Reconeixement Respon.cat a la gestió de la diversitat d’origen

Reconeixement Respon.cat a la gestió de la diversitat d’origen:

2020 - Telemaki


Cadena de restaurants japonesos a domicili que elabora Sushi de qualitat. Es va iniciar al 2013 i ara es disposa de 5 restaurants.

La col·laboració amb Mescladís va néixer des d’una ONG amb la qual col·labora l’empresa pagant-li els estudis a un noi de Guinea Bissau. Aquesta ONG els va recomanar establir contacte amb Mescladís i aquí van començar a treballar juntes. Des d'aquell moment, han tingut a 7 alumnes que han estat fent pràctiques a l'empresa, dels quals 5 han acabat en contractació. Consideren que fan una gran feina, ja que totes les parts estan satisfetes i n’obtenen un benefici.

2018 - Andilana

L’experiència de més de mig segle en el sector de l’hostaleria permet al Grup Andilana conèixer en profunditat les necessitats de la clientela. El 1958 Herminia Camós i el seu fill Lluís van inaugurar l’Hostal Vostra Llar a Palamós i el 1992 van fer un salt a Barcelona amb La Fonda. Avui el Grup Andilana disposa de 35 restaurants en diferents ciutats i 6 hotels amb personalitat pròpia: espais càlids i innovació culinària a força de tradició i productes frescos de mercat. D’aquesta manera es van assentar les bases d’un concepte que suma la bona cuina tradicional a preus assequibles, dins d’un ambient sofisticat, elegant i molt acollidor.