Aquest octubre es posa en marxa la 2a edició de la campanya del Cafè solidari SJD

Cafè solidari SJD

  • Solidaritat Sant Joan de Deu, organització membre de Respon.cat, aquest juliol es posa en marxa per a la 2a edició de la campanya del Cafè solidari a l’octubre.
  • A la teva feina, a l’escola dels teus fills i filles o amb les teves amistats i entorn. En qualsevol espai la solidaritat pot tenir cabuda en forma de cafè i moments compartits. Organitza un cafè solidari per aconseguir donatius i combatre la soledat no desitjada!

La soledat no desitjada pot afectar tothom. Impacta, de manera especialment dura, en aquelles persones que viuen situacions de vulnerabilitat com els infants que pateixen alguna malaltia i les seves famílies; persones que es troben ens situació de sense llar; que tenen algun problema de salut mental o persones en risc d´exclusió; entre d’altres.

La soledat no desitjada també afecta al món laboral. Pot tenir una repercussió en els treballadors i treballadores que incideix en el seu benestar, en el clima de la feina i, en definitiva, en els resultats i l’estat de bona salut de l’empresa.

Per trencar aquesta soledat, tenir cura de les persones que la pateixen i donar visibilitat a aquesta problemàtica, aquest octubre tornem a llançar la campanya del Cafè solidari SJD. Us proposem sumar-vos-hi organitzant el vostre cafè, esmorzar o aperitiu a les vostres oficines mentre compartiu un espai de trobada amb els vostres companys i companyes.També podeu comprar les tasses de la campanya!

Mes informació Fes un donatiu

About author

Us podria interessar també

Últimes notícies

Feliç i reponsable Diada de Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi ha estat declarada Festa Nacional de Catalunya per la Generalitat. Aquesta Diada se celebra el 23 d’abril amb el Dia del Llibre i la Fira de

Sense categoria

Acte Respon.cat “La responsabilitat de les pimes envers el territori i la societat” a Girona

El proper 20 de juliol Respon.cat celebra un acte a Girona on es donarà a conèixer la celebració del lliurament dels Premis Respon.cat 2018 que tindrà lloc el 27 de

Últimes notícies

Aportacions de la campanya #IgualtatÉsUrgent8M @odeecambra

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, l’Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE) de la Cambra de Comerç de Barcelona va proposar fer sentir la veu per a la