L’Hospital Universitari MútuaTerrassa guardonat amb el premi Top Value Global

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa guardonat amb el premi Top Value Global

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) ha estat guardonat, en el marc de l’acte “Top Value Hospitals – Connected Value Forum” celebrat a Barcelona, amb un dels quatre premis “TOP Value Global”, els quals reconeixen el valor aportat als pacients com a eix principal per a les entitats i sistemes de salut.

L’edició d’enguany -la tercera- ha aplegat un total de 46 centres hospitalaris d’arreu del territori nacional. A banda de l’HUMT, en el certamen també s’han reconegut tres centres més amb un premi “TOP Value Global”: el Grupo Quirón Salud Madrid, el Hospital Universitario 12 de Octubre de Madrid i l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu de Barcelona.

Com a novetat, l’edició d’enguany ha inclòs tres noves categories: TOP Value millor debutant, TOP Value major progrés i TOP Value Right Care. L’Hospital de Bellvitge ha estat reconegut en la primera, l’Hospital Universitari El Escorial en la segona i el guardó de la tercera categoria se l’ha endut el Consorci Sanitari de Terrassa.

El premi, que ha estat recollit per Gemma Muñoz, coordinadora de Gestió Clínica i Assistència Basada en valor de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa (FAMT), reconeix el valor aportat als pacients com a eix principal per a les entitats i sistemes de salut a partir de les dades que registren i publiquen els diferents centres hospitalaris participants.

L’esmentada iniciativa, pionera a l’Estat, ha evolucionat en termes quantitatius i qualitatius, per passar de ser una eina de mesura a un profund exercici de benchmark que permet als centres no només comparar els resultats respecte anys anteriors sinó també valorar la seva evolució davant a centres sanitaris.

About author

Us podria interessar també

Últimes notícies

Els consells assessors europeus de desenvolupament sostenible recomana escurçar les cadenes de valor com a aprenentatge de la crisi sanitaria

El Consell Assessor de Desenvolupament Sostenible (CADS), dirigit per Arnau Queralt, membre del Consell Acadèmic de Respon.cat, fa una crida a superar els efectes de la COVID-19 mitjançant les polítiques de sostenibilitat. La

Sense categoria

David Cos sobre els ODS: Calcular l’impacte empresarial és fonamental. Cal saber qui aporta valor i qui en resta. Qui no fa res, resta.

Ha tingut lloc la jornada “Una agenda per a les persones i la prosperitat: visions i aliances“ dins el cicle sobre els ODS organitzat pel Consell Assessor per al Desenvolupament 

Últimes notícies

MútuaTerrassa se suma a la campanya #JoEmCorono per trobar un tractament eficient contra el COVID-19

MútuaTerrassa, empresa membre de Respon.cat, se suma a la campanya #JoEmCorono i t’animem a que tu també ho facis. Desde la plataforma www.joemcorono.com pots contribuir a la cerca per un