Donem la benvinguda a vuit noves empreses membres a Respon.cat

  • En les darreres setmanes s’han incorporat vuit noves empreses com a membres de Respon.cat: 1000friends, Accent Social, Ndavant, Ametller Origen, Obra Social Sant Joan de Déu, Edició de Premsa Periòdica ARA, Prevenció Assistència i Seguiment i Sertram.
  • Respon.cat ja acull setanta-nou empreses d’àmbits i dimensions molt diverses, totes caracteritzades pel compromís en la responsabilitat social.

 

 

 

1000friends

És la primera agència de publicitat especialitzada en la creació d'idees i estratègies de responsabilitat social amb la certificació BCorp. Això vol dir que tot el seu treball creatiu i estratègic està enfocat a ajudar les empreses i les seves marques a aconseguir els màxims beneficis empresarials, evidentment, però també els màxims beneficis socials.

Ja no es tracta només de vendre, sinó també d'utilitzar el poder d'influència de les marques per millorar els grans problemes del món, des del canvi climàtic, la salut de les persones o les injustícies socials, establint un engagement més rellevant i creïble amb seus consumidors.

Accent Social

És una entitat local, lligada al territori català, que neix amb l’esperit de millorar la qualitat de vida de les persones del seu entorn, acompanyar-les en el seu procés vital amb la màxima atenció i flexibilitat vers les seves necessitats individuals, aplicant sempre la innovació al servei del benestar.

  • Missió

Accent Social es un projecte dedicat a acompanyar les persones al seu pla de vida, la missió del qual, es atendre-les de forma preventiva, assistencial, socioeducativa i rehabilitadora.

Ho fan millorant el seu benestar i el seu entorn, promovent la seva participació i integració a la societat, per mitjà d’un equip interdisciplinari de professionals i una metodologia innovadora que respon a les necessitats i desitjos d’una forma personalitzada.

  • Valors 

Dignitat de les persones
Compromís Social
Proximitat
Excel.lència
Innovació

Ametller Origen

Des de 1830, la família Ametller s’ha dedicat a conrear i tenir cura de les seves terres. Fruit de la seva experiència com a agricultors i elaboradors, i fidels a la seva filosofia de respectar les propietats naturals dels productes, neix l’ambiciós projecte Ametller Origen.

Un model que integra la producció agrícola, l'elaboració i la comercialització sota un mateix objectiu: contribuir de manera determinant a la millora de l'alimentació i la salut de les persones.

A Ametller Origen cultiven, elaboren i seleccionen els nostres productes per garantir sabor i qualitat des de l'origen.
Perquè és important saber què és el que mengem i gaudir encara més de l'experiènciaEn cada cullerada de crema, en cada glop de gaspatxo, en cada gram de verdura, en cada mossegada de fruita hi ha la nostra filosofia, la nostra manera de fer i de ser.

NDavant

És una empresa de serveis ubicada a Catalunya amb presència al següents àmbits: serveis a les persones, serveis tècnics i serveis educatius.

Compromís social

NDAVANT entén el seu compromís amb la societat i l’entorn no com un deure de la companyia o una estràtegia dissenyada de responsabilitat social, sino com alguna cosa inherent al seu orígen, la seva organització i desenvolupament. A partir d’aquí la companyia estructura el seu compromís en dos nivells d’actuació: el medi ambient i les persones. Ambdòs espais d’actuació estàn íntimament vinculats a la naturalesa de la companyia, basant-se en el sentit comú i la sostenibilitat del seu negoci.

Obra Social Sant Joan de Déu

La solidaritat és una actitud inherent a l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, una entitat religiosa sense ànim de lucre que des dels seus orígens acull, acompanya i es compromet amb les persones més desfavorides d'aquest món. Aquest compromís, sentint que tots pertanyem a la mateixa comunitat, és el que ens mou per construir un món més just i hospitalari.

L'entitat ha unit els tres pilars de la nostra acció solidària per potenciar aquesta dimensió a la nostra entitat:

  • Obra social: Busquen la complicitat de les persones, empreses, entitats i institucions per millorar la vida de les persones més vulnerables; i sensibilitzem a la societat per trencar prejudicis i fomentar la inclusió social.
  • Voluntariat: Reben i fomentem la solidaritat de persones compromeses, que ens regalen el seu temps i els seus coneixements per millorar l'atenció de les persones que atenem als nostres centres.
  • Cooperació internacional: Entenen la cooperació internacional com un intercanvi entre iguals, mutu i enriquidor per a tots, que pretén fomentar el desenvolupament i aconseguir l'eradicació de la pobresa. Ser solidaris amb les persones, estiguin on estiguin, aquest és el nostre propòsit.

Edició de Premsa Periòdica ARA

ARA és un diari creat per un grup d’emprenedors dels àmbits periodístic, editorial i empresarial de Catalunya que ens sentim compromesos amb la nostra societat. Som persones actives que hem demostrat que tenim iniciatives i que sabem dur-les a terme, inspirades per l’esperit crític però no instal·lades en la crítica.

Manifest fundacional

 

Prevenció Assistència i Seguiment (PAS) 

És una entitat de gestió de serveis psicosociosanitaris, especialitzada en la prevenció i l’assistència en l’àmbit de la salut mental i les addiccions.

Missió i valors

PAS té com a missió el proporcionar a les persones serveis d’atenció psicosocial i medica d’ alta qualitat, on els professionals tinguin una atenció ètica i humanista, així com una visió global de la persona, la família i la comunitat. Com a organització te un pla d’accions i mesures per mantenir la igualtat d’oportunitat

Sertram

Sertram Complex Tecnològic és l’únic edifici d’Espanya, i un dels pocs d’Europa que té un punt neutre d’interconnexió i alhora pots instal·lar la teva empresa en una de les nostres oficines, i formart part d’un ecosistema empresarial únic que concentra principalment però no exclusiva, empreses del sector de les Telecomunicacions, el Transport i la Logística; amb l’objectiu de fomentar un entorn col·laboratiu per recolzar el desenvolupament de les empreses instal·lades en les nostres instal·lacions.

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

Jornada Respon.cat a Reus: “Economia social i desenvolupament sostenible”

Aquest proper dimarts 7 d’octubre tindrà lloc una jornada sobre economia social i desenvolupament sostenible, on s’abordarà el sentit de la Responsabilitat Social i els reptes de sostenibilitat, i l’oportunitat

Sense categoria

La Comissió Europea inicia els passos per a renovar l’estratègia d’RSE

La Comissió Europea s’ha posat en marxa per renovar l’actual Estratègia Europea de Responsabilitat Social Empresarial. Respon.cat va participar en l’enquesta europea d’avaluació de l’estratègia 2011-2014. Aquesta estratègia va quedar

Últimes notícies

Mel Muria, millor petita empresa més competitiva

L’Apícola Mel Muria ha estat reconeguda com a millor Petita Empresa més competitiva en la 31a edició dels Premis Pimes. Mel Múria participa en l’edició actual de l’RSE.Pime, un programa