Respon.cat amb la Setmana Europa de Desenvolupament Sostenible #ESDW2022

  • Respon.cat se suma a la Setmana Europa de Desenvolupament Sostenible i registra les accions que s’estan realitzant des de l’associació per promoure en desenvolupament sostenible en el marc de la Responsabilitat Social a Catalunya.
  • La Setmana Europa de Desenvolupament Sostenible és una iniciativa per facilitar l’organització d’activitats que promoguin el desenvolupament sostenible i visibilitzar aquests esforços en una plataforma comuna.

 

Des de Respon.cat hem resgistrat les activitats previstes per aquesta setmana a la ESDW22. Algunes d’aquestes accions són l’inici del programa RSE.Pime, la convocatòria del Consell Acadèmic i el taller d’empreses amb propòsit.

També volem convidar altres agents i empreses compromeses a fer el mateix. La inscripció està oberta a agències governamentals, centres de recerca, institucions educatives, museus, fundacions, associacions i empreses, així com a ciutadans individuals sempre i quan l’esdeveniment/projecte proposat fomenti el desenvolupament sostenible i contribueixi a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

Si hi esteu interessats, trobareu informació a la pàgina web d ela Setmana Europea de Desenvolupament Sostenible i en aquest document explicatiu.

Us podria interessar també

Ara fa set anys que Nacions Unides va proclamar els ODS i va fixar l’Agenda 2030

Aquest 25 de setembre ha fet set anys des que UN va proclamar els ODS en el marc temporal de l’Agenda 2030. Des de Respon.cat celebrem aquest setè aniversari i

Respon.cat engega curs amb un repertori d’actes i jornades sobre temes clau de l’RSE

Quatre esdeveniments que tindran lloc en les properes setmanes que han de permetre reflexionar sobre ètica, parlar del benestar emocional de les organitzacions, debatre sobre la transversalitat dels ODS en