Jornada “El lideratge i les persones com a elements clau a l’hora d’aplicar normes i sistemes de gestió en RSE”

  • El proper 11 de gener tindrà lloc la sessió virtual Jornada “El lideratge i les persones com a elements clau a l’hora d’aplicar normes i sistemes de gestió en RSE”
  • Respon.cat organitza una sessió oberta a les empreses sobre les virtuts i els reptes a l’hora d’aplicar normes i sistemes de gestió en RSE i la legislació actual de l’Estat de la Informació No Financera.
  • En aquesta sessió comptarem amb Maria Eugènia Bailach i Aspa, sòcia d’Auditoria del Grup Auren, i Josep Maria Miranda Garuz, director general d’ACEFAT, amb qui coneixerem la tendència actual en relacio a les normes i sistemes de gestió en RSE des de l’experiència i el coneixement pràctic.

Jornada curs sistemes de gestio RSE

També per a empreses no membres de Respon.cat

Es tracta d’una sessió de tres hores en format online que s’emmarca en el Programa de formació en RSE gratuït per a les empreses membres. Per a les empreses no membres cada sessió té un cost de 50€. 
  • 🗓 11 gener 2024
  • ⏰ 9.00-11.50h
  • 💻 Virtual

 

Inscripcions obertes (5. Incorporar normes i sistemes de gestió RSE)


Respon.cat organitza anualment el Programa de formació en RSE que té per objectiu capacitar les persones que dirigeixen o gestionen l’RSE aportant-los els coneixements i metodologia necessària per millorar l’exercici de la funció DiRSE.

Els continguts d’RSE són aportats per empreses membres de l’associació, expertes en les matèries clau que s’aborden, amb l’objectiu de compartir coneixement i experiències i reforçar així les relacions de les empreses Respon.cat, alhora que s’aporten continguts pràctics de sectors i activitats diverses.

La metodologia del programa pretén generar un espai d’intercanvi entre les persones participants, de manera que es puguin intercanviar i analitzar bones pràctiques i es desenvolupin maneres innovadores d’abordar els reptes.

About author

Us podria interessar també

Últimes notícies

Saps com abordar la gestió de la diversitat d’origen el l’equip de treball?

El proper 2 de març tindrà lloc la Jornada de Transferència de bones pràctiques d’RSE amb empreses de referència que incorporen la Responsabilitat Social en la gestió estratègica. Les persones assistents podran participar

Últimes notícies

[Jornada ODS] Una agenda per a les persones i la prosperitat, visions i aliances

El cicle de jornades “l’agenda 2030: transformar Catalunya, millorar el món” comença aquest 27 de setembre amb l’acte “Una agenda per a les persones i la prosperitat: visions i aliances”

Sense categoria

Abacus celebra els seus 50 anys dedicats al cooperativisme

Abacus, empresa membre de Respon.cat, celebra els seus 50 anys dedicats al cooperativisme. “La confiança és el capital intangible més preuat de l’organització” segons Maravillas Rojo, presidenta d’Abacus. El passat