallapis per a HP, i potenciem les col·laboracions amb d’altres empreses per a buscar un profit mutu.

Producte-CET Apunts-Impressió Gran Format

CET Apunts: Impressió digital i gran format

Al centre especial de treball Apunts disposem d’una línia d’impressió digital i de gran format, gràcies a la qual podem produir els materials que s’encarreguin, ja siguin corporatius o per a esdeveniments, per exemple. Gràcies a la nostra maquinària podem imprimir sobre tot tipus de materials i en diversos gruixos, com ara fusta o vinil. En són exemple els materials decoratius per a l’esdeveniment de moda Re-Barcelona, la nostra línia de cartelleria de seguretat sanitària per la Covid-19 o els materials de merchandising sostenible que vam fer per Matholding.

Producte-Corresponsables-Serveis de Comunicació Responsable

Corresponsables: Serveis de comunicació responsable

Corresponsables és l’organització iberoamericana de referència en la comunicació de la Responsabilitat Social, Sostenibilitat i ODS que fa valdre les bones pràctiques de les organitzacions responsables perquè tan important és fer les coses bé com fer-les saber. Qui no comunica no és transparent ni existeix en aquest món tan mediàtic, competitiu i global. Però cal fer-ho de manera rigorosa i creïble. Per això et proposem la participació en l’Anuari Corresponsables i el servei d’Ecosistema Digital Corresponsables.

 

Producte-CreaRSA-Serveis de Comunicació responsable

CreaRSA: Des del confinament, creaRSA recolza la producció responsable per frenar l’impacte de la Covid-19

Creació de Responsabilitat Social Audiovisual, creaRSA, després de 6 anys com a associació, es constitueix en cooperativa de treball associat, sense ànim de lucre i d’iniciativa social a mitjans de l’any 2018. Som 3 sòcies i estem inscrits al Registre General de Cooperatives de Catalunya amb el número 15167.

La Responsabilitat Social Audiovisual o RSA entén el fet audiovisual, i en conseqüència l’utilitza, en el conjunt de la seva cadena de valor, com una eina per a la creació de compromís social, cultural, empresarial, educatiu, mediambiental, tecnològic, públic i privat, sempre anteposant el factor humà i el desenvolupament sostenible per sobre de qualsevol rendiment econòmic. Per tant, emmarcada en la Responsabilitat Social Audiovisual, a la nostra cooperativa: → fem producció, realització, formació, assessorament i comunicació audiovisual. → com? doncs guiats pels principis del cooperativisme i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, → i per a qui?, per a les entitats del Mercat Social, les empreses que desenvolupen accions d’RSC, l’Administració Pública, el món educatiu i, en definitiva, tots aquells agents que generen un impacte positiu i real on incideixen amb la seva tasca.

Producció i realització audiovisual: documentals, reportatges, websèries, anuncis, esdeveniments, entrevistes, notícies, vídeos institucionals i píndoles per a xarxes socials. Assessorament i Formacions: estudi de cas, mercat social, DAFO’s, públics objectius i potencials, crowdfunding, tallers de comunicació i màrqueting amb valors adaptats segons necessitats.

Producte-Creixem-Serveis de telemarqueting

Creixem: Serveis de call center

Creixem som un centre de trucades o Call Center, el nostre objectiu és ajudar a créixer aquelles entitats o empreses que ens sentim identificats en valors o propòsits. Fem campanyes de captació de fons , de socis d’entitats, de subscripcions, de fidelització de clients, de comunicació. Les trucades les fem amb molta cura, per un equip de 40 professionals, amb una llarga trajectòria a l’empresa i que transmeten fidelment la imatge i el tarannà de l’empresa per la qual estan trucant. Vam començar fa 12 anys, i treballem per entitats com Òmnium Cultural, Fundació Pasqual Maragall, Obra Social de Sant Joan de Déu, Fundació Josep Carreras i la campanya de llançament del diari Ara, entre d’altres.

