Aquest octubre es posa en marxa la 2a edició de la campanya del Cafè solidari SJD

Cafè solidari SJD

  • Solidaritat Sant Joan de Deu, organització membre de Respon.cat, aquest juliol es posa en marxa per a la 2a edició de la campanya del Cafè solidari a l’octubre.
  • A la teva feina, a l’escola dels teus fills i filles o amb les teves amistats i entorn. En qualsevol espai la solidaritat pot tenir cabuda en forma de cafè i moments compartits. Organitza un cafè solidari per aconseguir donatius i combatre la soledat no desitjada!

La soledat no desitjada pot afectar tothom. Impacta, de manera especialment dura, en aquelles persones que viuen situacions de vulnerabilitat com els infants que pateixen alguna malaltia i les seves famílies; persones que es troben ens situació de sense llar; que tenen algun problema de salut mental o persones en risc d´exclusió; entre d’altres.

La soledat no desitjada també afecta al món laboral. Pot tenir una repercussió en els treballadors i treballadores que incideix en el seu benestar, en el clima de la feina i, en definitiva, en els resultats i l’estat de bona salut de l’empresa.

Per trencar aquesta soledat, tenir cura de les persones que la pateixen i donar visibilitat a aquesta problemàtica, aquest octubre tornem a llançar la campanya del Cafè solidari SJD. Us proposem sumar-vos-hi organitzant el vostre cafè, esmorzar o aperitiu a les vostres oficines mentre compartiu un espai de trobada amb els vostres companys i companyes.També podeu comprar les tasses de la campanya!

Mes informació Fes un donatiu

About author

Us podria interessar també

Últimes notícies

Ampliem el termini d’inscripció de l’RSE.Pime fins al 15 de juliol

La convocatòria per sol·licitar de participar en el programa RSE.Pime està oberta fins al 15 de juliol. L’RSE.Pime és una oportunitat perquè les pimes avancin en la gestió de les

Novetats

S’ha presentat el “Mapa de materialitat ASG per a la gestió de la sostenibilitat a les PIME” a la Borsa de Barcelona

Aquest passat dimarts 20 de febrer s’ha presentat el “Mapa de materialitat ASG per a la gestió de la sostenibilitat a les PIME” a la Borsa de Barcelona, eina que

Últimes notícies

Sabries com aplicar polítiques de reforma horària en la teva organització?

El proper 2 de març tindrà lloc la Jornada de Transferència de bones pràctiques d’RSE amb empreses de referència que incorporen la Responsabilitat Social en la gestió estratègica. Les persones assistents podran participar