Trajectòria professional: Felisa Palacio

Trajectòria professional: Felisa Palacio

Tarannà Viatges amb sentit. 2004-2022. Codirecció general. Desenvolupament i direcció de la Majorista de viatges Terres de Somriures. Des de fa 12 anys: Codirecció General. Integració de la Responsabilitat Corporativa a l’estratègia empresarial. Adreça de RRHH. Contractació.
Anteriorment al 2004: directora comercial en diversos operadors turístics: Excellence Tours (Barcelona), Ambassador Tours (Barcelona) i Club Mediterranée (Madrid).
Estudis desenvolupats:
Màster en Coaching i PNL per Gestalt. Tècnic d´Empreses i Activitats Turístiques. Especialitat en Allotjaments, Escola Oficial de Turisme Madrid. Tècnic en Publicitat i Màrqueting.
Cursos diversos: turisme, diversitat cultural, tecnologia i responsabilitat social corporativa o RSE.

Si m’hagués de descriure sense CV i sense gestes, diria que sóc una persona fidel a mi mateixa i als meus valors. Em considero una eterna alumna en aprenentatge continu. Em motiva el canvi, allò nou, la diversitat, la sostenibilitat, els valors i les PERSONES.
25 anys al sector turístic treballant en el que m’apassiona, el món del viatge. La meva professió es va desenvolupar sempre al sector turístic i va ser el 2004 quan em vaig embarcar a Tarannà Viajes, com a sòcia i treballadora.

Ara vivim una etapa del món excepcional, plena de reptes, canvis i una extraordinària possibilitat de fer un nou sector turístic més responsable i compromès amb els objectius de tot el planeta, el medi ambient i les persones.