Jornada “El lideratge i les persones com a elements clau a l’hora d’aplicar normes i sistemes de gestió en RSE”

  • El proper 11 de gener tindrà lloc la sessió virtual Jornada “El lideratge i les persones com a elements clau a l’hora d’aplicar normes i sistemes de gestió en RSE”
  • Respon.cat organitza una sessió oberta a les empreses sobre les virtuts i els reptes a l’hora d’aplicar normes i sistemes de gestió en RSE i la legislació actual de l’Estat de la Informació No Financera.
  • En aquesta sessió comptarem amb Maria Eugènia Bailach i Aspa, sòcia d’Auditoria del Grup Auren, i Josep Maria Miranda Garuz, director general d’ACEFAT, amb qui coneixerem la tendència actual en relacio a les normes i sistemes de gestió en RSE des de l’experiència i el coneixement pràctic.

Jornada curs sistemes de gestio RSE

També per a empreses no membres de Respon.cat

Es tracta d’una sessió de tres hores en format online que s’emmarca en el Programa de formació en RSE gratuït per a les empreses membres. Per a les empreses no membres cada sessió té un cost de 50€. 
  • 🗓 11 gener 2024
  • ⏰ 9.00-11.50h
  • 💻 Virtual

 

Inscripcions obertes (5. Incorporar normes i sistemes de gestió RSE)


Respon.cat organitza anualment el Programa de formació en RSE que té per objectiu capacitar les persones que dirigeixen o gestionen l’RSE aportant-los els coneixements i metodologia necessària per millorar l’exercici de la funció DiRSE.

Els continguts d’RSE són aportats per empreses membres de l’associació, expertes en les matèries clau que s’aborden, amb l’objectiu de compartir coneixement i experiències i reforçar així les relacions de les empreses Respon.cat, alhora que s’aporten continguts pràctics de sectors i activitats diverses.

La metodologia del programa pretén generar un espai d’intercanvi entre les persones participants, de manera que es puguin intercanviar i analitzar bones pràctiques i es desenvolupin maneres innovadores d’abordar els reptes.

Us podria interessar també

Col·laborar en lloc de competir per construir un futur sostenible per a les organitzacions

•  En la primera sessió del Marketplace virtual de Respon.cat Xavier López ens parla d’aliances i col·laboracions “confiança, transparència i voluntat de les parts, tres elements clau per col·laborar en

L’empresa membre Vector5, transformada en cooperativa, ha incorporat els ODS als estatuts 

Vector5 | excel·lència i sostenibilitat, empresa membre de Respon.cat, s’ha convertit en cooperativa. El compromís amb Objectius de Desenvolupament Sostenible s’ha concretat en la inclusió d’aquests en els estatuts de l’empresa. Vector5

Acte de cloenda del programa RSE.Pime 2021-22 i llançament de la nova edició

El proper 20 de juny celebrem l’acte de cloenda de RSE.Pime 2021-22 i llançament de la nova edició a la Casa LLotja de Mar de Barcelona En aquest acte es