Respon.cat amb la Setmana Europa de Desenvolupament Sostenible #ESDW2022

  • Respon.cat se suma a la Setmana Europa de Desenvolupament Sostenible i registra les accions que s’estan realitzant des de l’associació per promoure en desenvolupament sostenible en el marc de la Responsabilitat Social a Catalunya.
  • La Setmana Europa de Desenvolupament Sostenible és una iniciativa per facilitar l’organització d’activitats que promoguin el desenvolupament sostenible i visibilitzar aquests esforços en una plataforma comuna.

 

Des de Respon.cat hem resgistrat les activitats previstes per aquesta setmana a la ESDW22. Algunes d’aquestes accions són l’inici del programa RSE.Pime, la convocatòria del Consell Acadèmic i el taller d’empreses amb propòsit.

També volem convidar altres agents i empreses compromeses a fer el mateix. La inscripció està oberta a agències governamentals, centres de recerca, institucions educatives, museus, fundacions, associacions i empreses, així com a ciutadans individuals sempre i quan l’esdeveniment/projecte proposat fomenti el desenvolupament sostenible i contribueixi a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

Si hi esteu interessats, trobareu informació a la pàgina web d ela Setmana Europea de Desenvolupament Sostenible i en aquest document explicatiu.

Us podria interessar també

Sant Joan de Déu i les empreses, juntes cap un lideratge social i compromès

L’Obra Social de Sant Joan de Déu, organització membre de Respon.cat,  va celebrar la segona trobada sobre responsabilitat social corporativa.  Les gairebé 100 entitats representats van posar en valor la

[Vídeo] N2A Express: la nova realitat s’ha de construir des de l’ètica, la inclusivitat i la col·laboració

Amb la voluntat de mostrar com responen les empreses compromeses davant la crisi del coronavirus, Respon.cat ha elaborat un recull de vídeos amb propostes, bones pràctiques, crides o altres iniciatives

Acte Respon.cat “La responsabilitat de les pimes envers el territori i la societat” a Girona

El proper 20 de juliol Respon.cat celebra un acte a Girona on es donarà a conèixer la celebració del lliurament dels Premis Respon.cat 2018 que tindrà lloc el 27 de