Aquest octubre es posa en marxa la 2a edició de la campanya del Cafè solidari SJD

SJD 2023

  • Solidaritat Sant Joan de Deu, organització membre de Respon.cat, aquest juliol es posa en marxa per a la 2a edició de la campanya del Cafè solidari a l’octubre.
  • A la teva feina, a l’escola dels teus fills i filles o amb les teves amistats i entorn. En qualsevol espai la solidaritat pot tenir cabuda en forma de cafè i moments compartits. Organitza un cafè solidari per aconseguir donatius i combatre la soledat no desitjada!

La soledat no desitjada pot afectar tothom. Impacta, de manera especialment dura, en aquelles persones que viuen situacions de vulnerabilitat com els infants que pateixen alguna malaltia i les seves famílies; persones que es troben ens situació de sense llar; que tenen algun problema de salut mental o persones en risc d´exclusió; entre d’altres.

La soledat no desitjada també afecta al món laboral. Pot tenir una repercussió en els treballadors i treballadores que incideix en el seu benestar, en el clima de la feina i, en definitiva, en els resultats i l’estat de bona salut de l’empresa.

Per trencar aquesta soledat, tenir cura de les persones que la pateixen i donar visibilitat a aquesta problemàtica, aquest octubre tornem a llançar la campanya del Cafè solidari SJD. Us proposem sumar-vos-hi organitzant el vostre cafè, esmorzar o aperitiu a les vostres oficines mentre compartiu un espai de trobada amb els vostres companys i companyes.També podeu comprar les tasses de la campanya!

Mes informació Fes un donatiu

Us podria interessar també

[Vídeo] Aigües de Barcelona: l’aigua és un servei essencial i clau per a la solució del problema

Amb la voluntat de mostrar com responen les empreses compromeses davant la crisi del coronavirus, Respon.cat ha elaborat un recull de vídeos amb propostes, bones pràctiques, crides o altres iniciatives

[Vídeo] INDUSTRIAS TAPLA: reconeixement Respon.cat a les bones pràctiques empresarials de reforma horària

Jornada de Transferència de Bones pràctiques de les guanyadores dels Premis Respon.cat 2021 TALLER: 16-17h Bones pràctiques en reforma horària INDUSTRIAS TAPLA ha rebut el reconeixement Respon.cat a les bones

Avui: Acte de cloenda de l’RSE.Pime 2017 i llançament de la nova edició

Àngels Chacon intervindrà dimarts 19 de juny a l’acte de cloenda de l’RSE.Pime 2017 i llançament de la nova edició. La consellera farà un reconeixement a les pimes participants i