Plusfresc extrema les mesures de seguretat davant el COVID-19

Plusfresc extrema les mesures de seguretat davant el COVID-19

  • Plusfresc, la cadena de supermercats lleidatana, aplica mesures excepcional per tal de protegir tant l'equip de treball com la clientela del risc de contagi del coronavirus.
  • L'organització tancarà els dissabtes a la tarda per facilitar els descans dels treballadors i treballadores i instal·larà mampares de protecció a les caixes a partir de dilluns.

L'estat d'alerta derivat de la propagació de l'COVID-19 al país ha requerit un sobreesforç per part de personal de supermercats i altres establiments de el sector de l'alimentació per satisfer les demandes dels consumidors. Davant d'aquesta situació, Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha decidit prendre mesures que facilitin el descans dels seus empleats, en línia amb el seu objectiu de salvaguardar la seva salut davant aquesta situació extrema.
En aquest sentit, la companyia tancarà tots els seus establiments els dissabtes a la tarda a les 15h amb l'objectiu de facilitar el descans dels seus treballadors. De la mateixa manera, ha reduït el seu horari entre setmana, tancant a les 20h de dilluns a divendres.

A més, Plusfresc instal·larà a partir de dilluns mampares de metacrilat en les caixes de tots els seus supermercats. "La nostra prioritat són i han estat sempre els nostres clients, treballadors i col·laboradors. Davant d'aquesta situació, és el nostre deure adoptar totes aquelles mesures que contribueixin tant a minimitzar l'exposició dels nostres empleats com a oferir la màxima seguretat i servei als nostres clients ", explica Francisco González, director general de Plusfresc.

Mesures per als treballadors

Des que les autoritats espanyoles van alertar de l'increment de contagis per COVID-19 entre la població, la companyia ha extremat les seves mesures de seguretat en els seus locals. En aquest sentit, Plusfresc ha augmentat la higiene i desinfecció de totes les botigues, així com dels elements de contacte (teclats, pantalles, bolígrafs de signatura, carros de la compra ...). A més, s'ha dotat a totes les persones que treballen atenent el públic d'elements de protecció individual, com mascaretes, guants, gel desinfectant i ulleres de protecció, s'han suprimit les devolucions i s'està promovent en la mesura del possible la rotació de tasques perquè la plantilla no estigui més d'una hora i mitja en un mateix lloc de treball.

La companyia ha elaborat també un protocol especial per a aquells col·laboradors que atenen el servei de repartiment a domicili per tal de reforçar encara més la seva seguretat. Per això, a més de la protecció de guants i mascaretes, el personal lliura la compra a la porta de client. Així mateix, per fer front a l'augment de demanda, Plusfresc està reforçant els seus equips.
"A més, hem habilitat un número de telèfon d'atenció mèdica per als empleats que vulguin fer alguna consulta de salut referent a l'COVID-19", assegura González. En cas de requerir assistència psicològica, se'ls derivarà a un metge psicòleg.

Mesures per a clients

Pel que fa als seus clients, la cadena ha limitat el nombre de persones que tenen accés als seus establiments i donen preferència a la gent gran. "Tenen prioritat a l'entrada de les botigues, per efectuar la seva compra a les seccions de carn i peix i també en el moment de cobrament de caixa", assenyala González. A més, la companyia ha instal·lat una senyalització especial per ajudar a mantenir la distància mínima de seguretat - 1 metre -, recorda periòdicament a través de la seva instal·lació de megafonia les normes de seguretat i proporciona guants per a la compra i l'ús de cistells i carros.
En aquest sentit, l'empresa ha tancat l'espai de degustació dels seus cafeteries, la zona d'Plusipark i s'ha prohibit que els clients portin els seus tupper de casa.
"Tot i la situació en què ens trobem immersos, des de Plusfresc continuem treballant com sempre per estar a la banda dels consumidors. En aquest sentit, podem assegurar totalment el proveïment de producte ", afegeix González.
Sobre SUPSA Supermercats Pujol

SUPSA és l'empresa líder en distribució d'alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 75 establiments ubicats a Barcelona, ​​Lleida, Tarragona, l'Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada el 1929, té un equip format per més de 1300 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l'experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

DKV i el seu compromís amb els ODS “hem de ser agent de canvi, és la nostra responsabilitat amb les persones”

DVK Assegurances, empresa membre de Respon.cat, explica com van revisar l’estratègia d’RSE per alinear-la amb els ODS i posar el focus en la matèria que els interlel·la. Respon.cat promou els

Sense categoria

96 Jornada Corresponsables "Comunicació interna i RSE, aliats en la cultura d’empresa"

Corresponsables, empresa membre de Respon.cat, celebra la 96 Jornada el proper 20 de setembre a Barcelona La Jornada posarà el focus en la comunicació interna de l’RSE com a factors aliats

Últimes notícies

“Ara és el moment, fes el canvi!”, la nova campanya de Barcelona Energia

Grup Tersa, empresa membre de Respon.cat, impulsa una campanya per promure la transició energètica “ara és el moment, fes el canvi”. Barcelona Energia és la comercialitzadora pública de l’àrea metropolitana de