Donem la benvinguda a tretze noves empreses membres a Respon.cat

empresa membre

 • Donem la benvinguda a tretze noves empreses com a membres de Respon.cat: Armand Basi, Corporació Alimentària Guissona, Descoberta , Electrònica Saltó, Eurofirms, Excavacions Iluro, Forcadell Corporacio Immobiliaria, Fundació Pere Tarrés, Generamés, Inventiva i Gestio TIC, Naturpod, Nou Patufet i Raons Públiques.
 • Respon.cat acull empreses d’àmbits i dimensions molt diverses, totes caracteritzades pel compromís en la responsabilitat social.

 

 

 

 

Armand Basi:

Armand Basi SL

La nostra entrada al sector de la moda es remunta a 1944. Després de dècades d’il·lusió i esforç, som avui un dels majors distribuïdors del país i tenim intenció de mantenir-nos a l’avantguarda del sector.

Mantenim l’esperit familiar que va engendrar el grup i som fidels als estàndards ètics que vam heretar i que determinen cada una de les actuacions que duem a terme. Cultivem els principis del rigor, el respecte, la tolerància, la integritat i la diversitat perquè la nostra responsabilitat no és només amb la nostra feina, sinó també amb el nostre entorn.

EL NOSTRE COMPROMÍS

El nom Basi s’associa a un infranquejable compromís socials. Els valors i principis que van marcar els nostres inicis segueixen essent l’essència que ens fonamenta. És per tot això que col·laborem amb un gran nombre d’entitats culturals, mediambientals i socials.

www.basi-group.com

 

Corporació Alimentària Guissona

bonÀrea

bonÀrea Agrupa compta amb una àmplia experiència en el sector agroalimentari. Desenvolupa totes les activitats ramaderes, industrials i comercials necessàries per arribar al consumidor sense intermediaris.

A bonÀrea, la Responsabilitat Social Corporativa està totalment integrada a la nostra activitat bàsica, a l’entorn, a la societat i al propi equip humà. Complim amb bona part dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) marcats per Nacions Unides per a l’any 2030.

www.bonarea-agrupa.com

 

Descoberta

Descoberta logo

Descoberta, projectes per a l’educació, la cultura i el lleure és una empresa que gestiona diferents serveis i equipaments.

Els nostres àmbits de treball, són:

 • Gestió d’instal·lacions infantils i juvenils i d’espais socioculturals.
 • Visites i activitats didàctiques i de lleure per a centres escolars.
 • Formació homologada en l’àmbit de l’educació en el lleure.
 • Dinamització i participació ciutadana. Campanyes de sensibilització.
 • Animació i esdeveniments.
 • Projectes d’educació ambiental.
  Agència de viatges receptiva per estudiants: dabarcelona.com
  Serveis d’activitats outdoor per empreses:takeyourteam.com

www.descoberta.cat

Electrònica Saltó

Electrònica Saltó logo - Grup Saltó

Group Saltó és un grup d’empreses que es dediquen a la prestació de serveis globals, afegit valor a les TIC, mitjançant la seva implantació, evolució i manteniment.
Des del 1994 hem crescut per proporcionar solucions flexibles per als nostres clients, aconseguint ser líders i referents en el nostre sector.

Som especialistes en el desenvolupament de softwares de gestió empresarial i robòtica. Dissenyem solucions tecnològiques per resoldre les necessitats de les empreses i acompanyar-les amb la transició cap a una indústria 4.0.

La plataforma SOM, desenvolupada per resoldre les nostres pròpies necessitats, avui en dia dona resposta a les necessitats en el sector assistencial. Gràcies a la plataforma SOM Care, és possible gestionar una flota de robots assistencials i donar millor resposta als professionals dels serveis domiciliaris.

www.grupsalto.com

Eurofirms

Eurofirms

Ajudem les empreses que necessiten cobrir nous llocs de treball temporal, seleccionar persones per incorporar al teu equip o  portar a terme projectes a mida per optimitzar la gestió de persones.

www.eurofirms.com

 

 

Excavacions Iluro

Excavacions Iluro

La nostra empresa es va funda l’any 1960 amb tractors agrícoles i va anar introduint-se en el món de la construcció paulatinament, a mida que anaven arribant les excavacores al nostre país, fins que va arribar a ser l’actual empresa EXCAVACIONS ILURO SL constituïda l’any 1993 i que compta amb una trentena de vehicles entre diferents tipus d’excavadores i camions.

Arrossega una trajectòria professional de més de 60 anys d’experiència al  servei de la construcció en l’àrea dels moviments de terres, enderrocs, classificació i preparació d’àrids, dins de l’àmbit geogràfic de la comarca del Maresme.

Seguim treballant amb entusiasme i serietat, aportant experiència, i donant confiança i l’assessorament que es mereix el nostre client. Tenim una mirada ferma i  de compromís amb el medi ambient. Ens estimem el que fem i respectem el nostre entorn.

Visió: treballar conjuntament amb els tècnics per donar una major qualitat possible a l’obra

Missió: mantenir l’empresa per seguir treballant amb els mateixos valors que han infundat els nostres pares, els fundadors d’EXCAVACIONS ILURO SL.