Producte-Fundació IRES-Empresa Compromesa

Fundació IRES: Formació per fer empreses més compromeses

Empresa Compromesa és un programa de formacions de Fundació IRES dissenyat per a les empreses que es preocupen per la igualtat i el benestar dels seus empleats/ades. Oferim formació de professionals amb àmplia experiència donant resposta als reptes de l’ODS5. Tots els cursos són bonificables i suposen una acció socialment responsable amb un doble impacte social. Tots els beneficis es destinen a projectes d’atenció integral a famílies en situació de vulnerabilitat. Integrar la perspectiva de gènere, fomentar una comunicació eficaç o promoure la conciliació laboral són només alguns dels cursos que ajudaran a fer que la teva també sigui una empresa compromesa.

Fundació Patrimoni Natural: parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

La Fundació és una iniciativa que treballa per l’entorn natural en diferents àmbits:

 • Preservació i millora de l’entorn natural
 • Millora de les condicions dels cossos d’emergència (bombers i ADFs) per afrontar amb més garanties la gestió dels riscos naturals
 • Accions per minimitzar les conseqüències dels riscos naturals en la seguretat de la població local

Qui forma LA FUNDACIÓ?

La iniciativa agrupa diversos patrons del món privat, així com l’Ajuntament de Matadepera, l’Associació de Bombers Voluntaris de la Generalitat (Matadepera), l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Matadepera i l’Associació del Grup d’Intervenció de l’ADF de Matadepera

El teu paper és vital, amb la teva aportació, l’entorn del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac estarà més protegit. A més, preservar l’entorn té avantatges.

Producte-Grup Alba-Lots Gastronòmics

Grup Alba i l’Olivera: Lots gastronòmics

Des de l’obrador de galetes El Rosal del Grup Alba i L’Olivera Cooperativa portem 14 anys fent lots gastronòmics elaborats amb productes de qualitat fets per empreses d’economia social i petits productors artesans del terrritori. Compartim un esperit emprenedor, un compromís pel nostre territori i sobretot per les persones més vulnerables. Us oferim la possibilitat de fer el vostre lot a mida i personalitzat. Un detall ideal per Nadal, però també per a compromisos d’empresa, visites i celebracions.

Darrere de cada lot que fem, darrere de cada producte s’hi amaguen històries molt humanes. Històries d’èxit, de superació, de vida o d’il·lusió que donen un valor afegit a la nostra proposta i que generen un impacte social. Si no ets una empresa qualsevol, perquè fer un lot qualsevol?

Producte-Grup Alba-Roses de galeta i xocolata

Grup Alba: Roses de galeta i xocolata

Què passaria si arribessis a la feina i et trobessis una rosa de galeta i xocolata del Rosal?

Segurament a primer cop d’ull et sorprendria la seva forma i originalitat, la targeta personalitzada que l’acompanya o el packaging. I en obrir-la sentiries ràpidament el seu aroma a vainilla i a galeta artesana que t’empenyeria a fer-li una mossegada i a sentir la seva textura cruixent. Un cop a la boca assaboriries la dolçor de la cobertura de xocolata i el gust d’una galeta bona.

Pensaries que és un bon detall per a regalar i segurament et sentiries feliç de formar part d’aquella empresa o d’haver participat en aquell acte o celebració.

Fidelitza els teus treballadors o col·laboradors i marca la diferència regalant les roses de galeta i xocolata de l’obrador El Rosal per Sant Jordi o en ocasions especials. Galetes bones i amb valor social.

Producte-Grup Claror-Empresa Saludable

Grup Claror: Empresa Saludable

El grup Claror gestionem instal·lacions esportives a Barcelona, Sant Joan Despí, Llinars del Vallès i Taradell. A través de la promoció de l’activitat física i els hàbits de vida saludable, millorem la qualitat de vida de totes les persones, des de nadons a gent molt molt gran. També ens adrecem a tot tipus d’organitzacions, convençuts que la promoció d’una empresa saludable té nombrosos beneficis. Està demostrat que millorar la nostra condició física reverteix en la capacitat de concentració i el rendiment. Si a més, l’activitat es fa en grup, permet cohesionar els equips, passar una bona estona compartida i millorar el clima laboral. Procurar una empresa saludable suposa una millora de la productivitat de l’equip, enforteix el sentiment de pertinença i com a conseqüència reverteix en la imatge corporativa. Els tipus de serveis que oferim són diversos i passen per un conveni de col·laboració que pot contemplar tant descomptes en els abonaments per als empleats de l’empresa com sessions grupals a l’empresa o als Clubs puntuals o en el marc d’un programa setmanal. Tot amb l’assessorament personalitzat de persones de l’àmbit tècnic i, si cal també, amb la implicació dels nostres professionals de l’àmbit salut.

