Jornada “Comunicació i rendició de comptes”

Jornada “Comunicació i rendició de comptes”

 • El proper dijous 4 d’abril tindrà lloc la sessió virtual “Comunicació i rendició de comptes” que forma part del nostre Programa de formació en RSE.
 • En aquesta sessió comptarem amb:
  • Marcos Gonzalez Morales, President de Corresponsables, de la seva Fundació i d’ObservaRSE.
  • Àngela Folguerola, Directora de comunicació, xarxes socials i relacions públiques d’Ametller Origen.
  • Tania Empez, Directora Corporate & Institutional Comms de Both, People & Comms.
  • Diana Puig Boronat, Directora Internal Comms & Engagement de Both, People & Comms.

Com justificar les accions de les quals som responsables davant els òrgans de govern o les parts interessades? Com comunicar la relació de despeses i ingressos gestionats? Descobriu-ho de la mà d’aquests experts.

També per a empreses no membres de Respon.cat.

Es tracta d’una sessió de tres hores en format online que s’emmarca en el Programa de formació en RSE.
Gratuït per a les empreses membres.
Per a les empreses no membres cada sessió té un cost de 50€. 
 • 🗓 Dijous 4 d’abril de 2024
 • ⏰ 9.00-11.50h
 • 💻 Virtual

 

Inscripcions obertes (11. Comunicació i rendició de comptes)


Respon.cat organitza anualment el Programa de formació en RSE que té per objectiu capacitar les persones que dirigeixen o gestionen l’RSE aportant-los els coneixements i metodologia necessària per millorar l’exercici de la funció DiRSE.

Els continguts d’RSE són aportats per empreses membres de l’associació, expertes en les matèries clau que s’aborden, amb l’objectiu de compartir coneixement i experiències i reforçar així les relacions de les empreses Respon.cat, alhora que s’aporten continguts pràctics de sectors i activitats diverses.

La metodologia del programa pretén generar un espai d’intercanvi entre les persones participants, de manera que es puguin intercanviar i analitzar bones pràctiques i es desenvolupin maneres innovadores d’abordar els reptes.

Us podria interessar també

Convocatòria oberta de la 7a edició del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps

El Premi cerca reconèixer públicament la tasca de les empreses que incorporen en el seu pla de treball mesures innovadores de gestió del temps, conciliació i corresponsabilitat. Respon.cat manté un

Amat. adapta l’atenció a la clientela a la situació actual per responsabilitat social i professional

Amb el lema “Ara que no estem tan junts, estem més a prop que mai” Amat. alinea les seves polítiques i accions a la situació actual d’acord amb les recomanacions

L’Observatori Dona Empresa Economia de la Cambra i l’Associació Respon.cat treballaran per incorporar perfils de conselleres i directives a les empreses

L’ODEE compta amb una plataforma que conté una base de dades de conselleres i directives acreditades amb un perfil que respon al conjunt integrat de coneixements, habilitats, aptituds i actituds.