Jornada “Connectem i desenvolupem sinergies amb els nostres grups d’interès”

  • El proper 14 de desembre tindrà lloc la sessió virtual Jornada “Connectem i desenvolupem sinergies amb els nostres grups d’interès”
  • Respon.cat organitza una sessió oberta a les empreses sobre com ens relacionem amb els nostres grips d’interès per aportar recursos de coneixement i les millors pràctiques.
  • En aquesta sessió comptarem amb Elisabet Bergés Franco, Corporate Social Responsability Sustainable Development d’Aigües de Barcelona i Ester Benach Diaz, cap de Responsabilitat Social Corporativa de Fundació Claror, amb qui abordarem la gestió de la relació amb els grups d’interès des de l’experiència i el coneixement pràctic.

FormacioRSE sessió grups interès

També per a empreses no membres de Respon.cat

Es tracta d’una sessió de tres hores en format online que s’emmarca en el Programa de formació en RSE gratuït per a les empreses membres. Per a les empreses no membres cada sessió té un cost de 50€. 
La relació amb els grups d’interès és un element clau de la gestió de la Responsabilitat Social.
  • 🗓 14 desembre
  • ⏰ 9.00-11.50h
  • 💻 Virtual

Respon.cat organitza anualment el Programa de formació en RSE que té per objectiu capacitar les persones que dirigeixen o gestionen l’RSE aportant-los els coneixements i metodologia necessària per millorar l’exercici de la funció DiRSE.

Els continguts d’RSE són aportats per empreses membres de l’associació, expertes en les matèries clau que s’aborden, amb l’objectiu de compartir coneixement i experiències i reforçar així les relacions de les empreses Respon.cat, alhora que s’aporten continguts pràctics de sectors i activitats diverses.

La metodologia del programa pretén generar un espai d’intercanvi entre les persones participants, de manera que es puguin intercanviar i analitzar bones pràctiques i es desenvolupin maneres innovadores d’abordar els reptes.

Us podria interessar també

Només el 10% de les persones treballadores consideren excel·lent el seu espai de treball

Ha tingut lloc el taller “Ambient físic de treball a l’empresa saludable”, en el marc del cicle de tallers “Empresa saludable, empresa responsable” organitzat per Respon.cat, amb la col·laboració d’Atenció

[Entrevista] Roger Vinyeta: En el moment en què la nostra organització es planteja aplicar criteris de responsabilitat social en la gestió i activitat, tot canvia d’una manera irreversible

Recull d’entrevistes realitzades a empreses membres de Respon.cat en el el marc de col·laboració amb Corresponsables, media partner especialitzat en RSE i empresa membre de l’Associació. Aquestes entrevistes mostren algunes

RESERVA D’AGENDA | 10 març ? Acte de lliurament dels Premis Respon.cat 2021 a Vinseum

El  proper 10 de març a les 17.00 h tindrà lloc l’Acte de lliurament dels Premis Respon.cat 2021 de reconeixement a l’RSE de Catalunya. Enguany se celebrarà a Vinseum, el museu de