Producte-Grup Efebé-Espais col·laboratius

Grup Efebé: Espais col·laboratius

A Grup Efebé creem espais col·laboratius a escoles i oficines, sempre posant les persones al centre.

Potenciem la creativitat i la co-creació, dissenyant espais que acompanyen a l’aplicació de noves metodologies de treball i d’aprenentatge. Creem espais saludables que milloren el rendiment i la productivitat de les persones i fomenten un bon ambient de treball col·laboratiu.

Oferim equipament multifuncional amb materials de baix impacte ambiental com ara:

Mobiliari Manual Thinking que, a través de panells multifuncionals, permet jugar amb la distribució de l’espai; Taules, cadires i tamborets per espais polivalents adaptats a l’edat dels estudiants i a la forma de treballar; Pufs o grades per crear espais de brainstorming o per presentacions; Materials fonoabsorbents per millorar el confort acústic; Sistemes de protecció solar i ventilació que milloren el confort i faciliten la concentració.

Producte-Grup Efebé-Espais saludables

Grup Efebé: Espais saludables

A Grup Efebé creem i redefinim espais professionals perquè esdevinguin saludables, ergonòmics, sostenibles i eficients. Transformem espais d’escoles, oficines i centres esportius, també de residències per gent gran i centres sociosanitaris.

La situació que s’ha produït aquest any amb el covid-19 ha accentuat les necessitats de confort i salut dels espais. A Efebe, des de fa més de 20 anys, posem el focus de la nostra activitat en el benestar de les persones i adaptem els espais per fer-los més segurs, saludables i acollidors, amb equipament ergonòmic, instal·lacions eficients i materials saludables. A més, incorporem disseny biofílic i apliquem pintures fotocatalítiques que milloren la qualitat de l’aire interior dels espais.

Producte-Grupo SIFU-Jardineria, nejeta i serveis

Grupo Sifu: Jardineria, nejeta i serveis

Grupo SIFU és el Centre Especial de Treball líder en la prestació de Facility Services socialment competitius. Amb més de 25 anys d’experiència i més de 4.500 professionals, el 89% amb alguna mena de discapacitat, comptem amb més de 1.600 clients de l’àmbit públic i privat i som presents en tot el territori nacional així com a França.

Proporcionem tots aquells serveis que una infraestructura o una empresa poden externalitzar per a dedicar-se íntegrament a la seva activitat principal aportant el valor afegit de la integració sociolaboral de persones amb discapacitat i contribuint al compliment de la Llei General de Discapacitat.

Serveis:

 • Neteja
 • Higiene i desinfecció
 • Serveis auxiliars
 • Outsourcing industrial
 • Serveis mediambientals
 • Subministraments
 • Consultoria en RSC
 • Accessibilitat universal
 • Treball temporal
Producte-Llagurt-Producte làctic

Llagurt: Producte làctic

El Llagurt és la cadena de iogurteries del Territori Català, actualment hi ha aproximadament uns 30 punts de venta i em obtingut 9 premis i/o reconeixements.

El que us proposem és que convideu a les vostres empleades i empleats a menjar un llagurt, ja sigui al lloc de treball o amb les seves famílies a les nostres botigues. Un petit detall a ells, després de tot l’esforç que han fet durant aquest confinament, pensem que us estaran molt agraïts i augmentarà el sentiment de pertinença a les vostres empreses!

El iogurt de base és ecològic de la Granja la Selvatana de Campllong, i la llet és de la Granja Mas Colomer d’Esponellà. Apostem pels proveïdors locals, per la salut, l’alimentació healthy i esperem que vosaltres recolzeu el nostre comerç local i català.

Producte-Martiderm-Kit prevenció sanitària solidari

Martiderm: Kit de prevenció sanitària solidari

La pell es la nostra barrera de protecció natural. MartiDerm proporciona productes adequats per a la cura de la pell. Amb la situació sanitària actual es especialment important la cura de les mans. Martiderm proporciona dos productes que es complementen per a la perfecta higiene i cura de les mans.

