27 de juny: acte de llançament Manifest per una Economia amb Propòsit

  • El proper 27 de juny, a les 17h, presentem el Manifest per una Economia amb Propòsit al Saló dels Cònsols de la Casa Llotja de Mar (Pg d’Isabel II, 1, Barcelona).
  • Les principals organitzacions empresarials promovem un Manifest per una economia amb propòsit. Les empreses us podeu adherir al Manifest amb un compromís i visibilitat.

ANEU AL WEB DEL MANIFEST PER
UNA ECONOMIA AMB PROPÒSIT

Les principals organitzacions empresarials del país, amb el lideratge de Respon.cat i la complicitat de la Cambra de Comerç, ens unim per promoure el Manifest per una economia amb propòsit, que pretén fer una crida al món empresarial per avançar en el desenvolupament actiu i compromès de la responsabilitat de les empreses envers la societat.

La iniciativa ha aconseguit que inicialment la Cambra de Comerç de Barcelona, el Consell de Cambres de Comerç de CatalunyaFoment del TreballPimecCECOT,  FemCat, ASCEF, FEGP, La Unió, Fòrum Carlemany i Fundació Gresol, a més de Respon.cat, fet que suposa una declaració sense precedents a Catalunya en el camp de l’RSC.

EL MANIFEST TÉ UN DOBLE OBJECTIU

  • Convidar les empreses a orientar-se a un propòsit de triple impacte, econòmic, social i ambiental, i a tots els actors a desplegar aliances per innovar i crear impactes positius per a les persones i el planeta.
  • Mostrar públicament com les empreses són motor de canvi des d’uns valors de compromís i creant valor compartit, tant econòmic com social i ambiental.

RESERVEU-VOS LA DATA

  • Dimarts 27 de juny – 17h
  • Saló dels Cònsols de la Casa Llotja de Mar (Pg d’Isabel II, 1, Barcelona)

Cliqueu aquí si voleu:

  • Pre-inscripció a l’acte. Es confirmarà. Places reservades
  • Interès per adherir-se al Manifest. Us anticipem el Manifest.
  • Sol·licitud d’ahesió al Manifest.

QUÈ IMPLICA ADHERIR-SE AL MANIFEST?

▶  Les empreses que s’hi adhereixin es comprometen a elaborar el seu propi propòsit abans del 2025 i un pla d’acció que generi accions concretes i impacte abans del 2030.

▶ Us cal més informació sobre com elaborar i gestionar el propòsit? S’aportaran recursos per facilitar que les empreses que no disposen d’un propòsit redactat puguin fer el pas.

▶ La iniciativa no està basada en cap certificació sinó concebuda perquè qualsevol empresa gran o petita pugui abordar el repte.

ORGANITZACIONS PROMOTORES

Promotores Manifest

Us podria interessar també

El com i el perquè es fa un Programa de Voluntariat d’empresa

Aquest matí ha tingut lloc a la seu de la Cambra de Comerç de Barcelona la tercera i última sessió del Seminari Progressar en el Voluntariat d’Empreses i organitzacions, organitzat

[Vídeo] Les empreses del Grup Clade afronten la crisi de la COVID-19 amb mesures especials

Amb la voluntat de mostrar com responen les empreses compromeses davant la crisi del coronavirus, Respon.cat ha elaborat un recull de vídeos amb propostes, bones pràctiques, crides o altres iniciatives

[Article] El poder empresarial que transforma la societat

Josep Santacreu, president de Respon.cat i conseller delegat de DKV Assegurances, defensa l’atracció creixent de l’RSE en entorns empresarials i de consumidors. Santacreu afirma que es apropem al moment en