RESERVA D’AGENDA – 20 de juny: acte de cloenda de l’RSE.Pime 2022-23 i llançament de la nova edició

Acte RSE.Pime 2022-2023

  • El proper 20 de juny celebrem l’acte de cloenda de RSE.Pime 2022-23 i llançament de la nova edició al Palau Robert de Barcelona
  • En aquest acte es farà un reconeixement a les pimes participants i una crida per a la nova edició de l’RSE.Pime, una nova oportunitat per a les pimes catalanes per fer un salt en la gestió de la seva Responsabilitat Social.

 

Dimarts 20 de juny a les 16h00 celebrarem l’acte de cloenda de la novena edició del programa RSE.Pime i anunciarem el llançament de la nova convocatòria.

Inscripcions

Durant l’acte comptarem amb una taula rodona de tres empreses que han participat en l’actual edició. Aquesta Conversa RSE.Pime és una mostra de pimes compromeses que marquen la diferència. Aportaran una mirada interna del que suposa la gestió de la Responsabilitat Social i quines implicacions té l’RSE des d’un punt de vista extern, de mercat o aliances.

A més, escoltarem la ponència inspiradora de Cristian Rovira Pardo, vicepresident del grup Sifu i autor del llibre “La Responsabilidad Social Competitiva”, un llibre original i controvertit que li dóna la volta a un tema molt debatut com és la Responsabilitat social empresarial. Rovira ens parlarà sobre l’RSE amb sentit i propòsit com a factor de competitivitat empresarial.

PROGRAMA

  • 16.00 Presentació a càrrec de Josep M.Canyelles, coordinador de Respon.cat.
  • 16.05 Vídeo empreses participants RSE.Pime 2022-23.
  • 16.15 Ponència inspiradora “RSE amb sentit i propòsit com a factor de competitivitat empresarial” a càrrec de Cristian Rovira Pardo, vicepresident del Grup Sifu.
  • 16.25 Conversa a tres bandes amb empreses participants de l’RSE.Pime 2022-23.
  • 16.40 Lliurament fitxa de bones pràctiques a les empreses participants.
  • 16.50 Paraules institucionals

Us podria interessar també

Cloenda del programa COGITA a Bolonya

Accés a la informació a: https://www.respon.cat/cloenda-del-programa-cogita-a-bolonya/

Engega la ponència conjunta de la llei de Reforma horària

El 18 d’abril va tenir lloc la primera reunió de la Ponència conjunta que ha de conduir a redactar la Llei de la Reforma Horària. Hi assisteixen membres del Consell

Josep Santacreu és el líder millor valorat de la sanitat espanyola

Josep Santacreu, president de Respon.cat i conseller delegat de DKV Assegurances, és el lídeu millor valorat d ela sanitat espanyola. El Monitor Empresarial de Reputació Corporativa ha fet pública la