El CADS ha elaborat la publicació “Transformar el nostre món: L’Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible

Publicacio-Resolucio-NNUU-Agenda-2030

  • El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) ha elaborat l'edició catalana del document de resolució presentat per les Nacions Unides en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible promoguts en l'àmbit temporal 2015-2030.

L'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible va ser aprovada per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 25 de setembre del 2015 - mitjançant la resolució 'Transforming our world: the Agenda for Sustainable Development' - amb l’objectiu d’estimular l’acció en 5 esferes d’importància crítica: les persones, el planeta, la prosperitat, la pau i els partenariats.

Aquesta publicació conté la traducció al català d'aquesta resolució. Tant la traducció com l'edició catalana d'aquest document són responsabilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat i el Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, a través de la Direcció General d'Afers Multilaterals i Europeus i el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS).

Accés al PDF

Le podría interesar también

Sin categorizar

Proveïdors de Mercadona fan viral un vídeo per animar la ciutadania a no defallir #AixòPassarà #AixòNoPotParar

Davant l’ingent increment de la pandèmia del coronavirus sorgeixen centenars d’iniciatives per animar la població i no deixar-se abatre pel pessimisme. Persones que formen part de la cadena de proveïment de

Sin categorizar

Acte Respon.cat “La responsabilitat de les pimes envers el territori i la societat” a Girona

El proper 20 de juliol Respon.cat celebra un acte a Girona on es donarà a conèixer la celebració del lliurament dels Premis Respon.cat 2018 que tindrà lloc el 27 de

Sin categorizar

[Microvídeo] Gràcies a Gràfiques Varias per fer possible Respon.cat

Gràcies a Gràfiques Varias per fer possible Respon.cat, juntament amb les altres 36 empreses membres que en formen part. Microvídeo a càrrec d’Isabel Míguez, directora de Qualitat de Gràfiques Varias.