Intervenció de Josep Maria Canyelles al Procés Comunitari de Tortosa: “Què ens pot aportar la RSC a Tortosa”

Intervenció de Josep Maria Canyelles al Procés Comunitari de Tortosa: “Què ens pot aportar la RSC a Tortosa”

Procés Comunitari Tortosa desembre 2023Un total de 23 empreses han rebut el distintiu d’empresa col·laboradora amb el Procés Comunitari de Tortosa per la seva implicació amb els programes, projectes i accions impulsats en el marc del procés. Es tracta d’un distintiu simbòlic que mostra el compromís social del teixit empresarial i que promou l’ús de la responsabilitat social corporativa a la ciutat. “Fem un pas més en el creixement de la xarxa de treball comunitari a Tortosa, una xarxa que ens permet reforçar la cohesió social i la convivència intercultural entre els diferents col·lectius que formen part del municipi”, ha manifestat l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan.

En aquest acte del 19 de desembre el coordinador de Respon.cat, Josep Maria Canyelles i Pastó, va fer la xerrada “Què ens pot aportar la RSC a Tortosa”.

Concretament, les empreses o agrupacions d’empreses que van rebre el diploma van ser: Forestgym, Club Esportiu Freestyle la Petja, Forn Ripollés, AUGUTE-Som Internet, Sando Clementine, Gestión Natural Òptics, Núria Fernández Albesa, Colors Padel Indors, Lo Flamenc, Suministros Marco Solé, Associació Propietaris Polígon Industrial Baix Ebre, Also Casals Instal·lacions, Blau Clean Bugaderia Industrial, Forés & Cid Cansaladers, Finca la Vall, Avigan Terralta, Farmàcia Escudero Barberà, La Mar de Fresc, Merkal Calçats, Valldepérez Instal·lacions Tècniques, Clinident, Jabil Tortosa i Club Nàutic l’Ampolla. El lliurament dels diplomes va tenir lloc ahir al vespre al saló de plens de l’Ajuntament i va anar a càrrec de l’alcalde; el regidor d’Acció Cívica i Comunitària, Víctor Grau i la regidora de Promoció Econòmica, Pilar Caballé.

Les empreses podran fer servir el distintiu d’empresa col·laboradora amb el procés comunitari durant tot el 2024 i podran tornar-hi a optar l’any següent. Per accedir al distintiu les empreses han de promoure la inserció sociolaboral de persones acompanyades en el marc del procés comunitari; participar com a voluntaris en els diferents programes, accions i projectes o bé fer aportacions econòmiques, en serveis o espècies.

About author

Us podria interessar també

Últimes notícies

Ara fa vuit anys que Nacions Unides va proclamar els ODS i va fixar l’Agenda 2030

Aquest 25 de setembre ha fet vuit anys des que UN va proclamar els ODS en el marc temporal de l’Agenda 2030. Des de Respon.cat celebrem aquest vuitè aniversari i

Novetats

A l’Acte “La nit de l’Empresa i la Cultura” es premiaran empreses que impulsen la cultura en l’àmbit català

La Fundació Catalunya Cultura celebrarà al Teatre Romea “La Nit de l’Empresa i la Cultura“, l’acte que acollirà el lliurament del Premi IMPULSA CULTURA 2023 dotat amb 10.000 € i del Premi EMPRESA CULTURA.

esdeveniments

Una gran gala empresarial a la Llotja mostra l’evolució cap a un nou model de més responsabilitat i sostenibilitat

Els vuitens Premis de la Responsabilitat Social de Catalunya reconeixen cinc empreses, un territori i una persona. La sorpresa de la nit va ser una recreació dels ODS per artistes