A l’Acte “La nit de l’Empresa i la Cultura” es premiaran empreses que impulsen la cultura en l’àmbit català

La nit de l'empresa i la cultura

  • La Fundació Catalunya Cultura celebrarà al Teatre Romea “La Nit de l’Empresa i la Cultura, l’acte que acollirà el lliurament del Premi IMPULSA CULTURA 2023 dotat amb 10.000 € i del Premi EMPRESA CULTURA.
  • Aquests guardons reconeixen empreses que destaquen pel foment i suport de la cultura en l’àmbit de Catalunya.
  • La Fundació Catalunya Cultura forma part del Consell social de Respon.cat.
El projecte guanyador del Premi IMPULSA CULTURA 2023 serà escollit per un jurat d’experts de renom de l’àmbit de la cultura i l’empresa. La resta dels finalistes del Premi IMPULSA CULTURA rebrà guardons en espècies. El conductor de l’esdeveniment serà Borja Nicolau, còmic i comunicador.

Enguany, els 10 projectes que passen a la tercera fase del Programa, no únicament exposaran les seves iniciatives a La Nit de l’Empresa i la Cultura, sinó que també ho faran en un acte previ que se celebrarà el 3 d’octubre al Reial Cercle Artístic de Barcelona. Els dos esdeveniments tenen com a objectiu fomentar sinergies entre els projectes finalistes i les empreses convidades, entre elles, les que formen part del Patronat i del Consell de Mecenatge de la Fundació.

El Comitè d’Avaluació del Programa IMPULSA CULTURA d’enguany (PIC 2023), integrat per professionals experts en el sector cultural i empresarial, ha seleccionat els 10 finalistes del Programa, que optaran al guardó:

No hi faltis:
  • DIA: 17 d’octubre
  • HORA: 18h
  • LLOC: Teatre Romea (Barcelona)

Us podria interessar també

La UPF engega un Postgrau en Gestió de la Responsabilitat Social i Corporativa

El proper 30 de gener podeu assisir a la sessió informativa sobre el Postgrau “Gestió de la Responsabilitat Social Corporativa” que llança la UPF. Aquest curs té com a objectiu

Més de 200 empreses catalanes es comprometen a impulsar una economia amb propòsit

L’acte de signatura del “Manifest per una Economia amb Propòsit” reuneix 250 persones del sector empresarial català, més de 200 empreses, amb l’objectiu d’impulsar i estendre la gestió socialment responsable.

Forética ha presentat el projecte “JOBS 2030 – Futur del Treball”

Respon.cat col·labora amb Forética en el projecte “JOBS 2030 – Futur del Treball” que va ser presentat dimecres passat en l’acte “Diversitat i inclusió en el futur del treball“. En