Respon.cat al webinar sobre gestió del propòsit empresarial organitzat per la FECOM des de les terres de Lleida

Gestió empresarial webinar FECOM

  • Josep Maria Canyelles i Pastó, coordinador de Respon.cat, ha fet una ponència sobre el propòsit a les empreses, amb un auditori d’empreses convocades per la FECOM en el marc del cicle “Energia i Medi ambient”
  • Rafel Oncins Pujol, president de Respon.cat va presentar Respon.cat davant l’auditori lleidatà destacant el ‘Manifest per una Economia amb propòsit’.

 

La Fecom ha organitzat el cicle “Energia i Medi Ambient” amb tres sessions que s’han celebrat entre el 24 i el 26 d’octubre. El dimarts 24 d’octubre la sessió tractava sobre “Propòsit i RSC” i va comptar amb el coordinador de Respon.cat com a ponent, Josep Maria Canyelles i Pastó.

Es va abordar el propòsit com a irrupció en la missió empresarial. Com es gestiona. Com afecta l’estratègia corporativa. Quina afectació té en la competitivitat. Com es vincula a tota la gestió de la responsabilitat social.

Us podria interessar també

Empreses que vulguin col·laborar en el patrocini del Premi Lluís Martí, de Voluntaris.cat

El Premi Lluís Martí al Valor Social, convocat per Voluntaris.cat, cerca empreses que col·laborin en el patrocini de l’edició d’aquest any. Aquest guardó, que enguany subratlla bons projectes de Responsabilitat Social

VÍDEO Per què em considero una emprenedora amb propòsit? per Clara Brull

Durant l’acte de cloenda de l’RSE.Pime 2021-2022 vam assisitir a la ponència inspiradora de Clara Brull “Per què em considero una emprenedora amb propòsit? Clara Brull es una emprenedora apassionada, visionària