Premi Trajectòria del compromís en RSE EMPRESA GRAN

Premi Trajectòria del compromís en RSE EMPRESA GRAN

2023 - Hospital Sant Joan de Déu Barcelona

L’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona és un centre d’alta especialització en el tractament d’infants, adolescents i dones embarassades. Pertany a l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu. És una institució privada sense afany de lucre, amb vocació de servei públic des de la seva creació el 1867. En l’actualitat, és un dels centres pediàtrics d’alta especialització més importants d’Europa.

 

2022 - Noel Alimentària
Noel Alimentària Noel Alimentària és un grup d'alimentació familiar de quarta generació especialitzat en la producció i distribució de pernil cuit, curat, embotits, carns i elaborats frescos, plats preparats, productes vegans plant-based, pizzes, cremes i sucs vegetals, tant per al mercat nacional com a internacional. Està present en la totalitat de la gran distribució i és present a més de 60 països. Compta amb 16 centres de producció repartits per tota la geografia catalana i espanyola, a més de filials i delegacions a Portugal, Regne Unit, Estats Units i la Xina.
2021 - Suara Cooperativa

Suara serveis és una empresa cooperativa d’economia social amb gairebé 40 anys d’experiència en el sector d’atenció a les persones.

Dona resposta a les necessitats d’atenció, suport, assistència i educació d’infants i joves; de famílies; de persones que requereixen algun tipus de suport per a ser més autònomes; de persones que volen entrar en el mercat laboral o tenen com a objectiu millorar professionalment; de persones que necessiten suport davant situacions de crisi.

Realitza la seva activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, justícia,  educació i formació, i ocupació i treball, entre altres.