Us presentem el nostre kit de prevenció solidari, amb gel hidroalcohòlic i crema de mans. El gel hidroalcohòlic es un producte enriquit, a mes de la seva acció desinfectant porta prebiòtics, centella asiàtica i glicerina; La crema de mans intensiva es el complement perfecte per a restablir la hidratació necessària.

Es tracta també d’una proposta solidaria. Els dos productes del kit formen part de la família Hands for Help, els productes solidaris de Martiderm que destinen el 100% del seu benefici a projectes d’ajuda. Els beneficis es destinen des de fa 8 anys a les persones grans; enguany rebran aquests productes 8.000 persones grans ateses per creu Roja. Amb el kit de prevenció us obsequiem amb una borsa d’organza i mostres d’ampolles; la crema de mans i el gel els trobeu a qualsevol farmàcia, però la oferta amb aquesta presentació ha estat preparada per a vosaltres. Us oferim la possibilitat de fer una acció especial a nom de Respon.cat i escollir el projecte d’ajuda al que destinarem el resultat d’aquesta campanya. Cuidant les nostres mans cuidem els mes vulnerables!

Producte-Obra Social St. Joan de Déu-Magic Line

Obra Social St Joan de Déu: Magic Line, mobilització solidària

La Magic Line s’ha convertit en una gran mobilització ciutadana solidària i en la nostra activitat de referència. Gràcies a la Magic Line un miler d’equips d’escoles, empreses, entitats, amics i pacients s’activen i organitzen activitats solidàries pels altres i el dia de la Magic Line caminen com a comunitat solidària.

La filosofia de la Magic Line és la filosofia de la comunitat que cura, dona suport i és inclusiva. Caminem segons el nostre nivell i recaptem segons la nostra capacitats de mobilització sense guanyadors ni classificació. La resposta és genial amb una recaptació de quasi 400.000 €.

Producte-Portasistemas-Marcatge i etiquetatge

Portasistemas: Marcatge i etiquetatge

PORTA SISTEMAS és una empresa familiar que ofereix solucions integrals a projectes d’identificació i marcatge de productes, amb un bagatge de més de 30 anys en la fabricació d’etiquetes autoadhesives per tot tipus de sectors.

Hem basat els nostres valors en el compromís i la proximitat amb el client, i en la confiança i la responsabilitat amb els proveïdors; seguint processos de producció i gestió basats en la qualitat i el valor del producte.

L’objectiu és sempre donar un servei professional, fent realitat el projecte de marcatge i etiquetatge de cada client, donant valor al treball en equip, amb actitud positiva.

Solucions integrals a projectes d’identificació i marcatge de productes

La nostra missió es donar servei a les empreses industrials amb el màxim rigor i responsabilitat, complimentant la fabricació de les etiquetes amb la distribució de les primeres marques en software d’edició i en sistemes d’impressió i marcatge.

QUÈ FEM?

Fabriquem etiquetes en diferents substrats (diferents papers i plàstics en diferents acabats) per diferents tipus de producte ja sigui amb més o menys prestació i resistència. Les etiquetes es poden fabricar en blanc per ser impreses a posteriori pels clients amb els nostres sistemes, o impreses, de forma parcial o totalment acabades per ser col·locades al producte.

Comercialitzem dos tipus de sistemes per imprimir les etiquetes que fabriquem:

 • Impressores de transferència tèrmica (capçal de calor que transfereix les dades (que vénen del software) i sempre en un sol color (el del ribbon)
 • Impressores digitals d’injecció de tinta, a tot color. Realitzem projectes tant de impressió i aplicació d’etiquetes com de marcatge directe sobre el producte a temps real.

Com opció alternativa, existeixen els sistemes ink-jet que marquen directament la superfície del producte mitjançant tinta especial en funció de la superfície a marcar. No requereix etiqueta, cap més consumible que la tinta. Aquests equips es poden posar en la línia de producció.

