[Vídeos] Bones pràctiques de B Biosca, Konsac i TSR Territori Socialment Responsable

[Vídeos] Bones pràctiques de B Biosca, Konsac i TSR Territori Socialment Responsable

Aquests vídeos mostren contingut d’interès en tres dels vuit Focus de l’RSE a Catalunya: Desenvolupament econòmic responsable, Compromís amb el territori i Desenvolupament del capital humà (empresa saludable).

Vídeos

Lurdes Biosca de B Biosca des del sector de la construcció focalitza la seva presentació amb una correlació de bones pràctiques que duen a terme i la seva correspondència amb els ODS.

Daniel Ortiz de Konsac centra la seva explicació en l'ODS 8, que parla de treball digne i creixement econòmic.

Jordi Tolrà, des de TSR Territori Socialment Responsable, aporta una perspectiva integradora de tots els ODS per ajudar a crear comunitats on les persones puguin viure positivament l'experiència de ser veïns i veïnes i que el canvi sigui real des de l’escala de casa.

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

Josep Santacreu, conseller delegat DKV

Texte per aquest memebres amb una petita descripció. I una mica mes de texte per posar aqui i veure quan ocupa   Lorem Ipsum es simplemente el texto de relleno

Sense categoria

[Article] L’humanisme empresarial com a oportunitat, per David Cos

Article de David Cos, vicepresident de Respon.cat i president del Grup Clade, publicat a Viaempresa. Cos afirma que “es fa imprescindible que s’aplani el camí a l’economia social perquè guanyi

Sense categoria

Corresponsables abordarà la salut en l’empresa en la seva pròxima jornada

Corresponsables organitzarà el proper 4 d’octubre la Jornada Corresponsables “Organitzacions saludables i laboralment responsables”. Respon.cat hi participarà reflexionant sobre quines són les “Claus per impulsar la gestió responsable de persones”