Valors: qualitat, eficàcia, experiència, coordinació amb altres empreses del sector, tracte proper amb el client, satisfacció de complir amb la feina ben feta, estructura familiar i directa, atenció personalitzada.

www.excavacionsiluro.com

Forcadell Corporacio Immobiliària

Forcadell

Agència immobiliària de referència a Catalunya, som presents a ciutats com Palma de Mallorca, Madrid i Sevilla. Amb seu central a Barcelona, disposem d’una xarxa d’oficines pròpia a les ciutats de Terrassa, Granollers, Gavà i Mollet del Vallès. Oferim assessorament en la Comercialització d’Habitatges, Locals Comercials, Oficines i Naus Industrials i Logístiques i en el l’àmbit de la Gestió assessorem jurídicament a propietaris i llogaters, els proporcionem les millors cobertures d’assegurances i duem a terme reformes integrals als seus immobles.

 

Fundació Pere Tarrés

Fundació Pere Tarrés

Som una entitat no lucrativa que tenim per missió la promoció de la persona a través de l’educació, especialment en el lleure, i l’acció social.

www.peretarres.org

 

 

Generamés

Generamés logo

Som una empresa d’inserció social dedicada a les instal·lacions en el sector de les energies renovables. Treballem per a particulars, indústries, institucions, empreses instal·ladores i comercialitzadores d’energia neta.

www.generames.com

 

 

Inventiva i Gestio TIC

Gestiotic

Som una empresa amb més de 20 anys d’experiència en el sector de les TIC. Per a tot l’equip, la nostra professió és també la nostra vocació.

Ens dediquem a gestionar entorns de servidors de tot tipus de grandària. La nostra tasca és extreure el màxim rendiment i obtenir la màxima fiabilitat dels sistemes, dissenyant infraestructures òptimes i eficients.

Acompanyem a les empreses en la presa de decisions fent créixer el seu entorn TIC de manera responsable. Adaptant-nos a les seves necessitats. Aportant més enllà del servei tècnic.

Les aliances que establim amb els nostres clients són fermes i estan basades amb la confiança, el compromís i la responsabilitat.

Tenim la convicció que tota empresa ha d’ajudar a fer el món millor, pel que apostem per la conciliació familiar, la responsabilitat ambiental i el respecte a les persones.

La informàtica ha de ser motiu d’impuls pels negocis, l’organització i gestió del canvi ha de ser promocionat des del cor. Per nosaltres, el progrés és entendre la tecnologia com estil de vida.

www.gestiotic.com

Naturpod

Naturpod logo

Naturpod conserva les teves fruites i verdures fresques de manera natural fins al doble de temps. Naturpod són uns sobres que absorbeixen l’etilè, una hormona que produeixen les fruites i les verdures de manera natural i que provoca la seva maduració.

És necessari absorbir l’etilè de la nevera, per aconseguir un ambient més saludable i conservar les fruites i verdures fresques i en òptimes condicions durant més temps.

L’objectiu #12 és promoure el consum i la producció responsable d’aliments.

La nostra contribució es centra precisament aquí. Petites accions de cadascú de nosaltres es sumen i s’acaben convertint en canvis sostenibles reals.

www.naturpod.com

Nou Patufet

Nou Patufet logo

Nou Patufet és una escola cooperativa d’una sola línia, arrelada al barri de Gràcia. Imparteix els ensenyaments de Segon Cicle d’Educació Infantil (d’I3 a I5), Educació Primària i Educació Secundària.

El nostre projecte cerca en tot moment l’alumnat com a eix central i protagonista en el procés d’aprenentatge i és qui construeix el seu coneixement. Vetllem perquè l’alumnat desenvolupi les seves competències socials i emocionals, tenint present que cada alumne és únic i irrepetible i que l’atenció individualitzada és essencial.

www.noupatufet.coop

 

Raons Públiques 

Raons Públiques logo

Raons és un projecte d’innovació social urbana iniciat l’any 2009.
Des de l’inici a Raons s’ha buscat crear un projecte d’autoocupació, dins dels valors d’economia social i solidària, que permeti oferir serveis de qualitat per a pensar, construir i/o transformar col·lectivament els entorns en els quals vivim, treballem i gaudim.

www.raons.coop

 

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

La Fundació Ared al programa “Valor Afegit” de TV3

Una de les 17 organitzacions participants de l’RSE.Pime d’enguany, la Fundació Ared, ha estat notícia al programa de TV3 “Valor Afegit”. Amb el títol “Inserir a través de la confecció

newsletter

Oriol Amat parlarà de “Crisi, responsabilitat social i pime” a l’acte de cloenda de l’RSE.Pime | 30 de juny

El proper 30 de juny celebrem la jornada virtual de tancament de RSE.Pime 2019 i llançament de la nova edició, que presentarà la novetat de format virtual. En aquest acte es

Sense categoria

Es convoca la 2a edició dels Premis 12×12 Dona TIC

Es convoca la segona edició dels Premis 12 x 12 Dona TIC en el marc del segon 12×12 Congress Els premis estan organitzats per Tertúlia Digital i l’estratègia smartCAT de la