27 de juny: acte de llançament Manifest per una Economia amb Propòsit

  • El proper 27 de juny, a les 17h, presentem el Manifest per una Economia amb Propòsit al Saló dels Cònsols de la Casa Llotja de Mar (Pg d’Isabel II, 1, Barcelona).
  • Les principals organitzacions empresarials promovem un Manifest per una economia amb propòsit. Les empreses us podeu adherir al Manifest amb un compromís i visibilitat.

ANEU AL WEB DEL MANIFEST PER
UNA ECONOMIA AMB PROPÒSIT

Les principals organitzacions empresarials del país, amb el lideratge de Respon.cat i la complicitat de la Cambra de Comerç, ens unim per promoure el Manifest per una economia amb propòsit, que pretén fer una crida al món empresarial per avançar en el desenvolupament actiu i compromès de la responsabilitat de les empreses envers la societat.

La iniciativa ha aconseguit que inicialment la Cambra de Comerç de Barcelona, el Consell de Cambres de Comerç de CatalunyaFoment del TreballPimecCECOT,  FemCat, ASCEF, FEGP, La Unió, Fòrum Carlemany i Fundació Gresol, a més de Respon.cat, fet que suposa una declaració sense precedents a Catalunya en el camp de l’RSC.

EL MANIFEST TÉ UN DOBLE OBJECTIU

  • Convidar les empreses a orientar-se a un propòsit de triple impacte, econòmic, social i ambiental, i a tots els actors a desplegar aliances per innovar i crear impactes positius per a les persones i el planeta.
  • Mostrar públicament com les empreses són motor de canvi des d’uns valors de compromís i creant valor compartit, tant econòmic com social i ambiental.

RESERVEU-VOS LA DATA

  • Dimarts 27 de juny – 17h
  • Saló dels Cònsols de la Casa Llotja de Mar (Pg d’Isabel II, 1, Barcelona)

Cliqueu aquí si voleu:

  • Pre-inscripció a l’acte. Es confirmarà. Places reservades
  • Interès per adherir-se al Manifest. Us anticipem el Manifest.
  • Sol·licitud d’ahesió al Manifest.

QUÈ IMPLICA ADHERIR-SE AL MANIFEST?

▶  Les empreses que s’hi adhereixin es comprometen a elaborar el seu propi propòsit abans del 2025 i un pla d’acció que generi accions concretes i impacte abans del 2030.

▶ Us cal més informació sobre com elaborar i gestionar el propòsit? S’aportaran recursos per facilitar que les empreses que no disposen d’un propòsit redactat puguin fer el pas.

▶ La iniciativa no està basada en cap certificació sinó concebuda perquè qualsevol empresa gran o petita pugui abordar el repte.

ORGANITZACIONS PROMOTORES

Promotores Manifest

Us podria interessar també

Vols saber com gestiona la seva Responsabilitat Social una empresa gran?

El proper 2 de març tindrà lloc la Jornada de Transferència de bones pràctiques d’RSE amb empreses de referència que incorporen la Responsabilitat Social en la gestió estratègica. Les persones assistents podran participar en

Les pimes interessades en el programa RSE.Pime ja poden sol·licitar informació

Al 2015 va tenir lloc el programa RSE.Pime, amb la participació de 16 pimes. Les empreses interessades en futures edicions del programa poden sol·licitar informació En previsió d’una nova convocatòria, les

Mercadona accelerarà la seva estratègia per reduir el plàstic amb una inversió de més de 140M d’euros

Mercadona, empresa membre de Respon.cat, augmentarà els recursos de l’estratègia 6.25 per a la reducció del plàstic per “una Mercadona més verda”. La cadena ha creat un equip de treball