Inscripcions obertes: programa formatiu sobre Sostenibilitat i ESG organitzat pel Col·legi de Censors de Comptes

Curs Censors Respon.cat

 • El Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya amb col·laboració de Respon.cat et presenta aquest nou programa formatiu centrat en la sostenibilitat aplicada a PIME i ONL.
 • El programa consta de 10 sessions impartides per professionals de referència i en cada una de les sessions es compartirà un enfocament pràctic del tema a tractar.

La sostenibilitat i ESG són elements interioritzats en l’estratègia de l’organització i constitueixen un element transformador. La responsabilitat social no només és un element fonamental per a les grans empreses sinó que també ho és per a les PIME i les ONL.

Integrar la responsabilitat social en l’estratègia de la teva organització genera externalitats positives en la societat en general i també en la pròpia organització atès que els seus stakeholders ho valoren de forma molt positiva (clients, proveïdors, treballadors, institucions financeres, etc.)

Aquest programa formatiu et permetrà tant determinar accions concretes en la teva organització com aprendre a comunicar la integració de la sostenibilitat i ESG a la teva organització per posar-ho en valor tant internament com externament.

En el cas dels auditors, aquest programa els hi proporcionarà coneixement imprescindible per abordar les auditories tant de les PIME com de les ONL en l’àmbit de la sostenibilitat i de les ESG.

Vegeu vídeo
Vídeo Curs Censors Jurats Cat

 

A qui va dirigit el programa?

Aquest programa formatiu va dirigit especialment a dos col·lectius:

 • professionals de PIME i ONL
 • auditors interns i externs

Mes informació Inscripcions

  • DATA: del 27 de setembre al 30 d’octubre (dilluns i dimecres / veure programa)
  • HOMOLOGACIÓ: 20 hores d’Altres Matèries (ICAC i RECC) i 5 hores d’Auditoria i Comptabilitat (ICAC i RECC)
  • HORARI: de 9:30 a 12:00 hores
  • LLOC: Plataforma zoom
  • PREU: 350€

About author

Us podria interessar també

Membres

Lideratge responsable amb Josep Santacreu al 30è aniversari d’Asemon Consultors Laborals

Respon.cat ha col·laborat en la jornada de celebració dels 30 anys d’Asemon Consultors Laborals, empresa membre de l’associació amb una trajectòria de compromís i atenció a les noves tendències pel que

Sense categoria

Més empreses petites i mitjanes que creen valor compartit a partir de l’acompanyament RSE.Pime

L’RSE.Pime es consolida amb el tancament d’aquesta setena edició que suma més de 140 pimes participants que aposten per una gestió responsable. Les autoritats presents a l’acte han coincidit que

Últimes notícies

La Fundació Salud y Persones organitza les jornades on line “L’impacte de la Covid-19 en les emocions”

La Fundació Salud y Persona, membre de Respon.cat, organitza les jornades “L’impacte de la Covid-19 en les nostres emocions”. Sor Lucia Caram, Francesc Torralba i Joana Frigolé faran una anàlisi