Trajectòria professional: Clara Brull

Trajectòria professional: Clara Brull i Sardaña

Clara Brull i Sardaña és CEO i fundadora del Grup CBS Quality, del qual en formen part quatre unitats de negoci: l’acadèmia Estudiar és Fàcil, l’acadèmia Opositar és fàcil, CBS Consultoria empresarial especialitzada en sistemes de gestió i Editorial CBS.

Després de llicenciar-se l’any 2009 en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Rovira i Virgili (URV) amb 19 matrícules d’honor i una nota mitjana de 9,2, va cursar un màster, entre 2011 i 2012, en Gestió Integral de la Qualitat, Medi Ambient i Seguretat Laboral a la mateixa universitat.

Durant la seva llicenciatura va ser guardonada en diverses ocasions. Va rebre el premi del Col·legi d’Economistes de Catalunya al millor expedient universitari, el premi-beca Fundació Gresol al millor expedient de la URV i el premi extraordinari final d’estudis d’ADE de la URV.

La seva trajectòria s’ha centrat principalment en la formació, especialment d’opositors i d’alumnes universitaris d’Administració i Direcció d’Empreses. En aquest apartat, Brull va decidir investigar i aplicar el mètode personal que havia creat durant la seva llicenciatura en Administració i Direcció d’empreses per formar opositors per a les oposicions de Mossos d’Esquadra, policies locals, administratius de la Generalitat, administratius de corporacions locals, bombers o agents rurals, entre altres. Amb el temps, gràcies a les classes que ha anat impartint ha pogut detectar les necessitats dels estudiants i anar millorant el seu mètode. Aquest sistema es complementa mitjançant l’ús d’edtech, la gamificació, el play-learning, l’e-learning i altres innovacions tecnològiques aplicables a l’aprenentatge, mitjançant les quals Clara Brull Sardaña ha desenvolupat diferents eines i plataformes d’e-learning que li han permès complementar el seu sistema.

A més, Clara Brull posseeix una àmplia trajectòria professional en el sector privat i públic.

Abans de fundar els seus propis projectes TIC, l’empresària també va treballar com a consultora de processos en Lear Corporation S.A i com a ajudant de controller a COMSA.

En l’àmbit públic, Brull ha fet tasques de dinamitzadora digital per a la Diputació de Tarragona i ha exercit com a assessora per a la creació d’empreses i com a professora a l’Ajuntament del Vendrell (Tarragona). També ha redactat cursos de formació a distància per a empresaris agraris en nom del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, així com material didàctic per a la European Financial Planning Association (EFPA) sobre el temari per a la certificació European Financial Advisor (EFA). Recentment ha preparat el temari per a la preparació d’oposicions a l’Ajuntament de Tarragona per a persones amb discapacitat.

A llarg de la seva trajectòria professional, Clara Brull ha realitzat diverses publicacions:

Brull, C. Herramientas para la vida. 62 cosas que no nos enseñan en el colegio. Editorial CBS, 2021.
Brull, C. EFQM 2020 para pymes es fácil. Editorial CBS, 2020.
Brull, C. L’Estadística és Fàcil. Editorial CBS, 2019.