El proper 19 d’octubre sessió “Comprendre el sentit de la Responsabilitat Social”

Programa de Formación en RSE Respon.cat

  • El proper 19 d’octubre tindrà lloc la sessió virtual “Comprendre el sentit de la Responsabilitat Social”.
  • Aquesta sessió té l’objectiu de compartir experiència entre empreses membres per tal capacitar les persones DiRSE amb el coneixement i la metodologia necessàries per gestionar la Responsabilitat Social de la seva organització.
  • Durant la sessió comptarem amb Josep Maria Canyelles i Pastó, coordinador de Respon.cat, que assentarà les bases de l’RSE i Ramon Novell Pujadas, gerent de Cafès Novell, que compartirà la seva expertesa i experiència pràctica en matèria de Responsabilitat Social.

La sessió s’emmarca en el marc del Programa de formació en RSE gratuït per a les empreses membres. Per a les empreses no membres cada sessió té un cost de 50€. És tracta d’una una formació eminentment pràctica que ajuda a abordar les diferents dimensions de l’RSE des de l’experiència d’entitats referents en l’aplicació de la Responsabilitat Social.

Inscripcions

Respon.cat organitza anualment el Programa de formació en RSE que té per objectiu capacitar les persones que dirigeixen o gestionen l’RSE aportant-los els coneixements i metodologia necessària per millorar l’exercici de la funció DiRSE.

Els continguts d’RSE són aportats per empreses membres de l’associació, expertes en les matèries clau que s’aborden, amb l’objectiu de compartir coneixement i experiències i reforçar així les relacions de les empreses Respon.cat, alhora que s’aporten continguts pràctics de sectors i activitats diverses.

La metodologia del programa pretén generar un espai d’intercanvi entre les persones participants, de manera que es puguin intercanviar i analitzar bones pràctiques i es desenvolupin maneres innovadores d’abordar els reptes.

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

Dilluns 15 presentarem 20 casos de bones pràctiques d’RSE

Els 20 casos de bones pràctiques de Responsabilitat Social recollits en una publicació corresponen a pimes i microempreses de sector i territoris diversos Es presentaran aquest dilluns 15 de desembre

Últimes notícies

Suara Cooperativa, una de les guanyadores de l’edició 2019 dels Premis Factor Humà

Suara Cooperativa, empresa membre de Respon.cat, ha estat una de les guanyadores de l’edició 2019 dels Premis Factor Humà. El premi s’ha atorgat en reconeixement per l’elaboració d’una guia d’acompanyament

Sense categoria

Jornada sobre lideratge responsable contra la corrupció

El Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya organitza la tercera jornada de Responsabilitat Social, que tindrà lloc el 26 de març, i que enguany posarà el centre d’atenció