Campanya membres 1+1: portes obertes a ser part de Respon.cat

Campanya membres 1+1: portes obertes a ser part de Respon.cat

  • Campanya 1+1: llancem una campanya perquè cada empresa membre convidi una altra empresa a ser membre de Respon.cat. 
  • Creixem per generar més impacte: com més empreses membres, més força i més impacte.

Aquest 2024 afrontem els deu anys de Respon.cat amb la voluntat de fer un salt endavant, per reforçar el nostre paper com a organisme empresarial de referència en responsabilitat social a Catalunya.

Aquests deu anys de Respon.cat han permès créixer en nombre d’empreses, passant de 37 a 120. Com més empreses membres, més força i més impacte. I ara hem de ser més per poder transmetre al conjunt del món empresarial i de la societat que les empreses estem creixent en capacitat d’impacte positiu i que som actors de transformació social.

Per això, convidem les empreses a sumar-se a l’ecosistema de Respon.cat. I ho fem de la millor manera possible, per mitjà de les actuals membres. Demanem a les empreses associades que convidin les seves empreses relacionades, proveïdores, col·laboradores, a formar part de Respon.cat.

A Respon.cat hi convivim empreses grans amb pimes i microempreses. Algunes tenen una llarga trajectòria i intensitat en la gestió de l’RSC, mentre que altres tot just comencen a desplegar els valors de la responsabilitat social transformant-los en estil de gestió.

Aquesta diversitat fa de Respon.cat un ecosistema d’aprenentatge i de treball en xarxa, on compartir bones pràctiques i captar tendències. En aquests anys hem cocreat i hem desenvolupat iniciatives diverses. Amb més empreses i persones implicades, tindrem més capacitat per innovar, per fomentar el sentit de propòsit empresarial, per impulsar el lideratge responsable.

 

Fer-se membreSol·licitar una trobada virtualSol·licitar informació

About author

Us podria interessar també

Últimes notícies

La revista Fem camí d’Ametller Origen de març publica notícia dels Premis Respon.cat 2023

La revista Fem camí d’Ametller Origen de març publica notícia dels Premis Respon.cat 2023, en els quals van participar com a patrocinadors dels ODS d’Art Inclusiu. Un plaer poder comptar

Últimes notícies

[Article] Dia Mundial de la Salut Mental: aconseguir benestar emocional a la feina, per Beatriz Castillo

Amb motiu del Dia mundial de la Salut Mental Respon.cat ha elaborat un monogràfic amb contingut relacionat amb aquest tema i com les organitzacions l’estan abordant des d’una lògica empresarial. Beatriz Castillo,

esdeveniments

Jornada Corresponsables 2024 Barcelona

Corresponsables presentarà la 19a Edició de l’Anuari Corresponsables a l’Aula Magna de IESE Barcelona (Carrer d’Arnús i de Garí, 3, 7, Districte de Les Corts, 08034) el pròxim dia 5