Jornada “Gestionar la cadena de proveïment des de la perspectiva de l’RSE”

Jornada “Gestionar la cadena de proveïment des de la perspectiva de l’RSE”

  • El proper dijous 21 de març tindrà lloc la sessió virtual “Gestionar la cadena de proveïment des de la perspectiva de l’RSE“.
  • En aquesta sessió comptarem amb Felisa Palacio, Responsable d’RSE i Recursos Humans a Tarannà Viatges, i Daniel Marsol Trescents, Director de Comunicació, Màrqueting, Relacions corporatives i RSC a bonÀrea.

També per a empreses no membres de Respon.cat.

Es tracta d’una sessió de tres hores en format online que s’emmarca en el Programa de formació en RSE.
Gratuït per a les empreses membres.
Per a les empreses no membres cada sessió té un cost de 50€. 
  • 🗓 Dijous 21 de març 2024
  • ⏰ 9.00-11.50h
  • 💻 Virtual

 

Inscripcions obertes (10. Gestionar la cadena de proveïment des de la perspectiva de l’RSE)


Respon.cat organitza anualment el Programa de formació en RSE que té per objectiu capacitar les persones que dirigeixen o gestionen l’RSE aportant-los els coneixements i metodologia necessària per millorar l’exercici de la funció DiRSE.

Els continguts d’RSE són aportats per empreses membres de l’associació, expertes en les matèries clau que s’aborden, amb l’objectiu de compartir coneixement i experiències i reforçar així les relacions de les empreses Respon.cat, alhora que s’aporten continguts pràctics de sectors i activitats diverses.

La metodologia del programa pretén generar un espai d’intercanvi entre les persones participants, de manera que es puguin intercanviar i analitzar bones pràctiques i es desenvolupin maneres innovadores d’abordar els reptes.

Us podria interessar també

Nova edició Màster universitari de Responsabilitat Social Corporativa de la UOC

Un any més, la Universitat Oberta de Catalunya, empresa membre de Respon.cat, llança el Màster universitari de Responsabilitat Social Corporativa. En el marc del conveni amb Respon.cat, s’han establert col·laboracions per al desenvolupament

Els curs de Responsabilitat Social organitzat per Respon.cat es desenvolupa amb gran èxit

Els curs de Responsabilitat Social organitzat per Respon.cat es desenvolupa amb gran èxit d’assistència i amb unes valoracions molt positives. Les session son dinamitzades per empreses membres que comparteixen el

Us convidem a la Jornada de Transferència de Bones pràctiques de les empreses guanyadores dels Premis Respon.cat 2022

Sessió plenària Benvinguda institucional Rafel Oncins Pujol, president de Respon.cat i director d’RSC de Plusfresc. Narcís Bosch Andreu, director gerent del Consell de Cambres de Catalunya. Ponència inspiradora a càrrec