Donem la benvinguda a tretze noves empreses membres a Respon.cat

empresa membre

 • Donem la benvinguda tretze noves empreses com a membres de Respon.cat: Asemon Consultors Laborals, Assenur, ALOVA, Biovert, Calaf grup, Col·legi i Associació d'Agents Immobiliaris de Girona, Fundació Ared, Grafix, HP Barcelona, Intarex, Mutua MPS, Omplim i la Fundació Orfeó Lleidatà.
 • Respon.cat acull empreses d’àmbits i dimensions molt diverses, totes caracteritzades pel compromís en la responsabilitat social.

Asemon Consultors Laborals

Asemon logo

Asemon, és una consultora amb més de 30 anys d’experiència, especialistes en outsourcing laboral, assessorament jurídic laboral i consultoria de RRHH per empreses i particulars.

Durant aquests últims 30 anys hem consolidat la nostra posició de consultoria de gestió laboral o assessoria laboral, oferint als nostres clients el millor servei, basat en la qualitat, professionalitat, compromís, confiança i sobretot visió de futur.

El nostre equip de consultors dedicats al assessorament laboral està integrat por dotze professionals, experts en la assessoria laboral i la consultoria en Recursos Humans.

Som competents en la nostra àrea, però sabem diversificar-nos i ens agrada la visió de negoci global.

Més informació: /asemon-consultors.com

Assenur

Assenur és una corredoría d’assegurances ètiques i solidàries. Diem ètiques i solidàries, perquè treballem amb 3 companyies asseguradores certificades amb el Segell Ètic ETHSI (Ethical and Solidarity Based Insurance) i perquè nosaltres com a corredoría també n’estem en tramitació.

Aquest segell acredita que les inversions d’aquestes companyies i de nosaltres mateixes estan fetes de manera responsable i amb banca ètica. Amb lluita per una igualtat real i pel mediambient. Endemés, com a corredoría destinem un 1% dels beneficis anuals a una ONG o Associació del territori.

Assessorem de forma honesta sobre tot tipus d’assegurances, a particulars, associacions, empreses i comunitats de propietàris/es, i acompanyem des de la contractació de la pòlissa, fins que es pateix un sinistre, defenent al màxim els interessos de les nostres clientes i clients.

FEM GRAN LA LLETRA PETITA !

Més informació a: /assenur.com

ALOVA

Actividades Logísticas del Vallès (Alova) és una empresa familiar amb 20 anys d’història en el món de la logística que ofereix un servei integral d’importació, emmagatzematge, manipulació, i preparació de comandes als seus clients des de les dues instal·lacions que té a Granollers.

 • 2006 van afegir a les tasques d’operador d’emmagatzematge generalista el condicionament de productes del sector de la salut (medicaments, cosmètics, aliments i productes ecològics).
 • 2014 l’agència del medicament (AEMPS) la va autoritzar com a importadors de cosmètics.
 • 2015 el CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica) la va autoritzar pel condicionament de productes ECO.
 • Des de 2018 estan potenciant els serveis logístics específics per a botigues online, que venien donant des de 2015 a un únic client, dins un projecte de logística 4.0.

La seva filosofia és ser el departament de logística dels seus clients (en lloc d’un contratista extern).

Biovert

Biovert va néixer l’any 1988 amb la visió de ser una empresa puntera en agricultura productiva oferint productes eficaços, innovadors i de baix impacte ambiental que garanteixi unes produccions agrícoles rentables tant quantitativament com qualitativament, amb el màxim respecte cap al medi ambient.

L’empresa està situada Corbins- Lleida o va néixer,  està formada per 52 professionals i 10 col·laboradors externs arreu del mon, exporta a mes de 30 països, es membre del Pacte Mundial des de el 2011.

Més informació a: /manvert.com

CALAF GRUP

Calaf Grup logo

CALAF GRUP és un grup constructor i industrial format per empreses especialitzades en construcció, obra civil, medi ambient, solucions d'alta tecnologia aplicades a la indústria, serveis de manteniment, construcció industrial i fabricació d'equips.

Edificació, rehabilitació, obra civil i construcció industrial

Calaf Constructora va ser fundada l’any 1964 a Calaf (Barcelona). És una empresa familiar amb una trajectòria de més de cinquanta anys i sis generacions relacionades amb el món de la construcció.

Empresa vinculada al territori, compromesa amb el medi ambient i la qualitat en l’execució, amb una forta aposta tecnològica en tots els seus projectes.