Subministrem i formem llicències de software per editar el format de l’etiqueta. Aquestes, ens permeten dissenyar el format i afegir qualsevol text, logo, codi de barres, codis QR, numeradors seqüencials, etc. Són vàlids tant per les impressores de transferència tèrmica com per les digitals i hi ha diferents nivells en funció de la complexitat del sistema d’etiquetatge de cada projecte.

És d’importància cabdal, el servei tècnic postvenda per fer manteniment dels equips per mantenir-los en perfecte estat i preveure qualsevol tipus d’aturada. També curatiu en cas d’averia. Aquest servei és ofert per personal tècnic, format i avalat, i en algun cas, pel mateix fabricant de sistemes.

Acompanyem i assessorem, fent camí plegats amb el client i el seu projecte, donant una solució a mida de la seva necessitat.

Producte-SaóPrat-Team Building Cook

SaóPrat: TeamCook building

El TeamCook de Saó és una activitat de teambuilding dirigida a les empreses perquè puguin oferir als seus equips un espai per gaudir d’una experiència lúdica de cuina, distesa i propera que propicia la cohesió del grup i el sentiment de pertinença a l’empresa. Cuinem per Transformar és la raó de ser del TeamCook de Saó, i la participació de la teva empresa en aquest projecte és clau per canviar la situació de desigualtat i generar oportunitats pels més de 400 infants i joves que acompanyem des de Saó.

Producte-Suara-Atenció domiciliària

SUARA Cooperativa: Servei d’atenció domiciliària

Els serveis d’atenció domiciliària de Suara Cooperativa ofereixen ajuda i acompanyament personalitzat a persones en situació de dependència, perquè puguin seguir vivint a casa amb total autonomia i seguretat: aixecar-se del llit, fer el dinar, acompanyar a fer la compra o la higiene personal, entre d’altres. El servei d’atenció domiciliària ofereix una ajuda a les necessitats bàsiques de la llar i la cura personal.

Producte-Suara-Atenció sanitària

SUARA Cooperativa: Serveis d’atenció sanitària

Suara ofereix serveis d’hospitalització a domicili, atenció pal·liativa, suport a malalties oncològiques i atenció a persones amb malalties cròniques avançades. Dissenya programes personalitzats d’atenció sanitària al domicili per garantir la qualitat de vida a tots els moments vitals, amb atenció telefònica 365 dies l’any, les 24 hores del dia, a càrrec de professionals de la salut. Suara acompanya les persones perquè puguin seguir al seu entorn amb tranquil·litat i la garantia d’una bona atenció.

Tarannà Viatges

Tarannà Viatges amb Sentit: Agència de viatges responsables

Tarannà viatges amb sentit és una agència de viatges ubicada a Barcelona. Més de 30 anys creant experiències de viatge per tot el planeta a milers de viatgers i viatgeres.

Des de l’inici el propòsit de Tarannà ha estat oferir un viatge que connectés al viatger i viatgera amb l’essència de país i que pogués compartir experiències amb sabor local amb el màxim respecte per les poblacions locals, els seus entorns i patrimoni. Dissenyem viatges des de la nostra professionalitat i consciència sostenible a tots els continents fent prevaler aquest esperit viatger que porta implícit la passió pel descobriment, la diversitat, l’aprenentatge i el gaudir .

Viatges fets a mida o en petits grups, viatges d’empresa per fomentar treball en equip i valors, viatges vegans, trekking, expedicions, viatges culturals… La nostra filosofia s’expandeix en una estreta col·laboració amb la nostra cadena de subministrament internacional en tots els racons de l’ món, així com la nostra contínua col·laboració amb la societat en projectes tants mediambientals com socials de la mà del tercer sector.

El nostre propòsit és fer felices les persones en els viatges, oferint experiències i vivències úniques amb la màxima seguretat i qualitat i al costat del nostre equip, clients i oficines receptives, aconseguir arribar a una meta, el Turisme Sostenible.

Us esperem!

Producte-Tick Translations-Serveis de traducció

Tick Translations: Serveis de traducció

Tick Translations és una empresa líder en serveis lingüístics i de referencia en el sector que té com a compromís principal aportar les millors solucions a les empreses.

Facilitem la connexió entre persones, així com la internacionalització de les empreses de manera activa, efectiva i flexible; perquè una bona traducció és vital per a la projecció internacional de l’empresa.

