Miquel Torres rebrà el Reconeixement personal pel seu profund compromís ambiental i amb la societat en la 8a edició dels Premis Respon.cat

Premis Respon.cat reconeixement personal Miquel Torres

  • Miquel A. Torres Riera, president de Família Torres, continua destacant-se com a referent en el món empresarial gràcies al seu profund compromís ambiental i amb la societat.
  • Tomàs Molina i Bosch, meteoròleg i professor de física de la UB, lliurarà aquest reconeixement a la Gala de lliurament dels premis de la Responsabilitat a Catalunya que se celebrarà el dimecres 24 de gener a les 18.00h a la Casa Llotja de Mar de Barcelona.
  • El 2024 Respon.cat celebra els 10 anys del seu naixement. La Gala dels Premis Respon.cat 2023 serà el tret de sortida d’un anys de celebracions per commemorar aquesta efemèride.

Tota la informació sobre la Gala Inscriu-t’hi!

Enguany el reconeixement personal a la trajectòria s’ha atorgat al Sr. Miquel A. Torres Riera, president de Família Torres, per la seva dedicació incansable que ha transcendit les fronteres del sector del vi, convertint-se en un exemple referent per a tothom que aspira a un futur més sostenible i equitatiu.

Família Torres va rebre el reconeixement Respon.cat 2018 en la categoria del programa empresarial ambiental de col·laboració pel seu enfocament innovador en matèria ambiental. Miquel Torres és la quarta generació d’una família de viticultors que ha aplicat un enfocament integral cap a la responsabilitat social, reflex del compromís genuí amb el benestar de la societat i l’entorn.


Els Premis Respon.cat reconeixen cinc empreses, un territori i una persona. Com cada any, avancem l’anunci del reconeixement a la persona, mentre que reservem els noms de les empreses i el territori per al mateix acte. Per una banda, s’atorgaran dos premis a la trajectòria en responsabilitat a una empresa gran i a una pime. Per altra banda, es fan uns reconeixements en bones pràctiques en les següents categories:

  • Programa empresarial ambiental de col·laboració
  • Bones pràctiques empresarials de reforma horària
  • Programa empresarial de voluntariat
  • Territoris socialment responsables
  • Compromís personal amb la responsabilitat social a Catalunya

Com en les edicions anteriors dels Premis, s’ha elaborat un vídeo de cadascuna de les empreses i organitzacions guanyadores per mostrar el seu compromís i les seves bones pràctiques. Aquests vídeos es presentaran el dia de l’acte.

Respon.cat vol convidar les empreses a prendre part de la Gala i contribuir al merescut reconeixement de les sis empreses escollides pel jurat dels Premis assistint a l’acte i a divulgar l’oportunitat de desenvolupar negocis responsables per tal que aquest enfocament de gestió basat en la sostenibilitat i l’ètica formi part de la manera catalana de fer empresa.

Aquí podeu veure els vídeos de les edicions anteriors.

A l’acabar l’acte s’oferirà un cóctel per recuperar plenament les sensacions de la presencialitat.

L’acte s’organitza en el marc de Respon.cat amb el suport del Departament d’Empresa i Treball i la col·laboració del Consell General de Cambres de Catalunya i la Cambra de Barcelona i el suport comunicatiu de Crearsa i Corresponsables, ambdues membres de Respon.cat.

Logos Premis Respon.cat 2023

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

Calidad Pascual, únic gran fabricant amb totes les seves granges certificades en benestar animal

Calidad Pascual, empresa membre de Respon.cat, aconsegueix el certificat Benestar Animal AENOR Conform en els seus 348 granges. Aquesta certificació acredita que totes les granges que proveeixen de llet a

Últimes notícies

El Dr. Josep Santacreu i Bonjoch, president d’honor de Respon.cat, ha estat elegit com a nou president de la Cambra de Comerç de Barcelona

El Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona ha elegit el Dr. Josep Santacreu i Bonjoch com a nou president de la corporació per als pròxims 4 anys. El

Sense categoria

Dia internacional per l’Eradicació de la Pobresa

Respon.cat aprofita l’ocasió per reafirmar el seu compromís amb els ODS, i en concret amb l’eradicació de la pobresa en totes les seves formes i dimensions. El projecte Focus de