Jornada “Avançar en el paradigma de l’economia circular”

Jornada “Avançar en el paradigma de l’economia circular”

  • El pròxim dijous 18 d’abril tindrà lloc la sessió virtual “Avançar en el paradigma de l’economia circular” que forma part del nostre Programa de formació en RSE.
  • En aquesta sessió comptarem amb:
    • Josep Rull i Andreu, Director del Compromís Verd de MútuaTerrassa i coordinador del Grup Salut i Clima de la Unió Catalana d’Hospitals.
    • David Martínez Ramírez, Gerent de Sostenibilitat i Economia Circular de l’Institut Cerdà.
Es tracta d’una sessió de tres hores en format online que s’emmarca en el Programa de formació en RSE.
Gratuït per a les empreses membres. També per a empreses no membres de Respon.cat, amb un cost de 50€ per sessió.
  • 🗓 Dijous 18 d’abril de 2024
  • ⏰ 9.00-11.50h
  • 💻 Virtual

 

Inscripcions obertes (12. Avançar en el paradigma de l’economia circular)


Respon.cat organitza anualment el Programa de formació en RSE que té per objectiu capacitar les persones que dirigeixen o gestionen l’RSE aportant-los els coneixements i metodologia necessària per millorar l’exercici de la funció DiRSE.

Els continguts d’RSE són aportats per empreses membres de l’associació, expertes en les matèries clau que s’aborden, amb l’objectiu de compartir coneixement i experiències i reforçar així les relacions de les empreses Respon.cat, alhora que s’aporten continguts pràctics de sectors i activitats diverses.

La metodologia del programa pretén generar un espai d’intercanvi entre les persones participants, de manera que es puguin intercanviar i analitzar bones pràctiques i es desenvolupin maneres innovadores d’abordar els reptes.

About author

Us podria interessar també

Membres

Descompte per matricular-se a la UOC per als professionals de les empreses membres de Respon.cat

La UOC i Respon.cat acorden un conveni per facilitar l’accés als estudis universitaris oficials i propis de la UOC als professionals vinculats a Respon.cat, mitjançant un codi de descompte que

newsletter

Plusfresc extrema les mesures de seguretat davant el COVID-19

Plusfresc, la cadena de supermercats lleidatana, aplica mesures excepcional per tal de protegir tant l’equip de treball com la clientela del risc de contagi del coronavirus. L’organització tancarà els dissabtes

Sense categoria

Empreses que vulguin col·laborar en el patrocini del Premi Lluís Martí, de Voluntaris.cat

El Premi Lluís Martí al Valor Social, convocat per Voluntaris.cat, cerca empreses que col·laborin en el patrocini de l’edició d’aquest any. Aquest guardó, que enguany subratlla bons projectes de Responsabilitat Social