Reconeixement Respon.cat a les bones pràctiques empresarials de reforma horària

Reconeixement Respon.cat a les bones pràctiques empresarials de reforma horària:

2023 - Basetis

Basetis Logo

Basetis és una empresa TIC amb un equip de persones compromeses amb la societat i amb l’objectiu d’oferir solucions tecnològiques, serveis TIC i serveis de consultoria per a empreses. El seu lema també és una manera de definir-se: “solucions digitals amb valors”. Creada l’any 2009, a Basetis s'ofereix una gran varietat de serveis a través dels quals cobreixen les necessitats tecnològiques de les empreses o entitats que els sol·liciten ajuda. Com a mostra de tots els serveis que ofereixen poden mencionar l’assessoria i desenvolupament d’aplicacions i software per a tota mena de dispositius, plataformes web, o la consultoria en dades per impulsar la presa de decisions estratègiques.

2022 - Amat Immobiliaris
Amat Immobiliaris Amat Immobiliaris és una empresa familiar fundada el 1948 per Joan Amat, i des del 1952 va ser dirigida per Concepció Amigó, vídua d'Amat, i des del 1990 per Imma i Joana Amat. Al 2010 s’incorpora la tercera generació, Guifré i Martina Homedes Amat i Nadia Massagué Amat. Des de 2018, Guifré Homedes pren el relleu en la direcció general de l’empresa. Ofereixen un servei professional i competent. Tenir un equip professional d’alt nivell que formi part de la companyia és un dels seus objectius. Els entusiasma la seva feina, transmeten aquesta passió a les persones que hi treballen i les empreses clientes i proveïdores. Innoven Estant al dia de les innovacions, tant tecnològiques com de procediments i, en especial, s'han afegit a la transformació digital i a la utilització de big data per fer més eficient el seu servei. Busquen la personalització Tenen un equip format per professionals de l'advocacia, l'economia, l'assessorament immobiliari, aparelladores i aparelladors, etc., amb preparació per conèixer i avançar-se a les necessitats de la clientela. Compromís amb la qualitat Va ser la primera empresa del sector en aconseguir l’ISO 9001, que renova cada any. Integració en el nostre temps Formen part de les associacions professionals relacionades amb les àrees de la seva activitat i treballa en col·laboració amb els i les millors professionals. Participen en molts dels centres de debat i associacions de la societat civil. La Responsabilitat Social forma part del seu ADN i, per tant, està integrada a l’estratègia.
 
2021 - Tapla

Indústries Tapla és una empresa fundada el 1968 dedicada des de l’inici a la producció d'articles flocats per a diverses aplicacions.

La seva política de millora contínua els ha permès perfeccionar la tecnologia pròpia de flocat fins a aconseguir excel·lents productes tècnics d’aplicació a diversos sectors, que avui dia exporten regularment a un creixent nombre de clients a tot el món.

Amb una sòlida base en R+D+I, a Indústries Tapla dissenyen i fabriquen solucions flocades globals, destinades totes elles a satisfer les necessitats de la clientela oferint serveis i productes amb un alt estàndard de qualitat, comprometent-se en tot moment a prevenir i minimitzar l'impacte ambiental de l’activitat.

La seva política és impulsada pel Comitè de Direcció i és seguida amb total responsabilitat i implicació per cada membre de l'equip, de manera que s’aconsegueixen els objectius definits.

Es manté un efectiu i eficient programa de Gestió de la Qualitat, RSE, Medi Ambient i Seguretat, buscant en tot moment la millora contínua i una major competitivitat en el mercat, promovent la motivació i la formació continuada de l’equip i dels proveïdors.

Sota la filosofia de l’economia del bé comú i, tenint en compte totes les parts d’interès, sempre es treballa de forma constant per mantenir alineats els objectius amb la responsabilitat social empresarial.

Com a part dels valors fonamentals d'Indústries Tapla, hi ha un fort compromís per promoure un model de gestió basat en la integritat, la transparència i l'ètica en tots els àmbits.

L’empresa es compromet a complir amb tots els reglaments vigents i altres requisits subscrits en tots els seus processos i productes, com també a la protecció del medi ambient.