Els serveis de traducció i coach cultural t’ajuden a aconseguir que el teu missatge de comunicació, màrqueting o vendes tingui el màxim efecte possible.

Oferim serveis de traducció i interpretació en totes les combinacions idiomàtiques.

Producte-Vector5-Acompanyament en RSC

Vector5: Acompanyament en RSC

A Vector5 acompanyem les organitzacions a integrar la responsabilitat social en la seva estratègia per fer-les més sostenibles i donar resposta a les expectatives dels seus grups d’interès.

Sempre apostem per l’acompanyament empresarial per capacitar els equips directius i tècnics d’RSC, per desenvolupar les seves capacitats i coneixement necessaris a l’hora de liderar la gestió responsable.

Aquest acompanyament es materialitza per exemple en

 • La identificació, gestió i diàleg amb grups d’interès
 • La definició dels valors corporatius
 • La definició i implementació de l’estratègia en RSC
 • Implementació de certificacions

Entre d’altres…

Producte-Vector5-Memòries i Impacte

Vector5: Memòries i càlcul de l’impacte

La transparència és un valor fonamental en la gestió responsable amb l’exercici de rendir comptes com el seu element principal. No podem considerar una organització responsable i transparent si els grups d’interès no coneixen com s’està donant resposta a les seves preocupacions ambientals, socials… entre d’altres.

Des de Vector5 us oferim la redacció de la vostra memòria de sostenibilitat seguint els estàndards més utilitzats, com per exemple, el GRI, el balanç social de la XES o el balanç del bé comú, de l’Economia del Bé Comú.

La millor forma de rendir comptes és quantificant l’impacte de les nostres accions/activitats. Com identifiquem l’èxit o fracàs dels nostres projectes? A quins grups estem aportant valor? La resposta a totes aquestes respostes, és el càlcul de l’impacte social! Nosaltres en som experts i en volem parlar amb tu!

Marketplace virtual d’empreses compromeses amb la responsabilitat social

 • Respon.cat organitza un Marketplace per a les empreses membres, on també hi convida altres empreses compromeses amb l’RSE.
 • Cal reactivar les col·laboracions, aliances i les relacions comercials per fer que l’economia i la competitivitat remuntin.
 • Es pretén activar les relacions entre empreses compromeses amb la sostenibilitat.
Al Marketplace 2020 s’hi van convidar totes les empreses que han participat en les diferents edicions de l’RSE.Pime, un programa que compta amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

 

Respon.cat va organitzar la primera edició del Marketplace per a les empreses membres, on també s’hi va convidar altres empreses compromeses amb l’RSE

Per remuntar l’economia i transmetre energia a les empreses, es va crear aquest espai de trobada pensat per generar contactes pràctics i amb una orientació relacional i comercial.

Es tracta de fomentar la interrelació entre empreses membres tant respecte al desenvolupament de l’RSE com en serveis comercials, afavorint una compra socialment responsable o altres tipus de col·laboracions.

En tant que associació empresarial, Respon.cat vol aprofundir en el coneixement mutu entre les empreses membres, generar contactes i afavorir les interaccions entre elles.

En les circumstàncies que ens han afectat des del 2020 degut a la crisi que ha provocat la pandèmia, és important que les empreses compromeses amb el desenvolupament sostenible ens puguem donar suport mutu. Per això, a banda de compartir coneixements sobre RSE entre empreses membres, que ja es fa per diferents canals, volem afavorir també l’intercanvi professional, la col·laboració interempresarial en serveis, productes o altres col·laboracions, ja que sovint es desconeix quins serveis presten les empreses membres.

El Marketplace està concebut per a les empreses membres, però també s’hi convida altres empreses compromeses amb l’RSE, especialment les participants a l’RSE.Pime o les reconegudes en els Premis Respon.cat. D’aquesta manera es donarà més dimensió i s’afavorirà que puguin entrar a formar part de l’associació. Si una empresa membre té interès a invitar una altra empresa ho pot comunicar a l’organització.

Presentació d’ofertes i propostes Marketplace 2021-22

Properament publicarem les instruccions per participar al Marketplace 2021.

