Jornada “La gestió responsable de l’equip humà i gestió de la diversitat”

  • El proper dijous 8 de febrer tindrà lloc la sessió virtual JornadaLa gestió responsable de l’equip humà i gestió de la diversitat”.
  • Respon.cat organitza una sessió d’aquesta temàtica oberta a les empreses, tant les membres com les no membres.
  • En aquesta sessió comptarem amb Patrícia Guardiola Cros, Sòcia-Directora d’ASEMON consultors laborals, que ens parlarà de la gestió responsable de l’equip humà, i Miquel Àngel López Sampietro, director de la Fundación Grupo SIFU, que tractarà la gestió de la diversitat.

També per a empreses no membres de Respon.cat

Es tracta d’una sessió de tres hores en format online que s’emmarca en el Programa de formació en RSE gratuït per a les empreses membres. Per a les empreses no membres cada sessió té un cost de 50€. 
  • 🗓 8 de febrer 2024
  • ⏰ 9.00-11.50h
  • 💻 Virtual

 

Inscripcions obertes (7. La gestió responsable de l’equip humà i gestió de la diversitat)


Respon.cat organitza anualment el Programa de formació en RSE que té per objectiu capacitar les persones que dirigeixen o gestionen l’RSE aportant-los els coneixements i metodologia necessària per millorar l’exercici de la funció DiRSE.

Els continguts d’RSE són aportats per empreses membres de l’associació, expertes en les matèries clau que s’aborden, amb l’objectiu de compartir coneixement i experiències i reforçar així les relacions de les empreses Respon.cat, alhora que s’aporten continguts pràctics de sectors i activitats diverses.

La metodologia del programa pretén generar un espai d’intercanvi entre les persones participants, de manera que es puguin intercanviar i analitzar bones pràctiques i es desenvolupin maneres innovadores d’abordar els reptes.

Us podria interessar també

Clara Navarro ens parla de “Col·laboració i innovació oberta per generar valor compartit” a la Jornada de Transferència de Respon.cat

El proper 2 de març Clara Navarro ens parlarà de “Col·laboració i innovació oberta per generar valor compartit” a la jornada virtual de Transferència de Bones Pràctiques de les empreses

L’afectació a la clientela i a la salut pública a l’empresa saludable. Vine a compartir experiències i pràctiques concretes!

El proper 24 de març de 9.30 a 11.30h tindrà lloc el taller “Empresa saludable, empresa responsable: afectació a la clientela i a la salut pública” al Mercat provisional de l’Abaceria