XXI Jornada de Retail de Comertia sobre “Lideratge i ètica a les empreses”

Comertia

  • Comertia, una de les entitats promotores del Manifest per una Economia amb propòsit, organitza la XXI Jornada de Retail sobre “Lideratge i ètica a les empreses”.
  • La jornada s’enfoca des de la visió d’un nou paradigma, alineada amb el Manifest per una Economia amb propòsit que promou nous estils organitzacionals, de presa de decisions, de lideratge i de creació de valor compartit.
  • Aquest Manifest l’han signat empreses que obren la porta a una visió més àmplia, a un canvi de paradigma, especialment a partir de la capacitat d’innovació i de desenvolupament de solucions per a la sostenibilitat.
  • DATA: dimarts 14 de novembre
  • HORA: 9.00 – 14.00
  • LLOC: Auditori AXA (L’illa Diagonal – Av. Diagonal, 547, 08029 Barcelona)

Tota la informació Inscripcions

Empreses amb ànima: cap a un nou paradigma

A la Jornada de Retail Comertia d’enguany es tractarà el retail des de la visió d’un nou paradigma.

El context geopolític i econòmic ha generat un gran impacte en el món del retail. Les botigues s’han hagut de reinventar per sobreviure i el consumidor ha canviat els seus hàbits de consum i oci, de la mateixa manera que la relació entre les empreses i els clients ja no és com abans.
Però, hi ha una cosa que no canvia mai: l’ànima de les nostres empreses i els seus empresaris.

Els negocis de retail han fet créixer el valor global de la seva marca per diferenciar-se encara més de la competència. Compartir per competir, diu el nostre lema.

Aquest valor, que és intangible, i es dona en el dia a dia amb cada relació que el consumidor té i viu amb l’empresa així com amb les expectatives que genera al voltant de la marca.

A la XXI Jornada Retail de Comertia volem viure i compartir aquest nou retail.
El valor de cada marca i l’ànima de cada empresa. Un nou paradigma.

Durant la jornada, escoltarem la ponència “Una mica més de rebel·lia a l’empresa: és l’hora d’atrevir-se” d’ Alfons Cornella. Vegeu vídeo:

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

Respon.cat participa en el Cafè de la Federació mostrant el sentit dels ODS a les cooperatives

Respon.cat va participar en el Cafè de la Federació debaten “com les empreses s’alineen amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible”. Aquesta sessió es va fer en format virtual i es

Últimes notícies

Economia circular, cap a un nou paradigma més respectuós amb l’aigua i el medi ambient

Aigües de Barcelona i Lavola Anthesis han participat en la desena sessió de Formació en RSE de Respon.cat parlant sobre com avançar en el paradigma de l’economia circular. El Programa de

Sense categoria

La UPF engega un Postgrau en Gestió de la Responsabilitat Social i Corporativa

El proper 30 de gener podeu assisir a la sessió informativa sobre el Postgrau “Gestió de la Responsabilitat Social Corporativa” que llança la UPF. Aquest curs té com a objectiu