Premi Respon.cat a la trajectòria del compromís en RSE per a empresa petita i mitjana

Premi Respon.cat a la trajectòria del compromís en RSE per a empresa petita i mitjana

2023 - ALQVIMIA

ALQVIMIA fa gairebé 40 anys que confia en el poder de la naturalesa i els olis essencials per oferir cosmètica natural i holística amb beneficis “cosmètics, terapèutics i emocionals”. És la base fonamental del que avui dia s'anomena cosmètica emocional. ALQVIMIA treballa cada dia per ser una empresa més justa, social i ecològica.

 

2022 - Concentrol
Concentrol Concentrol és una empresa que fabrica especialitats químiques i està formada per quatre grans àrees diferenciades: Performance Materials, Food Processing Aids, Additives i Adhesives.  través d’elles donen servei i cobertura a escala mundial a un ampli ventall de clients del sector industrial. L'empresa compta amb més de 200 productes que intervenen en diferents processos de producció. Bona part d’aquests productes són avui dia líders en el mercat internacional. Concentrol treballa de manera propera amb la clientela, amb l’objectiu de trobar les millors solucions per als seus processos. Un camí que s’aconsegueix gràcies a una gran inversió en recursos d'R+D. La combinació de recerca i dedicació permet arribar a la creació d’un producte d’alta qualitat i amb un alt valor afegit per a la seva clientela.
 
2021 - Mercabarna

Mercabarna és el principal mercat majorista d’aliments frescos d’Europa en volum de comercialització. Funciona les 24 hores del dia com una ciutat alimentària amb l'objectiu de garantir l'aprovisionament d'aliments frescos a la ciutadania. En el seu recinte concentra 600 empreses especialitzades en la distribució, elaboració, importació i exportació de productes frescos i congelats.