Oberta la convocatòria 2018 del programa RSE.Pime, un pla d’acció en RSE en 5 sessions

Oberta la convocatòria 2018 del programa RSE.Pime, un pla d’acció en RSE en 5 sessions

  • L’edició 2018 del programa RSE.Pime obre la convocatòria, fins al 23 de juliol es poden enviar solicituds de participació.
  • L’RSE.Pime, el programa de referència en Responsabilitat Social per a les pimes catalanes, ofereix de nou l’oportunitat d’elaborar un pla d’acció d’RSE en 5 sessions.
  • Podeu sol·licitar de participar en l'RSE.Pime 2018 a través d'aquest formulari.

Respon.cat obre la convocatòria per a l’RSE.Pime 2018, una nova oportunitat per a les pimes catalanes d’elaborar un pla d’acció de Responsabilitat Social en 5 sessions. Es poden presentar les sol·licituds per participar en el programa fins els 23 de juliol emplenant aquest formulari. Es comunicarà les organitzacions seleccionades el 27 de juliol.

Vegeu la presentació del programa RSE.Pime 2018 

Vídeo RSE.Pime 2017

Tot el que cal saber sobre l’edició RSE.Pime 2018:

  • Localització. Les sessions es faran a Barcelona (lloc per determinar), amb excepció de la sessió d’avaluació, que pot comportar una sortida fora de Barcelona. Les consultories es fan a la seu de cada empresa.
  • Objectiu. Es pretén que les empreses participants acabin disposant d’un Pla d’acció d’RSE que hagi estat elaborat per elles mateixes, seguint la metodologia proposada i gaudint de l’acompanyament expert i espais de trobada amb les altres empreses participants.
  • Seguiment. La metodologia inclou un seguiment del les persones participants, amb contacte periòdic per a assegurar el progrés, si bé la càrrega de feina correspon a cada empresa participant. Aquest seguiment implica llançar els avisos d’agenda, anar aportant materials, possibilitat de contacte telefònic o telemàtic per a solucionar temes puntuals…
  • Persones expertes i consultories: Les sessions seran dinamitzades per dos experts, als quals s’afegiran altres persones consultores per tal de disposar d’un equip que es puguin repartir les empreses per al seguiment i consultoria. També es comptarà amb la participació d’empreses participants en anteriors edicions.
  • Participants: Es preveuen entre 15 i 20 empreses participants. El públic objectiu són empreses petites, també obert a pimes mitjanes i a microempreses.
  • Compromís: Les persones representants hauran de ser de nivell directiu, especialment el màxim directiu. Se n’espera un alt nivell de compromís per a seguir el programa i finalitzar-lo amb èxit.
  • Continuïtat: Es convidarà a ser part de la comunitat RSE.Pime, que es crearà per a mantenir la xarxa de relacions, intercanviar experiències, fer preguntes i donar consells i mantenir-se informat dels esdeveniments interessants, iniciatives i esdeveniments sobre l’RSE…
  • Gratuït: La participació de les empreses és gratuïta, atès el finançament de la Generalitat de Catalunya i de l’associació Respon.cat.

També us pot interessar saber com participar al programa RSE.Pime i per què participar al programa RSE.Pime.

Les pimes interessades poder obtenir més informació a través d’aquest enllaç i poden sol·licitar de participar-hi emplenant aquest formulari abans del 23 de juliol.

El Programa RSE.Pime, està promogut per Respon.cat, amb la col·laboració del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya i el suport del Departament d’Empresa i Coneixement

About author

Le podría interesar también

Sin categorizar

Housing First, aposta de país

El dret a l’habitatge està recollit dins el Focus de l’RSE de la Responsabilitat Social: Cohesió Social Suara, empresa membre de Respon.cat, participa en el “Housing First”      

Últimas noticias

Máster universitario en Responsabilidad Social Corporativa online en la UOC

La UOC ha lanzado el primer máster oficial en Cataluña sobre Responsabilidad Social Corporativa.  Se hará en catalán y en castellano, y el hecho de ser online permitirá llegar al

Sin categorizar

Presentación de los casos de buenas prácticas

Texto de la presentación de Josep Maria Canyelles, coordinador Respon.cat, a la publicación Buenas Prácticas de Responsabilidad Social: Esta publicación pretende reconocer el papel activo y comprometido que llevan a