El proper 19 d’octubre sessió “Comprendre el sentit de la Responsabilitat Social”

Programa de Formación en RSE Respon.cat

  • El proper 19 d’octubre tindrà lloc la sessió virtual “Comprendre el sentit de la Responsabilitat Social”.
  • Aquesta sessió té l’objectiu de compartir experiència entre empreses membres per tal capacitar les persones DiRSE amb el coneixement i la metodologia necessàries per gestionar la Responsabilitat Social de la seva organització.
  • Durant la sessió comptarem amb Josep Maria Canyelles i Pastó, coordinador de Respon.cat, que assentarà les bases de l’RSE i Ramon Novell Pujadas, gerent de Cafès Novell, que compartirà la seva expertesa i experiència pràctica en matèria de Responsabilitat Social.

La sessió s’emmarca en el marc del Programa de formació en RSE gratuït per a les empreses membres. Per a les empreses no membres cada sessió té un cost de 50€. És tracta d’una una formació eminentment pràctica que ajuda a abordar les diferents dimensions de l’RSE des de l’experiència d’entitats referents en l’aplicació de la Responsabilitat Social.

Inscripcions

Respon.cat organitza anualment el Programa de formació en RSE que té per objectiu capacitar les persones que dirigeixen o gestionen l’RSE aportant-los els coneixements i metodologia necessària per millorar l’exercici de la funció DiRSE.

Els continguts d’RSE són aportats per empreses membres de l’associació, expertes en les matèries clau que s’aborden, amb l’objectiu de compartir coneixement i experiències i reforçar així les relacions de les empreses Respon.cat, alhora que s’aporten continguts pràctics de sectors i activitats diverses.

La metodologia del programa pretén generar un espai d’intercanvi entre les persones participants, de manera que es puguin intercanviar i analitzar bones pràctiques i es desenvolupin maneres innovadores d’abordar els reptes.

Us podria interessar també

Vídeos i fitxes de les empreses guanyadores dels Premis Respon.cat 2017

Les organitzacions guanyadores dels Premis Respon.cat mostren les seves bones pràctiques per les quals han estat reconegudes en la Jornada de Transferència de bones pràctiques en RSE. Respon.cat elabora un

El proper Fòrum FemCAT se centrarà en l’atur juvenil

FemCAT, membre del Consell Social de Respon.cat, organitza la 9a edició del Fòrum FemCAT dedicat a l’atur juvenil La jornada tindrà lloc dimecres 16 de novembre i vol analitzar factors estructurals relacionats

La Fundació Salud y Persones organitza les jornades on line “L’impacte de la Covid-19 en les emocions”

La Fundació Salud y Persona, membre de Respon.cat, organitza les jornades “L’impacte de la Covid-19 en les nostres emocions”. Sor Lucia Caram, Francesc Torralba i Joana Frigolé faran una anàlisi