Reconeixement Respon.cat al programa empresarial ambiental de col·laboració

Reconeixement Respon.cat al programa empresarial ambiental de col·laboració:

2022 - Veritas

Veritas

Fundada l’any 2002 a Barcelona, Veritas és la cadena de supermercats ecològics líder a l'Estat espanyol. Actualment compta amb 80 botigues, incloent la botiga online, amb les quals dona servei a més de 200.000 famílies a través de dues marques; Veritas i Ecorganic. L’àmbit d’actuació de Veritas és Catalunya, el País Valencià, el País Basc, Navarra, les Illes Balears, Madrid i Andorra, mentre que Ecorganic opera tan sols al País Valencià.

Amb més de 6.000 referències, Veritas és pionera en la venda de productes amb certificat ecològic i saludables. El Grup Veritas també inclou una empresa de Food Service ecològic: Anna Ecològica distribueix productes ecològics a entitats com escoles, hospitals, empreses, hotels i restaurants, etc., abastant tota la península.

A través de l’oferta dels seus productes, el Grup Veritas es compromet amb la salut de la seva clientela, alhora que fomenta el consum responsable i la protecció ambiental.

2021 - Omplim

Logo d'Omplim

Omplim gestiona de forma global tot el cicle de producció de projectes immobiliaris destinats a la venda, lloguer, o qualsevol altra modalitat de tinença, per a inversors d'impacte, entitats del tercer sector, comunitats de propietaris i l’Administració, sensibilitzades en la sostenibilitat ambiental, social i empresarial, i que volen oferir edificis amb habitatges innovadors i energèticament eficients. Generar impacte en el teixit productiu de la indústria de la construcció, per transformar la manera de construir i accedir a l’habitatge: promoure el dret a l’habitatge generant assequibilitat en l’accés i l’ús; promoure habitatges flexibles, en comunitats inclusives, sostenibles i de qualitat.