La presidenta del Parlament rep en audiència la junta de Respon.cat en motiu dels 10 anys

Junta Respon.cat i Anna Erra Manifest Economia amb Propòsit

Una delegació de la junta de Respon.cat ha visitat avui la presidenta del Parlament de Catalunya, la molt honorable senyora Anna Erra i Solà, amb motiu dels 10 anys del naixement de l’Associació empresarial Respon.cat. La delegació, integrada pel president Rafel Oncins i Pujol, el secretari Narcís Bosch i Andreu, la vicepresidenta Anna Fornt Baldrich, el tresorer Josep Maria Miranda Garuz, i el coordinador Josep Maria Canyelles i Pastó, li ha presentat els programes i reptes de la responsabilitat social.

La presidenta s’ha interessat pels nous reptes de la responsabilitat social i ha considerat que seria important que la societat, i també el món polític, coneguin aquesta realitat tan interessant d’empreses que adopten compromisos profunds de responsabilitat en els diferents temes, ja siguin ambientals socials o comunitaris.

Anna Erra Manifest Respon.cat

La trobada ha servit per presentar la iniciativa del Manifest per una Economia amb Propòsit a la presidenta i per fer notar la importància d’aquesta iniciativa promoguda conjuntament per tot el món empresarial català. La presidenta ha mostrat el seu interès perquè properament Respon.cat pugui fer una compareixença parlamentària per explicar en el conjunt de grups polítics l’evolució i reptes de la responsabilitat social de les empreses.

Un dels temes que també ha merescut l’interès de la presidenta ha estat la vinculació de la responsabilitat social amb el territori. Precisament, Respon.cat està promovent una iniciativa al voltant dels reptes socials. Es pretén sistematitzar molt més l’acció de les empreses en aquest sentit i fer que a Catalunya aquest enfocament adquireixi una importància equivalent a la que té en el món anglosaxó, on la relació de les empreses a la comunitat és molt més profunda i sistematitzada.

S’ha aprofitat l’ocasió per a explicar-li a la presidenta el projecte dels ODS d’Art Inclusiu elaborats per la Fundació Ampans, ensenyar-li el vídeo del seu making-of i fer-li entrega del cartell.

Rafel Oncins i Anna Erra

Anna Erra i Josep Maria Canyelles veuen vídeo ODS Ampans

Us podria interessar també

Com innovar en matèria de conciliació i millora de la gestió del temps

El proper 5 de febrer tindrà lloc la Jornada de Transferència de bones pràctiques d’RSE amb empreses de referència que incorporen la Responsabilitat Social en la gestió estratègica. Les persones

El sector salut és punter en el desplegament de l’RSC amb creació de valor compartit

El sector salut aprofundeix en la gestió de la responsabilitat social, incorporant reptes socials, economia circular, organització saludable o sentit de propòsit vers el valor compartit. La Jornada sobre RSC