27 de juny: acte de llançament Manifest per una Economia amb Propòsit

  • El proper 27 de juny, a les 17h, presentem el Manifest per una Economia amb Propòsit al Saló dels Cònsols de la Casa Llotja de Mar (Pg d’Isabel II, 1, Barcelona).
  • Les principals organitzacions empresarials promovem un Manifest per una economia amb propòsit. Les empreses us podeu adherir al Manifest amb un compromís i visibilitat.

ANEU AL WEB DEL MANIFEST PER
UNA ECONOMIA AMB PROPÒSIT

Les principals organitzacions empresarials del país, amb el lideratge de Respon.cat i la complicitat de la Cambra de Comerç, ens unim per promoure el Manifest per una economia amb propòsit, que pretén fer una crida al món empresarial per avançar en el desenvolupament actiu i compromès de la responsabilitat de les empreses envers la societat.

La iniciativa ha aconseguit que inicialment la Cambra de Comerç de Barcelona, el Consell de Cambres de Comerç de CatalunyaFoment del TreballPimecCECOT,  FemCat, ASCEF, FEGP, La Unió, Fòrum Carlemany i Fundació Gresol, a més de Respon.cat, fet que suposa una declaració sense precedents a Catalunya en el camp de l’RSC.

EL MANIFEST TÉ UN DOBLE OBJECTIU

  • Convidar les empreses a orientar-se a un propòsit de triple impacte, econòmic, social i ambiental, i a tots els actors a desplegar aliances per innovar i crear impactes positius per a les persones i el planeta.
  • Mostrar públicament com les empreses són motor de canvi des d’uns valors de compromís i creant valor compartit, tant econòmic com social i ambiental.

RESERVEU-VOS LA DATA

  • Dimarts 27 de juny – 17h
  • Saló dels Cònsols de la Casa Llotja de Mar (Pg d’Isabel II, 1, Barcelona)

Cliqueu aquí si voleu:

  • Pre-inscripció a l’acte. Es confirmarà. Places reservades
  • Interès per adherir-se al Manifest. Us anticipem el Manifest.
  • Sol·licitud d’ahesió al Manifest.

QUÈ IMPLICA ADHERIR-SE AL MANIFEST?

▶  Les empreses que s’hi adhereixin es comprometen a elaborar el seu propi propòsit abans del 2025 i un pla d’acció que generi accions concretes i impacte abans del 2030.

▶ Us cal més informació sobre com elaborar i gestionar el propòsit? S’aportaran recursos per facilitar que les empreses que no disposen d’un propòsit redactat puguin fer el pas.

▶ La iniciativa no està basada en cap certificació sinó concebuda perquè qualsevol empresa gran o petita pugui abordar el repte.

ORGANITZACIONS PROMOTORES

Promotores Manifest

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

[Vídeo] Tres empreses membres de Respon.cat focalitzant amb matèries clau de l’RSE

Tres empreses membres de Respon.cat van presentar el seu model de gestió d’RSE en tres àrees clau d’aquesta matèria en el marc del Bizbarcelona. Aquests tres vídeos mostren contingut d’interès en

Sense categoria

Cafès Novell, Ametller Origen i Mas Albornà, tres mirades a l’RSE des del Penedès a l’acte dels Premis Respon.cat

Cafès Novell, Ametller Origen i Mas Albornà compartiran com s’aborden els reptes en matèria de sostenibilitat des d’una lògica empresarial i de territori. El  proper 10 de març a les 17.00h tindrà lloc

Últimes notícies

Ja formes part de la relació d’empreses compromeses promoguda per Respon.cat?

A continuació podeu veure algunes dades extretes de la mostra d’empreses per formar part de la relació d’empreses compromeses amb l’RSE de Catalunya. Volem ampliar les bases de dades! Sols heu