El model relacional entre entitats socials i empreses ha de reforçar els valors de les organitzacions

Jornada Fundraisers

  • Respon.cat participa en el cafè tertúlia per a fundraisers professionals que va tenir lloc el passat 22 de novembre sobre “Aliances, pimes i tercer Sector”.
  • Josep Maria Canyelles i Pastó, coordinador de Respon.cat, afirma que “la relació entre entitats socials i empreses en el marc del fundraising ha evolucionat i ja no s’enten com un tema purament de filantropia sinó que ha d’estar vinculat a l’estratègia de l’empresa”

En aquesta jornada s’ha explorat el poder de les aliances entre petites i mitjanes empreses (PIME) i el Tercer Sector en el món del fundraising. Compartim estratègies, casos d’èxit i discutirem com podem unir forces per fer créixer les nostres causes. Connectem professionals compromesos, intercanviem idees i potenciem la col·laboració entre sectors com a element clau per a un impacte més gran.

Vegeu el vídeo:

Us podria interessar també

El dirse s’obre camí a l’empresa

Respon.cat ha col·laborat en la jornada organitzada per l’Associació DIRSE, membre del Consell Social de Respon.cat, a Barcelona, on es va presentar el II Estudi de la funció dirse en l’empresa espanyola”

En el Dia internacional del voluntariat entrevistem Bernat Valls, director general d’Acció Cívica i Comunitària

Amb motiu del Dia internacional del voluntariat que se celebra cada 5 de desembre Respon.cat entrevista Bernat Valls, director general d’Acció Cívica i Comunitària. Valls declara que “podem afirmar que

Aliances per enfortir la cohesió social en territoris socialment responsables

S’ha dut a terme la Càpsula de coneixement en RSE sobre “Territoris socialment responsables i cohesió social”. Les aliances entre entitats i pimes del territori poden suposar un impuls clau