Jornada “Connectem i desenvolupem sinergies amb els nostres grups d’interès”

  • El proper 14 de desembre tindrà lloc la sessió virtual Jornada “Connectem i desenvolupem sinergies amb els nostres grups d’interès”
  • Respon.cat organitza una sessió oberta a les empreses sobre com ens relacionem amb els nostres grips d’interès per aportar recursos de coneixement i les millors pràctiques.
  • En aquesta sessió comptarem amb Elisabet Bergés Franco, Corporate Social Responsability Sustainable Development d’Aigües de Barcelona i Ester Benach Diaz, cap de Responsabilitat Social Corporativa de Fundació Claror, amb qui abordarem la gestió de la relació amb els grups d’interès des de l’experiència i el coneixement pràctic.

FormacioRSE sessió grups interès

També per a empreses no membres de Respon.cat

Es tracta d’una sessió de tres hores en format online que s’emmarca en el Programa de formació en RSE gratuït per a les empreses membres. Per a les empreses no membres cada sessió té un cost de 50€. 
La relació amb els grups d’interès és un element clau de la gestió de la Responsabilitat Social.
  • 🗓 14 desembre
  • ⏰ 9.00-11.50h
  • 💻 Virtual

Respon.cat organitza anualment el Programa de formació en RSE que té per objectiu capacitar les persones que dirigeixen o gestionen l’RSE aportant-los els coneixements i metodologia necessària per millorar l’exercici de la funció DiRSE.

Els continguts d’RSE són aportats per empreses membres de l’associació, expertes en les matèries clau que s’aborden, amb l’objectiu de compartir coneixement i experiències i reforçar així les relacions de les empreses Respon.cat, alhora que s’aporten continguts pràctics de sectors i activitats diverses.

La metodologia del programa pretén generar un espai d’intercanvi entre les persones participants, de manera que es puguin intercanviar i analitzar bones pràctiques i es desenvolupin maneres innovadores d’abordar els reptes.

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

Com generar Territori Socialment Responsable posant el focus en les aliances a nivell de barri

El proper 5 de febrer tindrà lloc la Jornada de Transferència de bones pràctiques d’RSE amb empreses de referència que incorporen la Responsabilitat Social en la gestió estratègica. Les persones

Últimes notícies

Respon.cat participarà a la taula rodona sobre “Mobilització dels agents socials en el foment dels ODS” amb motiu dels 60 anys de l’@ANUE_ONU

Amb motiu del 60è aniversari de l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya, ens complau convidar-vos a assistir a la conferència sobre el Multilateralisme centrat en les persones i

Sense categoria

Una comunicació interna fresca i propera contribueix a millorar la gestió dels equips

Criteria RRHH i TSR Territori Socialment Responsable, empreses membres de Respon.cat, han participat en la sisena sessió de Formació en RSE de Respon.cat parlant sobre com gestionar la Responsabilitat Social