Jornada “La igualtat i la diversitat dintre de l’organització”

  • El proper 25 de gener tindrà lloc la sessió virtual Jornada “La igualtat i la diversitat dintre de l’organització”.
  • Respon.cat organitza una sessió d’aquesta temàtica oberta a les empreses, tant les membres com les no membres.
  • En aquesta sessió comptarem amb Maria Parera Milan, coordinadora de l’equip de relacions laborals de Suara, que ens parlarà de la diversitat a les corporacions, i Joana Amat, vicepresidenta d’Amat Immobiliària, que tractarà el tema de la igualtat. Dues qüestions que estan estretament vinculades i relacionades amb la tolerància, l’adaptabilitat i els drets de tothom.

Cartell Formacio RSE Sessió 6 2024 Respon.cat

També per a empreses no membres de Respon.cat

Es tracta d’una sessió de tres hores en format online que s’emmarca en el Programa de formació en RSE gratuït per a les empreses membres. Per a les empreses no membres cada sessió té un cost de 50€. 
  • 🗓 25 gener 2024
  • ⏰ 9.00-11.50h
  • 💻 Virtual

 

Inscripcions obertes (6.La igualtat i la diversitat dintre de l’organització)


Respon.cat organitza anualment el Programa de formació en RSE que té per objectiu capacitar les persones que dirigeixen o gestionen l’RSE aportant-los els coneixements i metodologia necessària per millorar l’exercici de la funció DiRSE.

Els continguts d’RSE són aportats per empreses membres de l’associació, expertes en les matèries clau que s’aborden, amb l’objectiu de compartir coneixement i experiències i reforçar així les relacions de les empreses Respon.cat, alhora que s’aporten continguts pràctics de sectors i activitats diverses.

La metodologia del programa pretén generar un espai d’intercanvi entre les persones participants, de manera que es puguin intercanviar i analitzar bones pràctiques i es desenvolupin maneres innovadores d’abordar els reptes.

About author

Us podria interessar també

Últimes notícies

Us presentem propostes i reflexions interessants: posem en marxa les #ConversesResponsables

Avui a les 17h, Josep Maria Canyelles conversarà amb Mercè Mullor, consellera delegada de Mullor SA, que va ser reelegida ahir presidenta de Respon.cat. Amb aquesta conversa iniciem les #ConversesResponsables, que es

Sense categoria

[Vídeo] Efebé proposa el teletreball saludable: com adaptar la oficina a casa durant el confinament

Amb la voluntat de mostrar com responen les empreses compromeses davant la crisi del coronavirus, Respon.cat ha elaborat un recull de vídeos amb propostes, bones pràctiques, crides o altres iniciatives

Últimes notícies

[Entrevista] Elisabet Palomo: estem compromesos amb la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat

Recull d’entrevistes realitzades a empreses membres de Respon.cat en el el marc de col·laboració amb Corresponsables, media partner especialitzat en RSE i empresa membre de l’Associació. Aquestes entrevistes mostren algunes