Anna Fornt: trayectoria profesional
- Home
- Organización
- Anna Fornt: trayectoria profesional
Trayectoria profesional: Anna Fornt
Inicia su trayectoria profesional en 1986 en diferentes estudios de interiorismo. En 1988 se incorpora a Joan Rodon Arquitectes Associats, primero como proyectista y a partir de 1992 como responsable de coordinación de proyectos y responsable de dirección de obras. Las obras realizadas en este período son, entre otras: La Reforma del Teatro Romea, la Reforma y ampliación de la Biblioteca de Catalunya, la Reforma de las salas de lectura de la Biblioteca de Catalunya (Premio FAD de interiorismo), la Reforma del restaurante Can Cortada, la Reforma de las aulas de P3 de la escuela Suiza de Barcelona o la Reforma del archivo comarcal de Vilanova i la Geltrú.
En 1998 nace el nuevo proyecto de Efebé, inicialmente para dar respuesta a las necesidades de gestión y expansión de los inmuebles del Grupo Papelmatic, actividad de la que sigue siendo responsable en la actualidad. En 2002 pasa a ser su directora y focalizan la actividad en el diseño, la adecuación y equipamiento y el mantenimiento de espacios profesionales en sectores como el educativo, sociosanitario y corporativo entre otros. Han trabajado en espacios singulares como la Real Academia de Farmacia de Catalunya, el Rectorado de la Universitat Ramon Llull o las aulas de mecenazgo del Liceu. También han tratado espacios sanitarios como el Institut Dexeus, o la Residencia asistida Joan XIII del grupo La Onada; espacios educativos como las guarderías el Drac de Vilanova y centros de primaria y secundaria como las Escuelas Pías de Sarrià, La Salle de Sant Celoni o la Escuela Súnion; oficinas como Nou Bau o Microgestión y algunas sedes de Transperfect en Barcelona, París, Buenos Aires, Berlín o Bruselas. Pero si tuviera que destacar uno, asegura que se quedaría con el primer proyecto internacional de Efebé en 2013: la reforma de 16 apartamentos en Jartum, Sudán.
Desde 2003 es consejera delegada de Grupo Papelmatic y en 2018 con responsabilidades corporativas de RSC.
Iniciativa empresarial para el desarrollo de la responsabilidad social en Catalunya
Buscador
MI COMUNIDAD
PRÓXIMOS EVENTOS
- La gestió responsable de l’equip: empresa saludable i feliç
- ¡Abiertas las inscripciones a la RSE.Pime!
- Obertes les inscripcions al Programa de Formació en RSE
EMPRESAS MIEMBROS
Ser socialment responsable no és una qualitat, és una obligació.
“Una part de l'ADN de l’empresa i un compromís amb la societat”
“La responsabilitat empresarial comença
per la responsabilitat i el compromís
personal amb la societat i
les persones que ens envolten”
“Formar, investigar i transferir coneixement per transformar les persones, les organitzacions i la societat cap a la responsabilitat social i la sostenibilitat”
“Responsabilitat Social permanent,
365 dies l’any”
“L’RSE no es limita a l’acció, també és un marc des d’on repensar la societat”
“Que el progrés econòmic vagi acompanyat de progrés social i equilibri territorial”
“L’RSE no es limita a l’acció; també és un marc des d’on repensar la societat”
“Compromís compartit per a la transformació social”
“Compromís per a tothom. Cal donar una mica. Simplement és el cal fer-ho. Compromís des de dalt fins a baix”
"La Responsabilitat Social és un dels valors i principis bàsics del nostre sistema de gestió. L’entenem com un eix transversal que implica tots els nivells de l’organització i se centra en l’aportació de valor pels nostres grups d’interès."
“Hem d’entendre que la societat,
cada cop menys, acceptarà una empresa que
no sigui coherent i socialment responsable, i aquest ha de ser un dels motius per a les empreses que encara no hi creuen”
“Necesitamos más empresas con propósito y que trabajen por generar valor compartido”
“La nostra organització ha de ser una part harmoniosa d'un sistema més ampli: un món que podem contribuir a fer millor a través de les persones i el medi ambient”
“L'RSC és el nostre ADN”
“Malgrat tot, estem al bon camí i queda molt per recórrer. Avancem!”
“Educació, sensibilització i compromís ètic de les empreses”
“Educació, sensibilització i compromís ètic de les empreses”
“Tothom som corresponsables del que passa al nostre entorn i al món en general, hem de comunicar el que fem per donar exemple”
“És la manera d'entendre el paper de l'empresa dins la societat, que determina els seus objectius, accions i estratègia”
"Una part del pensament trascendent en la gestió empresarial"
“La empresa pasa a ser una entidad activa y colaborativa con la sociedad y el medio ambiente. Un tejido empresarial sostenible genera una producción similar y un consumidor consciente, dando prioridad a éstas a la hora de comprar”
“El benefici social ha d’estar en l’ADN de qualsevol empresa que es consideri saludable”
“Gent i empreses amb valors, ètica i responsabilitat és futur”
“Fer bé la feina i fer el bé amb la feina que desenvolupem”
“Cal treballar per incrementar el nivell ètic de la classe empresarial. RSC, eina que condueix a tot un canvi organitzacional en benefici de persones i medi ambient”
“La majoria de marques no importen a la gent. No poden continuar basant la competitivitat en eines tradidicionals. Ja no n'hi ha prou de dir el que fan, han de fer el que diuen i convertir l'RSE en un valor competitiu i eix transformador”