Premi Trajectòria del compromís en RSE EMPRESA GRAN

Premi Trajectòria del compromís en RSE EMPRESA GRAN

2022 - Noel Alimentària
Noel Alimentària Noel Alimentària és un grup d'alimentació familiar de quarta generació especialitzat en la producció i distribució de pernil cuit, curat, embotits, carns i elaborats frescos, plats preparats, productes vegans plant-based, pizzes, cremes i sucs vegetals, tant per al mercat nacional com a internacional. Està present en la totalitat de la gran distribució i és present a més de 60 països. Compta amb 16 centres de producció repartits per tota la geografia catalana i espanyola, a més de filials i delegacions a Portugal, Regne Unit, Estats Units i la Xina.
 
2021 - Suara Cooperativa

Suara serveis és una empresa cooperativa d’economia social amb gairebé 40 anys d’experiència en el sector d’atenció a les persones.

Dona resposta a les necessitats d’atenció, suport, assistència i educació d’infants i joves; de famílies; de persones que requereixen algun tipus de suport per a ser més autònomes; de persones que volen entrar en el mercat laboral o tenen com a objectiu millorar professionalment; de persones que necessiten suport davant situacions de crisi.

Realitza la seva activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, justícia,  educació i formació, i ocupació i treball, entre altres.