Grup de treball

Més enllà de la jornada en si, es va crear un grup de treball, que ha dissenyat l’acte, i que alhora es farà càrrec del repte d’assolir un major increment en les interrelacions per mitjà de diferents iniciatives i organitzar les properes edicions.

Les empreses que integren el grup de treball són: 1000friends, Apunts, Corresponsables, CreaRSA, Creixem, N2a, Obra Social Sant Joan de Déu, TSR Territori Socialment Responsable, i Vector5. El grup liderarà el repte de generar més interrelacions entre membres.

Marketplace virtual 2020 d’empreses compromeses per reactivar-nos

 • Respon.cat ha organitzat un Marketplace per a les empreses membres, on també s’hi ha convidat altres empreses compromeses amb l’RSE.
 • Aquesta iniciativa ha volgut reactivar les col·laboracions, aliances i les relacions comercials per fer que l’economia remunti.
 • El context actual exigeix més que mai potenciar les relacions entre empreses compromeses amb la sostenibilitat.

PROGRAMA DE L’EDICIÓ 2020

 • Divendres 26 de juny (9 a 10,30)

• 9.00 Presentació del projecte.
• 9.15 Xerrada sobre partenariats a càrrec de Xavier López.
• 9.35 Dinàmica participativa
• 10.00 Empreses que poden ajudar altres empreses.
• 10.30 Final

 • Dimarts 8 de juliol (9 a 11)

• 9.00 Presentació.
• 9.10 Empreses que poden ajudar altres empreses.
• 9.35 Dinàmica participativa.
• 9.45 Taules de contacte i speakcorners. Empreses que poden ajudar altres empreses.
• 10.20 Dinàmica de networking (el rusc).
• 11.00 Final.

Respon.cat ha organitzat la primera edició del Marketplace per a les empreses membres, on també s’hi ha convidat altres empreses compromeses amb l’RSE

Per remuntar l’economia i transmetre energia a les empreses, s’ha creat aquest espai de trobada pensat per generar contactes pràctics i amb una orientació relacional i comercial.

Es tracta de fomentar la interrelació entre empreses membres tant respecte al desenvolupament de l’RSE com en serveis comercials, afavorint una compra socialment responsable o altres tipus de col·laboracions.

En tant que associació empresarial, Respon.cat vol aprofundir en el coneixement mutu entre les empreses membres, generar contactes i afavorir les interaccions entre aquestes

En les circumstàncies que ens han afectat des del 2020 degut a la crisi que ha provocat la pandèmia, és important que les empreses compromeses amb el desenvolupament sostenible ens puguem donar suport mutu. Per això, a banda de compartir coneixements sobre RSE entre empreses membres, que ja es fa per diferents canals, volem afavorir també l’intercanvi professional, la col·laboració interempresarial en serveis, productes o altres col·laboracions, ja que sovint es desconeix quins serveis presten les empreses membres.

Amb aquesta acció Respon.cat se suma a impulsar la iniciativa “Fem-ho V” i fomentar una cadena de col·laboracions i complicitats

Diuen que un gest, per petit que sigui, pot fer trontollar el món. Que hi ha una cadena anomenada vida, de la que tots en formem part amb les nostres accions. Com la de Fem-Ho V.

Fem que Catalunya no s’aturi. Que la nostra economia es recuperi el més aviat possible. Que tal com ha baixat, torni a pujar. Com la V. La lletra que ens diu … Vinga va! Que per molt que caiguem, ens en sortirem.

Un espai viu per afavorir l’intercanvi entre empreses compromeses

Les dues sessions virtuals del Marketpalce van marcar el punt de partida d’un espai viu d’intercanvi per afavorir les relacions entre empreses compromeses. En qualsevol moment podeu presentar nous productes o mostrar demandes i necessitats enviant un mail a info@respon.cat.

El Marketplace està concebut per a les empreses membres, i també s’hi ha convidat altres empreses compromeses amb l’RSE, especialment les participants a l’RSE.Pime o les reconegudes en els Premis Respon.cat. D’aquesta manera es dona més dimensió i s’afavoreix que puguin entrar a formar part de l’associació.

Al Marketplace s’hi van convidar totes les empreses que han participat en les diferents edicions de l’RSE.Pime, un programa que compta amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.