Campanya membres 1+1: portes obertes a ser part de Respon.cat

  • Campanya 1+1: llancem una campanya perquè cada empresa membre convidi una altra empresa a ser membre de Respon.cat. 
  • Creixem per generar més impacte: com més empreses membres, més força i més impacte.
Campanya_mes empreses mes impacte
El 2024 afrontarem els deu anys amb la voluntat de fer un salt endavant, per reforçar el nostre paper com a organisme empresarial de referència en responsabilitat social a Catalunya.

Aquests nou anys de Respon.cat han permès crèixer en nombre d’empreses, passant de 37 a 110. Com més empreses membres, més força i més impacte. I ara hem de ser més per poder transmetre al conjunt del món empresarial i de la societat que les empreses estem creixent en capacitat d’impacte positiu i que som actors de transformació social.

Per això, convidem les empreses a sumar-se a l’ecosistema de Respon.cat. I ho fem de la millor manera possible, per mitjà de les actuals membres. Demanem a les empreses associades que convidin les seves empreses relacionades, proveïdores, col·laboradores, a formar part de Respon.cat.

A Respon.cat hi convivim empreses grans amb pimes i microempreses. Algunes tenen una llarga trajectòria i intensitat en la gestió de l’RSC, mentre que altres tot just comencen a desplegar els valors de la responsabilitat social transformant-los en estil de gestió.

Aquesta diversitat fa de Respon.cat un ecosistema d’aprenentatge i de treball en xarxa, on compartir bones pràctiques i captar tendències. En aquests anys hem cocreat i hem desenvolupat iniciatives diverses. Amb més empreses i persones implicades, tindrem més capacitat per innovar, per fomentar el sentit de propòsit empresarial, per impulsar el lideratge responsable.

Us podria interessar també

[Vídeo] Cafès Novell aporta el seu granet de cafè davant l’emergència sanitària i ho fa proporciant cafè als hospitals

Amb la voluntat de mostrar com responen les empreses compromeses davant la crisi del coronavirus, Respon.cat ha elaborat un recull de vídeos amb propostes, bones pràctiques, crides o altres iniciatives

[Esdeveniment] Conferència Europea Capitalisme Conscient

El proper 9 de juliol se celebra la Conferència Europea Capitalisme Conscient a IESE Barcelona. El moviment Calitalisme Conscient promou el compromís de les organitzacions en elevar la humanitat a través

Les àrees financeres proposen fer unes càpsules formatives per abordar l’RSE en el seu àmbit

Persones de les àrees financeres d’empreses membres de Respon.cat s’han reunit aquest dilluns 22 de febrer per abordar necessitats i reptes mutus en l’àmbit de la responsabilitat social. Des de