Una vegada més Respon.cat se suma al crit pels drets humans de les dones. I tu, t’hi sumes?

  • Des de Respon.cat volem posar el nostre granet de sorra per recuperar la llibertat i la dignitat de les dones afganeses, iranianes i de totes les dones que estan patint vexacions, violacions o condemnes a mort únicament pel fet de ser dones.
  • Encoratgem totes les empreses i organitzacions membres a sumar-vos-hi: el proper 10 de gener omplim virtualment el Passeig de Gràcia de Barcelona i aixequem un clam internacional i contundent que remogui les consciències arreu del món.

Fila zero manifestació virtual

El moviment Crit pels drets humans de les dones vol ser un clam multitudinari per denunciar que milions de dones d’arreu pateixen nivells de violència inimaginables. Sense fer-ne una menció exhaustiva posem d’exemple dues causes per representar-les a totes: la intensificació de la repressió contra les dones a l’Iran arran del moviment Dona, Vida i Llibertat i l’apartheid de gènere que s’està produint a l’Afganistan.

El 27.11.21 més de 500 entitats, entre les quals Respon.cat, dones i homes d’arreu van encapçalar la primera manifestació virtual, el Crit per les dones de l’Afganistan, que va aplegar més d’un milió de persones omplint el Passeig de Gràcia i part de la Diagonal de Barcelona. Aquest gener es torna a convocar per formar part de la nova manifestació virtual d’aquest moviment en favor de milions de dones i les seves famílies, que pateixen abusos inhumans.

Des de Respon.cat convidem a participar, juntament amb moltes altres institucions, en aquesta iniciativa  anomenada Crit pels drets humans de les dones per aixecar la veu i denunciar  la situació inhumana que estan patint les dones a l’Iran i l’apartheid de gènere que s’està produint a l’Afganistan.

La inscripció general s’obrirà via web el dia 10 de desembre, coincidint amb el Dia Mundial pels Drets Humans. Cada  inscripció  donarà presencia anònima a l’acte en forma d’una cadira virtual.

Suma’t als 30 dies d’activisme del Crit pels dret humans de les dones. Omplim virtualment el Passeig de Gràcia de Barcelona… i més enllà! Afegeix-te, i aixequem un clam internacional i contundent que remogui consciències arreu del món. Diem Prou.

Accedeix des d’aquesta pàgina a tota la informació per participar d’aquest moviment, que tindrà el seu acte central el dimecres 10 de gener a les 19h CET+1.

Registra’t ARA a títol personal o en representació de la teva entitat i anem omplint Passeig de Gràcia per ser-hi tots i totes el dia 10 gener. Les inscripcions es mantindran obertes fins el 10 de gener, dia en el qual se celebrarà un acte on es llegirà el Manifest i podrem escoltar testimonis de dones afganeses i iranianes.

 

Suma’t als 30 dies d’activisme del Crit pels dret humans de les dones.Crit 2021

Us podria interessar també

Alt nivell i interès en la jornada d’RSE organitzada pel Col·legi dels auditors

Ha tingut lloc la 3a Jornada sobre RSE organitzada pel Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya. Respon.cat hi ha col·laborat per la importància que cal donar a la

Ametller Origen, primera cadena de distribució catalana en assolir els objectius del Pla NAOS

Ametller Origen, empresa membre de Respon.cat, primera cadena de distribució catalana en assolir els objectius del Pla NAOS, que posen el focus en la quantitat de sucre, sal i greixos

Respon.cat publica vint casos de Pimes amb bones pràctiques d’RSE

Respon.cat, iniciativa empresarial per al desenvolupament de la Responsabilitat Social de les Empreses a Catalunya, ha editat una publicació que recull vint casos de pimes amb bones pràctiques d’RSE. Amb