Edificació, rehabilitació, serveis de manteniment i instal·lacions

SERVEIS, OBRES I MANTENIMENT, S.L. (SEROM), fundada l'any 1990, és una empresa constructora compromesa i actual, amb una àmplia experiència en totes les nostres àrees d'activitat, especialment en edificació, obres de serveis/manteniments integrals d'edificis i obra civil, amb certificats de classificació empresarial i sistemes de gestió certificats.

Obertura i excavacions de rases
A Calaf Trenching gaudim d'una experiència de més de 37 anys en obertura i excavació de rases, que no es limita a l'ús de rasadores, sinó també a el disseny i fabricació d'aquest tipus de maquinària, fabricació que duem a terme sota la marca NEXTRENCHER.

Des de 1980 portem realitzant obertura i excavació de rases amb més de 20.000 km i 280.000 hores d'experiència.

Obertura i excavacions de rases a Alemanya

Calaf GmbH empresa constructora alemanya especialista en l'execució de rases, perforacions, excavació de rases i col·locació de canalitzacions per a fibra òptica, aigua, gas i xarxes elèctriques en entorns urbans i interurbans.
Calaf GmbH està participada per Calaf Trenching, amb més de 37 anys d'experiència en obertura i excavació de rases i Catalana de Perforacions, fundada l'any 1968, especialitzada en perforacions horitzontals dirigides i en perforacions verticals.

Plantes i processos industrials. Enginyeria i fabricació
Calaf Industrial, compta amb més de 35 anys d'experiència en el disseny, enginyeria i fabricació de maquinària industrial per a tot tipus d'indústria a nivell internacional. El creixement progressiu de l'empresa i la seva constant innovació tecnologia li ha permès especialitzar-se en l'automatització de processos industrials. L'empresa a més ofereix el disseny i integració de de plantes industrials clau en mà per a diferents sectors.

Serveis i materials per la construcció

Pemacsa és una empresa fundada el 1982 per a la fabricació de formigó, subministra materials de construcció i servei de maquinària per a Moviments de terres. L'any 2000 s'amplia l'activitat de l'empresa amb l'explotació i el tractament d'àrids.

La planta de tractament d'àrids i la planta de formigó estan situades al centre de Catalunya, a 500 metres de l'eix transversal a prop de Calaf (Barcelona), dins el terme municipal de Sant Pere Sallavinera. Les instal·lacions han estat dissenyades per minimitzar l'impacte visual, així com l'emissió de pols i soroll.

L'empresa està certificada amb la Norma Internacional ISO 9001 de Qualitat i OSHAS 18001 de Prevenció de Riscos Laborals.

Equips de selecció de materials mitjançant visió artificial per a la gestió de residus

PICVISA és una empresa innovadora de base tecnològica que ofereix solucions basades en robòtica, intel·ligència i visió artificial orientades a el mercat nacional i internacional. Dissenyem, desenvolupem i produïm equips de selecció i classificació per a materials valoritzables. Els nostres equips poden seleccionar i classificar aquests materials per composició, forma i/o color basant-se en el nostre propi programari. Amb la innovació com a focus, hem ampliat la nostra oferta desenvolupant nous productes i adaptant-nos a les noves tecnologies. PICVISA ofereix als seus clients separació òptica, solucions de robòtica, intel·ligència artificial i deep learning. Les business units de la nostra empresa són Optical Sorting, Brain, Robotics & Care.

Equips per al tractament d'aigües i depuració

DAGA desenvolupa equips per al tractament d'aigües residuals (EDAR), equips per a la filtració i desbast d'aigua de regadiu i equips de tractament d'efluents industrials. Els productes DAGA són dissenyats i fabricats pel grup industrial Calaf Grup, dins d'un marc de gestió integrat de qualitat, medi ambient, seguretat i salut.

Construcció i promoció de diferents tipus d’habitatges

Ciutat Àgora S.L, és una empresa fundada l’any 1998 adquirint tota l’experiència de pertanyer a un grup constructor de més de 50 anys d’història. Formen part de CALAF GRUP, que els confereix un alt grau de suport i de solidesa econòmica que els permet treballar amb metodologies d’empresa gran però amb proximitat i tracte d'empresa petita.

Gestió i manteniment del cicle integral de l'aigua. Obra hidràulica

TRANSPARENTA és un servei que es presenta com una solució eficient i professional per al vostre municipi, corporació o empresa. Un servei proper i de confiança, amb l’estructura d’una gran organització, participada per empreses que acrediten l’experiència, el coneixement del territori i la capacitació tècnica per resoldre qualsevol desafiament.

