Respon.cat parla de propòsit empresarial i RSE a la jornada organitzada per la UOC a Salt

  • El passat 29 de novembre Respon.cat va participar en el “Cicle Reptes. El poder dels negocis amb propòsit”, organitzat per la UOC, empresa membre de l’associació.
  • Santi Mallorquí, CEO d’Organic Cotton Colours, empresa membre de Respon.cat, va presentar un model d’organització compromés amb les persones, el medi ambient i la sostenibilitat.

Cicle reptes la Uoc

La taula rodona, composada per Santi Mallorquí, CEO d’Organic Cotton Colours, empresa certificada Bcorp; Josep Mª Canyelles, coordinador de Respon.cat; Eva Ferré, presidenta de la Qperativa, i Susana Mota, vicepresidenta de l’Economia del Bé Comú a Girona.Organic Cotton Colours ha servit per presentar quatre models que estan guanyant protagonisme en l’actualitat: l’Economia del Bé Comú, les empreses B Corp, la Responsabilitat Social i el Cooperativisme.

Es fa palès que cada vegada és més important tenir una visió compromesa amb les persones, el medi ambient i la sostenibilitat tant per a la societat com per a les empreses.

El cicle Reptes té com a objectiu reflexionar sobre els desafiaments que les organitzacions, l’educació, l’economia i la societat en conjunt han d’afrontar al llarg dels propers anys, des d’una perspectiva que incorpori el valor de les experiències, els punts de vista i les realitats locals.

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

El president de Respon.cat participa en la jornada per l’RSC de La Unió “Contribució a la comunitat, com ens hi relacionem?”

El proper 21 de maig tindrà lloc la II Jornada de Responsabilitat Social organitzada per la Unió, empresa membre de Respon.cat,  amb el títol “Contribució a la comunitat, com ens

Últimes notícies

La Unió publica materials i continguts sobre l’aproximació ètica en situació de pandèmia global

La Unió publica a la seva pàgina de responsabilitat social informacions i enllaç a materials d’actualitat sobre l’aproximació ètica en situació de pandèmia global. La posició de La Unió, com

newsletter

La frontera entre legalitat i ètica: el que és legal no és necessàriament ètic

Xavier Carbonell, professor de l’ESCI-UPF i exdirector d’RSE de Mango, aprofundeix en els cinc vectors de la Responsabilitat Social i el marc de l’ètica empresarial, en el Programa de formació