Trajectòria professional: Joana Amat

Joana Amat - Respon.cat

Joana Amat: trajectòria professional

Joana Amat Amigó va realitzar els seus estudis d’Econòmiques a la Universitat de Barcelona. També és administradora de Finques col·legiada des del 1976 i compta amb formació en “Habilitats Directives i Recursos Humans” (1990), "Management i Direcció d’empreses” (1993) amb Gustav Kaeser, " Direcció empreses i lideratge” (1998), “Desarrollo directivo" (2001-2002) amb Otto Walter i "Curs de Consellers d'Empresa Familiar".

Desenvolupa la major part de la seva carrera professional dins l'empresa familiar . Des de la seva incorporació a l'any 1970 quan assumeix tasques dins de l'àrea econòmico-financera de l'empresa i l'administració de lloguers, el 1985 passa a dirigir l’empresa amb la seva germana Immaculada Amat responsabilitzant-se dels departaments: Patrimonial, Econòmico-financer, Recursos Humans i Plans d’Expansió. El 2018 passa a ser vicepresidenta després del relleu generacional amb Guifré Homedes com a director general.

També ha ocupat els càrrecs de presidenta de FIDEM (Fundació Internacional de la Dona Emprenedora), presidenta de l’Associació COPERSONA, vocal de la Junta de Govern del CAFBL (Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona-Lleida), presidenta de TAAF (Tecnología Aplicada a l'Administració de Finques), membre del Consell assessor de l'Observatori Metropolità de l’habitatge de Barcelona, patrona de la Fundació Mútua de Propietaris i membre de la Federació Internacional Cobaty.