Jornada “La gestió responsable de l’equip humà i gestió de la diversitat”

  • El proper dijous 8 de febrer tindrà lloc la sessió virtual JornadaLa gestió responsable de l’equip humà i gestió de la diversitat”.
  • Respon.cat organitza una sessió d’aquesta temàtica oberta a les empreses, tant les membres com les no membres.
  • En aquesta sessió comptarem amb Patrícia Guardiola Cros, Sòcia-Directora d’ASEMON consultors laborals, que ens parlarà de la gestió responsable de l’equip humà, i Miquel Àngel López Sampietro, director de la Fundación Grupo SIFU, que tractarà la gestió de la diversitat.

També per a empreses no membres de Respon.cat

Es tracta d’una sessió de tres hores en format online que s’emmarca en el Programa de formació en RSE gratuït per a les empreses membres. Per a les empreses no membres cada sessió té un cost de 50€. 
  • 🗓 8 de febrer 2024
  • ⏰ 9.00-11.50h
  • 💻 Virtual

 

Inscripcions obertes (7. La gestió responsable de l’equip humà i gestió de la diversitat)


Respon.cat organitza anualment el Programa de formació en RSE que té per objectiu capacitar les persones que dirigeixen o gestionen l’RSE aportant-los els coneixements i metodologia necessària per millorar l’exercici de la funció DiRSE.

Els continguts d’RSE són aportats per empreses membres de l’associació, expertes en les matèries clau que s’aborden, amb l’objectiu de compartir coneixement i experiències i reforçar així les relacions de les empreses Respon.cat, alhora que s’aporten continguts pràctics de sectors i activitats diverses.

La metodologia del programa pretén generar un espai d’intercanvi entre les persones participants, de manera que es puguin intercanviar i analitzar bones pràctiques i es desenvolupin maneres innovadores d’abordar els reptes.

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

Oberta la convocatòria dels Premis La Confederació 2020

La Confederació, organisme membre del Consell social de Respon.cat, llança la 4a edició dels Premis la Confederació. Els Premis reconeixeran iniciatives de governança democràtica i tranformació social. La Confederació obre

Novetats

Vine a la Gala dels Premis de la Responsabilitat Social de Catalunya!

INSCRIPCIONS EXHAURIDES PER AFORAMENT COMPLET! Important: no es permetrà l’entrada a ningú que no hagi formalitzat la seva inscripció prèvia. El  24 de gener de 2024 a les 18.00h tindrà lloc la

newsletter

La Unió publica materials i continguts sobre l’aproximació ètica en situació de pandèmia global

La Unió publica a la seva pàgina de responsabilitat social informacions i enllaç a materials d’actualitat sobre l’aproximació ètica en situació de pandèmia global. La posició de La Unió, com