Us presentem propostes i reflexions interessants: posem en marxa les #ConversesResponsables

Avui a les 17h, Josep Maria Canyelles conversarà amb Mercè Mullor, consellera delegada de Mullor SA, que va ser reelegida ahir presidenta de Respon.cat. Amb aquesta conversa iniciem les #ConversesResponsables, que es portaran a terme a Instagram Live, des del compte de Respon.cat (https://instagram.com/respon.cat).

Les converses formen part d’un entorn de responsabilitat social. Des de Respon.cat tenim Converses Responsables amb persones que contribueixen a expandir la responsabilitat des de les seves organitzacions, les empreses membres de l'associació.
El format pretén ser distès i agradable, converses breus de 20 a 30 minuts, que s’emeten en directe a mitja tarda per Instagram Live i que divulguem posteriorment pels nostres canals d’IGTV, YouTube i les altres xarxes socials, per facilitar la interacció.
Si sou empresa membre i voleu tenir una Conversa Responsable sols cal que ens ho indiqueu enviant un mail a projectes@respon.cat.

About author

Le podría interesar también

Sin categorizar

Participants de la trobada de primers executius d’empreses membres de Respon.cat

Els primers executius i executives de les empreses membres de Respon.cat es van trobar aquest dijous 27 de gener en el marc d’un dinar-col·loqui organitzat per l’associació, que va comptar

Últimas noticias

Suara cooperativa, nuevo miembro de Respon.cat

Suara cooperativa se ha incorporado como miembro de Respon.cat, iniciativa empresarial que ya acoge treinta y cuatro empresas de ámbitos y dimensiones muy diversas, todas caracterizadas por el compromiso en la responsabilidad social.

Sin categorizar

Respon.cat reuneix la junta directiva en línia

En coherència amb el compromís de Respon.cat d’adoptar fórmules on line per a totes aquelles reunions internes de treball, ahir es va celebrar la reunió de la junta directiva de