Respon.cat a la xerrada “Conduir les Empreses Cap al Propòsit i la Sostenibilitat” a VallsGenera

Jornada VallsGenera

  • El passat 14 de desembre, Josep Maria Canyelles, coordinador de Respon.cat, va dur a terme la xerrada a la “Conduir les Empreses Cap al Propòsit i la Sostenibilitat” en el marc de l’acte de reconeixement a les empreses pel seu suport a les polítiques actives d’ocupació impulsades per VallsGenera, depenent de l’Ajuntament de Valls.
  • A l’acte van participar 80 empreses. Josep Maria Canyelles va exposar la ponència durant mitja hora, en la qual va parlar dels canvis de paradigma a les empreses davant dels reptes socials i de sostenibilitat actuals.

Després, es va fer l’entrega de diplomes a les empreses assistents implicades en RSE al territori. Hi van participar Rosa M. Rovira i Vendrell, regidora d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls i presidenta de Vallsgenera, i Dolors Ferré Cuadras, alcaldessa de Valls.

El coordinador de Respon.cat va explicar la iniciativa del Manifest per a una Economia amb Propòsit i al final de l’acte es van repartir pòsters del manifest.

 

 

 

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

Taller de millora d’habilitats de portaveu per a intervencions professionals

Tres empreses membres de Respon.cat participaran en el Bizbarcelona mostrant les seves bones pràctiques en àrees clau de la Responsabilitat social vinculades al Focus de l’RSE desenvolupament del compromís social.

Sense categoria

Jornada Respon.cat a Reus: “Economia social i desenvolupament sostenible”

Aquest proper dimarts 7 d’octubre tindrà lloc una jornada sobre economia social i desenvolupament sostenible, on s’abordarà el sentit de la Responsabilitat Social i els reptes de sostenibilitat, i l’oportunitat

Sense categoria

Josep Santacreu, premi a l’Emprenedor Social en el 2015

Josep Santacreu, conseller delegat de DKV Assegurances i president de Respon.cat, ha estat guardonat amb el premi a l’Emprenedor Social en el 2015. El premi reconeix la trajectòria de Santacreu