Una vegada més Respon.cat se suma al crit pels drets humans de les dones. I tu, t’hi sumes?

  • Des de Respon.cat volem posar el nostre granet de sorra per recuperar la llibertat i la dignitat de les dones afganeses, iranianes i de totes les dones que estan patint vexacions, violacions o condemnes a mort únicament pel fet de ser dones.
  • Encoratgem totes les empreses i organitzacions membres a sumar-vos-hi: el proper 10 de gener omplim virtualment el Passeig de Gràcia de Barcelona i aixequem un clam internacional i contundent que remogui les consciències arreu del món.

Fila zero manifestació virtual

El moviment Crit pels drets humans de les dones vol ser un clam multitudinari per denunciar que milions de dones d’arreu pateixen nivells de violència inimaginables. Sense fer-ne una menció exhaustiva posem d’exemple dues causes per representar-les a totes: la intensificació de la repressió contra les dones a l’Iran arran del moviment Dona, Vida i Llibertat i l’apartheid de gènere que s’està produint a l’Afganistan.

El 27.11.21 més de 500 entitats, entre les quals Respon.cat, dones i homes d’arreu van encapçalar la primera manifestació virtual, el Crit per les dones de l’Afganistan, que va aplegar més d’un milió de persones omplint el Passeig de Gràcia i part de la Diagonal de Barcelona. Aquest gener es torna a convocar per formar part de la nova manifestació virtual d’aquest moviment en favor de milions de dones i les seves famílies, que pateixen abusos inhumans.

Des de Respon.cat convidem a participar, juntament amb moltes altres institucions, en aquesta iniciativa  anomenada Crit pels drets humans de les dones per aixecar la veu i denunciar  la situació inhumana que estan patint les dones a l’Iran i l’apartheid de gènere que s’està produint a l’Afganistan.

La inscripció general s’obrirà via web el dia 10 de desembre, coincidint amb el Dia Mundial pels Drets Humans. Cada  inscripció  donarà presencia anònima a l’acte en forma d’una cadira virtual.

Suma’t als 30 dies d’activisme del Crit pels dret humans de les dones. Omplim virtualment el Passeig de Gràcia de Barcelona… i més enllà! Afegeix-te, i aixequem un clam internacional i contundent que remogui consciències arreu del món. Diem Prou.

Accedeix des d’aquesta pàgina a tota la informació per participar d’aquest moviment, que tindrà el seu acte central el dimecres 10 de gener a les 19h CET+1.

Registra’t ARA a títol personal o en representació de la teva entitat i anem omplint Passeig de Gràcia per ser-hi tots i totes el dia 10 gener. Les inscripcions es mantindran obertes fins el 10 de gener, dia en el qual se celebrarà un acte on es llegirà el Manifest i podrem escoltar testimonis de dones afganeses i iranianes.

 

Suma’t als 30 dies d’activisme del Crit pels dret humans de les dones.Crit 2021

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

Jornades Respon.cat “Territori Socialment Responsable”

Respon.cat organitza sis jornades en diferents punts del territori català per a divulgar el model de Territori socialment responsable en el marc de Respon.cat, com a organisme de referència a

Sense categoria

Sis empreses catalanes, un territori i una persona reconeguts en la quarta edició dels Premis de la Responsabilitat social de Catalunya

• Comexi i Coral transports guanyen els Premis Respon.cat 2018 a la trajectòria del compromís en responsabilitat social empresarial. • Família Torres, Andilana, Zurich i Playbrand organitzacions reconegudes per bones

Sense categoria

Vols participar a l’RSE.Pime? Una oportunitat per a les pimes. Molt aviat la nova convocatòria

En les properes setmanes s’obrirà la convocatòria per participar en el programa RSE.Pime dirigit a pimes catalanes. Des d’ara ja es pot demanar informació. RSE.Pime és un programa pràctic i gratuït d’implantació de l’RSE