Comercialitzadora d'energia

ASTRALCAD ENERGIA és una comercialitzadora elèctrica compromesa i respectuosa amb el medi ambient, encarregada d'adquirir l'energia elèctrica en el mercat majorista per a poder proveir a tots els nostres clients.

Automatització de processos industrials

TPR-Engineering és una empresa  d’enginyeria industrial que dissenya, desenvolupa i fabrica maquinària específica per donar solucions als seus clients, principalment en els sectors de l’automoció, alimentació, packaging i farmacèutic. A més de l’automatització industrial i control de processos, també oferim solucions d'enginyeria 2D i 3D, utillatges i integració de visió artificial.

Més informació a: /calafgrup.com

Col·legi i Associació d'Agents Immobiliaris de Girona

El Col·legi Oficial d'Agents de la Propietat Immobiliària de Girona és una corporació de dret públic, amb personalitat jurídica pròpia i amb plena capacitat d'obrar per al compliment de les seves finalitats, i es regeix pels principis d'independència i de democràcia participativa.

Les relacions del Col·legi amb les organitzacions col·legials d'àmbit estatal o supraestatal es regeixen pels principis de col·laboració i cooperació voluntàries, i es formalitzen mitjançant un acord o un conveni, sens perjudici del dret d'accés, d'acció i de representació directa del Col·legi davant totes les institucions estatals i supraestatals i de les funcions de representació generals que li corresponguin.

Més informació: /apigirona.com

Fundació Ared

Logo Fundació Ared

Fundació Ared som una entitat de Barcelona que promovem, des de fa 27 anys, l’accés a la plena ciutadania de persones en alt risc d’exclusió social, majoritàriament dones procedents de centres penitenciaris i serveis socials, a través de la formació i el treball digne.

A Fundació Ared comptem amb una empresa d’inserció i un centre especial de treball (CET), espais de treball inclusius on creem noves oportunitats mitjançant l’elaboració de productes de qualitat i socialment responsables.

Més informació: /fundacioared.org

 

Fundació Orfeó Lleidatà

Fundació Orfeó Lleidatà

Som una entitat cultural amb una llarga i reconeguda trajectòria que té els seus orígens l’any 1861 amb la creació del Cor de l’Orfeó Lleidatà.

Amb la música com fil conductor, desenvolupem una intensa activitat cultural, educativa i social tant a la seu social com arreu de la ciutat i el territori.

 

Els eixos principals:

 • La promoció del cant coral amb el Cor de l’Orfeó Lleidatà i l’Escola Coral.
 • L’ensenyament musical i la promoció del lleure educatiu amb l’escola de música i les colònies Cantarelles d’Estiu.
 • La difusió i promoció de la música amb la Temporada Estable i la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran.
 • La inclusió, la cohesió i el treball en xarxa a través dels Projectes Socials i el Consell Participatiu.

Més informació a: www.orfeolleidata.cat

Grafix Gestó Informàtica

Grafix és una empresa especialitzada en disseny web, màrqueting digital, disseny gràfic i gestió de xarxes informàtiques.

Situada a La Roca del Vallès (a 5 minuts de Granollers), som un equip entregat, jove, dinàmic i creatiu.

El nostre projecte està abanderat per a professionals del sector de la informàtica i el disseny web i gràfic, la combinació perfecta entre tecnologia i creativitat per fer enlairar els projectes dels nostres clients, per petits que siguin.

La satisfacció dels nostres clients és i serà la nostra premissa.

El nostre objectiu és el d’aportar solucions eficaces per satisfer les necessitats digitals dels clients al complet, des de la instal·lació d’un servidor al disseny d’un catàleg corporatiu.

És per això que al llarg d’aquests més de 20 anys de trajectòria professional, la polivalència de perfils del nostre equip ens ha permès ampliar la carta de serveis per englobar la totalitat de necessitats que sorgeixen en cada projecte.

Més informació: /grafix.es

HP Barcelona

Fundat l'any 1985, el Centre Internacional d'HP a Sant Cugat del Vallès, situat a pocs quilòmetres de Barcelona, ​​és la seu mundial del negoci d'impressió 3D i Gran Format i un referent global en creativitat, entorn de treball multicultural i el campus més gran de l'empresa. fora dels Estats Units. Actualment ens agrada descriure el nostre centre com un model de transformació industrial i una escola de talent de primer nivell, ja que una de les nostres prioritats és el creixement professional dels nostres empleats i empleades.

Inicialment amb 15 treballadors, el campus acull actualment més de 2500 professionals altament qualificats formats per més de 60 nacionalitats. La majoria en àrees d’enginyeria o negoci, desenvolupant noves tecnologies, ajudant clients d'arreu del món i oferint solucions a empreses i organitzacions de tot tipus i mida.

