Dinars-col·loqui anuals amb persones de primer nivell executiu

Cada any, Respon.cat organitza un dinar-col·loqui amb les persones de primer nivell executiu de les empreses membres, en el que es convida un líder per fer un col·loqui sobre aspectes destacats d’RSE i bones pràctiques empresarials. És un espai de debat sobre com s’estan abordant els reptes empresarials des de la sostenibilitat i la responsabilitat social.

Els dinars-col·loqui organitzats fins ara són:

2017: amb Sergi Ferrer-Salat, president del Grup Ferrer, que va reflexionar sobre l’ètica empresarial.

Veure notícia.

2017_26-01_FOTOS_Dinar_Respon.cat_1rs_executius1

2018: amb Ferran Rodés, vicepresident d’Havas Media, fundador d’ISP, conseller d’Acciona, cofundador i president del Consell Editorial del diari Ara, i president del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS). Al dinar va defensar que l’empresariat s’ha de preocupar per les desigualtats creixents i ha de ser un agent clau de transformació social.

Veure notícia.

2018-03-15_Dinar_1rs_executius_Respon.cat_Rodes4

2021: amb Josep Ametller, cofundador d’Ametller Origen. Va parlar del projecte revolucionari que vol ser el punt de trobada de l’agricultura sostenible del sud d’Europa: l’Agroparc. El primer “districte agroindustrial d’energia positiva i CO2 negatiu”, una gran àrea de producció circular que generarà més de 3.000 llocs de treball directes, indirectes i induïts.

Veure notícia.

Dinar col·loqui amb Josep Ametller

2022: amb Josep Santacreu, president de la Cambra de Comerç de Barcelona i president d’honor de Respon.cat. Va sostenir que la gestió de l’RSE “converteix les empreses en grans captadores d’energia i de talent, perquè milennials i generació zeta trien organitzacions responsables com a companyes de viatge en el seu desenvolupament laboral”. També va parlar de la crisi climàtica i va defensar que també es tracta d’un problema de salut pública.

Veure notícia.

Dinar 1s executives 2022

2023: amb Sandra Masoliver, CEO del GrupMasoliver i presidenta del Fòrum Carlemany. Va reflexionar sobre els nous models de lideratge, va declarar que “les empreses que no tinguin propòsit no tindran futur” i que, després de la generació Z, en 10 anys les empreses necessitaran incorporar directius i directives Alfa, que no s’orientaran pels guanys de l’empresa sinó pel propòsit empresarial, amb equips que aportin valor perquè moltes de les tasques que avui fem les persones es desenvoluparan amb IA.

Veure notícia.

Dinar de 1s executius/ves

2024: amb Josep Maria Lloreda, president de KH Lloreda, que va revelar detalls sobre l’estructura organitzativa de KH Lloreda, un model horitzontal amb ‘neurones’ interconnectades i en el que la figura dels directius es minimitza i s’intercanvia per ‘consellers’.

Veure notícia.

Josep Maria Lloreda 2024-04-10 Dinar 1s executius executives (17)

About author

Us podria interessar també

Últimes notícies

Com ens afecten els criteris ESG i la nova normativa de sostenibilitat?

Com ens afecten els criteris ESG i la nova normativa de sostenibilitat? Descobriu-ho a la Jornada Sostenibilitat Lleida. A la taula rodona hi participaran bonÀrea i Sorigué, empreses membres de Respon.cat.

Novetats

Respon.cat participarà a les Jornades Corresponsables 2023

El proper 8 de març Respon.cat participarà a les Jornades Corresponsables 2023 Durant les Jornades es presentarà la 18a edició de l’Anuari Corresponsables amb el títol “Lideratge i innovació, claus

Novetats

Respon.cat al webinar sobre gestió del propòsit empresarial organitzat per la FECOM des de les terres de Lleida

Josep Maria Canyelles i Pastó, coordinador de Respon.cat, ha fet una ponència sobre el propòsit a les empreses, amb un auditori d’empreses convocades per la FECOM en el marc del