Respon.cat presentat a Argentina

  • El Foro MoveRSE que va tenir lloc a Rosario (Argentina) va servir per presentar Respon.cat i algun dels seus projectes i empreses membres.
  • Es van establir contactes de cara a possibles col·laboracions entre Respon.cat i l'associació empresarial argentina MoveRSE.

2015-06-20_Josep_Maria_Canyelles_Respon.cat_RosarioEn la ponència de Josep Maria Canyelles al Foro MoveRSE, a Rosario, Argentina, va exemplificar l'RSE de les pimes amb tres empreses de Respon.cat, La Fageda, Cafès Novell, KH Lloreda, a més de fer una breu presentació d'aquest organisme que s'ha creat a Catalunya. Aquestes presentacions es poden veure entre els minuts 1 i 11 del vídeo.

A més, entre els minuts 26 a 31, es presenta el projecte Focus que Respon.cat ha posat en marxa. Podeu veure el vídeo:

About author

Le podría interesar también

Sin categorizar

[Entrevista] Elisabet Palomo: estem compromesos amb la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat

Recull d’entrevistes realitzades a empreses membres de Respon.cat en el el marc de col·laboració amb Corresponsables, media partner especialitzat en RSE i empresa membre de l’Associació. Aquestes entrevistes mostren algunes

Sin categorizar

La cultura de l’RSE i la cultura de la mediació han de fusionar-se dins les empreses

Ahir va tenir lloc la jornada “Mediació i RSE: com resoldre conflictes des de l’RSE”, coorganitzada per la Cambra de comerç de Barcelona i Respon.cat en el marc del Dia