Trobareu més informació a la pàgina web, i en aquest enllaç on es mostren els objectius de sostenibilitat d'HP.

hp logo web

 

 

 

 

Més informació a: /hp.com

Intarex

Intarex és una empresa tecnològica orientada al software de gestió per a Pimes. Som partner de SAP per a Business One i de Microsoft per al Cloud d’Azure. Oferim un servei integral als nostres clients. Sempre hem volgut aportar més valor afegit als nostres clients i en determinats sectors, vinculat als nostres orígens a Igualada, tenim un alt grau d’especialització com en el sector de la Moda (vestit i calçat), Curtits (adoberies de pell), Químics (química de blending) i Òptiques (cadenes de òptiques que a mes puguin ser fabricants), aquesta no està lligada al territori. Les nostres especialitzacions ens han permès poder treballar una cartera de clients en un àmbit geogràficament ampli i tenim clients a la península Ibérica i Amèrica Llatina, que a la seva vegada poden tenir botigues o fàbriques a molts altres punts geogràfics.

Actualment som 25 persones entre Desenvolupament, Consultoria, Suport, Sistemes i Comercial  i aquests dies estem celebrant el 27è aniversari de Intarex.

Més informació: /intarex.com

Mutuam MPS

logo MUTUAM MPS

Formem part del conjunt de recursos que treballen a Catalunya per donar resposta a millorar la salut de les persones. Oferim assistència sanitària i social de qualitat a persones grans, malalts crònics i persones en situació de dependència. I ho fem des de la visió d‟una empresa d‟economia social, sense ànim de lucre. Per tant, existim per servir la societat, amb compromís i coneixement per part d'un gran equip de més de 1.200 persones.»

Missió: Som una entitat sense ànim de lucre, socialment responsable i vinculada al país. La nostra missió és oferir serveis sanitaris i socials a persones que pateixen malalties cròniques i/o que es troben en situació de dependència, donant suport a les seves famílies.
Treballem tant pel sector públic com pel privat, amb qualitat i eficiència

Visió: Ser un referent de qualitat i eficiència al sector sociosanitari i d'atenció a la dependència a Catalunya, fomentant la innovació, la investigació i el compromís de totes les persones de Mutuam amb els valors de l'entitat.

Valors:

 • Atendre les persones amb professionalitat, respecte a la seva individualitat, autonomia i dignitat.
 • Promoure el creixement personal i professional dels treballadors.
 • Actuar amb responsabilitat social, honestedat i ètica.
 • Estar integrats al sector de l'economia social.
 • La qualitat com a millora contínua, així com el compliment legal, i el dels compromisos acordats amb els clients, amb la participació activa dels professionals.

Més informació a: /mutuam.es

Omplim

Logo OmplimOmplim gestiona de forma global tot el cicle de producció de projectes immobiliaris destinats a la venda, lloguer, o qualsevol altra modalitat de tinença, per a inversors d'impacte, entitats del tercer sector, comunitats de propietaris i l’Administració, sensibilitzades en la sostenibilitat ambiental, social i empresarial, i que volen oferir edificis amb habitatges innovadors i energèticament eficients. Generar impacte en el teixit productiu de la indústria de la construcció, per transformar la manera de construir i accedir a l’habitatge: promoure el dret a l’habitatge generant assequibilitat en l’accés i l’ús; promoure habitatges flexibles, en comunitats inclusives, sostenibles i de qualitat.

 

Més informació a: www.omplim.cat

About author

Us podria interessar també

Últimes notícies

RESERVA D’AGENDA | 10 març ? Acte de lliurament dels Premis Respon.cat 2021 a Vinseum

El  proper 10 de març a les 17.00 h tindrà lloc l’Acte de lliurament dels Premis Respon.cat 2021 de reconeixement a l’RSE de Catalunya. Enguany se celebrarà a Vinseum, el museu de

Últimes notícies

Entrevista a Jeroni Ferrer, director assistencial de l’ABS Alt Camp Oest, amb motiu del Dia intenracional de la micro, petita i mitjana empresa

Amb motiu del Dia internacional de la micro, petita i mitjana empresa entrevistem al director assistencial de l’Àrea Bàsica de Salut Alt Camp Oest (CAP Alcover, Tarragona), Jeroni Ferrer. Ferrer

Sense categoria

Cap al Pacte nacional per a la Reforma Horària

  Jornada de retorn del procés de concertació i participació      Dia: Divendres 31 de març, de 8:30 h. a 10.45 h Lloc: Palau de la Generalitat (Carrer Sant Sever 12,