XXI Jornada de Retail de Comertia sobre “Lideratge i ètica a les empreses”

Comertia

  • Comertia, una de les entitats promotores del Manifest per una Economia amb propòsit, organitza la XXI Jornada de Retail sobre “Lideratge i ètica a les empreses”.
  • La jornada s’enfoca des de la visió d’un nou paradigma, alineada amb el Manifest per una Economia amb propòsit que promou nous estils organitzacionals, de presa de decisions, de lideratge i de creació de valor compartit.
  • Aquest Manifest l’han signat empreses que obren la porta a una visió més àmplia, a un canvi de paradigma, especialment a partir de la capacitat d’innovació i de desenvolupament de solucions per a la sostenibilitat.
  • DATA: dimarts 14 de novembre
  • HORA: 9.00 – 14.00
  • LLOC: Auditori AXA (L’illa Diagonal – Av. Diagonal, 547, 08029 Barcelona)

Tota la informació Inscripcions

Empreses amb ànima: cap a un nou paradigma

A la Jornada de Retail Comertia d’enguany es tractarà el retail des de la visió d’un nou paradigma.

El context geopolític i econòmic ha generat un gran impacte en el món del retail. Les botigues s’han hagut de reinventar per sobreviure i el consumidor ha canviat els seus hàbits de consum i oci, de la mateixa manera que la relació entre les empreses i els clients ja no és com abans.
Però, hi ha una cosa que no canvia mai: l’ànima de les nostres empreses i els seus empresaris.

Els negocis de retail han fet créixer el valor global de la seva marca per diferenciar-se encara més de la competència. Compartir per competir, diu el nostre lema.

Aquest valor, que és intangible, i es dona en el dia a dia amb cada relació que el consumidor té i viu amb l’empresa així com amb les expectatives que genera al voltant de la marca.

A la XXI Jornada Retail de Comertia volem viure i compartir aquest nou retail.
El valor de cada marca i l’ànima de cada empresa. Un nou paradigma.

Durant la jornada, escoltarem la ponència “Una mica més de rebel·lia a l’empresa: és l’hora d’atrevir-se” d’ Alfons Cornella. Vegeu vídeo:

Us podria interessar també

Hem elaborat la RSEpta de la Responsabilitat Social!

En el marc de la jornada de Networking amb pimes participants del les diferents edicions de l’RSE.Pime s’ha elaborat la RSEpta de la Responsabilitat Social. L’RSE.Pime és una oportunitat per a

Nova convocatòria del Màster universitari en Responsabilitat Social on line a la UOC

La Universitat Oberta de Catalunya convoca de nou el Màster universitari en Responsabilitat Social que s’impartirà on line, en català i castellà.En el marc del conveni amb Respon.cat, s’han establert col·laboracions per al desenvolupament de l’RSE,

Es posen en marxa els espais de trobada entre empreses interessades a abordar els grans reptes de l’RSE

Els grups de treball, oberts a les empreses interessades, abordaran l’agenda local i l’agenda global de l’RSE: els Focus de l’RSE a Catalunya i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Respon.cat posa