Jornada “Connectem i desenvolupem sinergies amb els nostres grups d’interès”

  • El proper 14 de desembre tindrà lloc la sessió virtual Jornada “Connectem i desenvolupem sinergies amb els nostres grups d’interès”
  • Respon.cat organitza una sessió oberta a les empreses sobre com ens relacionem amb els nostres grips d’interès per aportar recursos de coneixement i les millors pràctiques.
  • En aquesta sessió comptarem amb Elisabet Bergés Franco, Corporate Social Responsability Sustainable Development d’Aigües de Barcelona i Ester Benach Diaz, cap de Responsabilitat Social Corporativa de Fundació Claror, amb qui abordarem la gestió de la relació amb els grups d’interès des de l’experiència i el coneixement pràctic.

FormacioRSE sessió grups interès

També per a empreses no membres de Respon.cat

Es tracta d’una sessió de tres hores en format online que s’emmarca en el Programa de formació en RSE gratuït per a les empreses membres. Per a les empreses no membres cada sessió té un cost de 50€. 
La relació amb els grups d’interès és un element clau de la gestió de la Responsabilitat Social.
  • 🗓 14 desembre
  • ⏰ 9.00-11.50h
  • 💻 Virtual

Respon.cat organitza anualment el Programa de formació en RSE que té per objectiu capacitar les persones que dirigeixen o gestionen l’RSE aportant-los els coneixements i metodologia necessària per millorar l’exercici de la funció DiRSE.

Els continguts d’RSE són aportats per empreses membres de l’associació, expertes en les matèries clau que s’aborden, amb l’objectiu de compartir coneixement i experiències i reforçar així les relacions de les empreses Respon.cat, alhora que s’aporten continguts pràctics de sectors i activitats diverses.

La metodologia del programa pretén generar un espai d’intercanvi entre les persones participants, de manera que es puguin intercanviar i analitzar bones pràctiques i es desenvolupin maneres innovadores d’abordar els reptes.

Us podria interessar també

Ampans ens diu que #TotAniraBé amb música de Blaumut

Ampans dona un missatge d’esperança amb un emotiu vídeo amb el missatge #totAniràBé #QuedatACasa, amb l’acompanyament musical de Blaumut Davant l’ingent increment de la pandèmia del coronavirus sorgeixen centenars d’iniciatives per

[Entrevista] Joan Cavallé, director de Caixa d’Enginyers “el context financer disruptiu afavorirà l’aparició de noves iniciatives de contingut social”

Amb motiu del Dia Internacional de les Cooperatives Respon.cat ha entrevistat a Joan Cavaller, director general de Caixa d’Enginyers. Joan Cavaller afirma que “en un context financer disruptiu com el