Respon.cat parla de propòsit empresarial i RSE a la jornada organitzada per la UOC a Salt

  • El passat 29 de novembre Respon.cat va participar en el “Cicle Reptes. El poder dels negocis amb propòsit”, organitzat per la UOC, empresa membre de l’associació.
  • Santi Mallorquí, CEO d’Organic Cotton Colours, empresa membre de Respon.cat, va presentar un model d’organització compromés amb les persones, el medi ambient i la sostenibilitat.

Cicle reptes la Uoc

La taula rodona, composada per Santi Mallorquí, CEO d’Organic Cotton Colours, empresa certificada Bcorp; Josep Mª Canyelles, coordinador de Respon.cat; Eva Ferré, presidenta de la Qperativa, i Susana Mota, vicepresidenta de l’Economia del Bé Comú a Girona.Organic Cotton Colours ha servit per presentar quatre models que estan guanyant protagonisme en l’actualitat: l’Economia del Bé Comú, les empreses B Corp, la Responsabilitat Social i el Cooperativisme.

Es fa palès que cada vegada és més important tenir una visió compromesa amb les persones, el medi ambient i la sostenibilitat tant per a la societat com per a les empreses.

El cicle Reptes té com a objectiu reflexionar sobre els desafiaments que les organitzacions, l’educació, l’economia i la societat en conjunt han d’afrontar al llarg dels propers anys, des d’una perspectiva que incorpori el valor de les experiències, els punts de vista i les realitats locals.

Us podria interessar també

[Vídeo] MERCABARNA: premi Respon.cat a la trajectòria del compromís en RSE per a empreses petites i mitjanes

Jornada de Transferència de Bones pràctiques de les guanyadores dels Premis Respon.cat 2021 TALLER: 17-18h Bones pràctiques trajectòria en RSE pimes. MERCABARNA ha rebut el premi Respon.cat a la trajectòria

Donem la benvinguda a tretze noves empreses membres a Respon.cat

Donem la benvinguda tretze noves empreses com a membres de Respon.cat: Asemon Consultors Laborals, Assenur, ALOVA, Biovert, Calaf grup, Col·legi i Associació d’Agents Immobiliaris de Girona, Fundació Ared, Grafix, HP

XXI Jornada de Retail de Comertia sobre “Lideratge i ètica a les empreses”

Comertia, una de les entitats promotores del Manifest per una Economia amb propòsit, organitza la XXI Jornada de Retail sobre “Lideratge i ètica a les empreses”. La jornada s’enfoca des